Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
naravno covjek koji je uvijek imao svoje misljenje, ali trenutno vam ne odgovara
pa ga opet treba ismijavati, isto ko' sa Tihicem do juce ste ga zvali svakakvim imenima a sada ga tapsete, ljudskoj licemjernosti nikad kraja....
Sacirbegovic je obican kriminalac i lopov, koji bi prod'o svoju mater rahmetli Azizu za pare a kamoli drzavu. A Duraku...njemu samo zamjeram sto politicke partije mijenja k'o carape!
Svaka mu cast na ovoj izjavi Nijaz Durakovic je pravi Bosanac, dokazani BH patriota i u ratu i u miru. On je ja bar ja tako mislim i najiskusniji i najbolji politicar sa ovih prostora jos iz Titinog vremena. Da je on bio na celu i pocetku rata kao predsjednik BiH nikad on nebi priznao "RS" i podjelu BiH na 2 dijela. On i Komsic su pravi Bosanci. Jedino mi nije drago sto pije ali mislim da je ipak bolje da pije i odbrani cjelovitu BiH nego da ne pije kao neki drugi i rasprodaju je zbog svog licnog probitka.