Patuljasti Pinč - all about

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Post Reply
Syyy

#1 Patuljasti Pinč - all about

Post by Syyy »

Nadam se da tema već nije bila.
Za sve one koji imaju patuljastog pinča, pišite o njemu, kako se zove, šta voli, šta ste primijetili da radi često, navike, karakter, postavite slike, itditd.

Moj ima 9 godina i još uvijek ima previše energije, ne znam otkud mu. Malo je osijedio, i nekoliko zubića mu je nažalost ispalo, ali i dalje jede sve. Obožava da pije nes-kafu, svaki put mi skače na glavu da mu dam šolju, i mrzi me jer mu ne smijem dati, umrijet će od dijabetesa :(
Kad god gledam slike drugih patuljastih pinčeva, ne liče mi uopće na mog, valjda jer on odbija da digne uši, i nije tako žgoljav i izdužen - izgleda ko malo lane :)

Image

Ljubomoran je užasno, kad počne lajati, ljudi misle da imam rotvajlera u kući, voli da pravi "skrovišta" od posteljine na krevetu, drži glavu na jastuku dok spava, voli da se slika, ne voli da se kupa, ne da da dvije osobe pričaju a da on ne nadgleda situaciju :D i tako.

Ako imate/ste imali patuljastog pinča, pišite, oni nikad nisu dosadni.
novac

#2 Re: Patuljasti Pinč - all about

Post by novac »

Patuljasti pinč, mužjak, čokoladne boje, star 7 mjeseci, jako umiljat, voli da se igra, poslušan, veselog karaktera, vakcinisan, zdrav, naučen sa "svoje stvari" obavlja vani, Ističe se po svom skladnom i proporcionalnom izgledu.

Sarajevo, 250KM

Za detaljne informacije molimo zvati na: 060 3194809 (BH TELECOM MREŽA)
shin

#3 Re: Patuljasti Pinč - all about

Post by shin »

Pinc je super cuko, poznanik je imao jednog koji je bio doslovno receno AZDAHA :lol: A ja volim nenormalne kerove, da imam mogucnost uzeo bih sebi jednog.
una_bo

#4 Re: Patuljasti Pinč - all about

Post by una_bo »

Zdravo svijete, tu sam ja! Zovem se Minnie i imam 7 i po godina. Znam sve komande i jako sam pametna (pogotovo kada moram smisliti plan kako ukrasti keksić sa stola kad me niko ne gleda), ali najviše volim biti neposlušna i plesati flamenco po maminim živcima. Sve do prije 2 godine bila sam zdrava, ali onda su mi dijagnosticirali epilepsiju, i moram piti lijekove. Kad nisam loše onda sam prava tasmanijska neman, a najviše volim svoju cimerku Sarah, s kojom se igram i koju maltretiram.

A evo i mene:
Image
Post Reply