Patriotski blok - predizborni plakati
- taxi_driver
uvrijedio je i mene.ja sam volio gledati seriju kamiondjije.

-
Grom iz vedra neba
A uz to jos vozis i taxitaxi_driver wrote:uvrijedio je i mene.ja sam volio gledati seriju kamiondjije.![]()
![]()
![]()
![]()
- daduli_sa
Da, slikao tamo iza Malte kad se krene ka C. Vili (da ne imenujem lokale, nema potrebe za reklamom)pape wrote:Danas, ... mislim da je zgrada kod okretaljke na C.Vili.danas wrote:pape, gdje je ovo slikano, izgleda mi ko bivsi komsiluk...![]()
al' su sve nagrdili jadna majko...
- daduli_sa
Dodo mora da radi nesto sa silnim govnima u sebi, inace ce dobiti izliv istih u mozak! Sacekaj da prodje 1.okt i odmah ce da mu retorika splasne kad ga doceka nova runda ustavnih promjena i metla po RS-u i njenim "drzavnim obiljezima"...zavrzlama wrote:Kako Dodo prijeti referendumom i novim sranjima..nebi me cudilo da se ovom patriotskom bloku pridruzi jos stranaka iz federacije....ili je ovo samo predizborna
-
zavrzlama
Dodo mora da radi nesto sa silnim govnima u sebi, inace ce dobiti izliv istih u mozak! Sacekaj da prodje 1.okt i odmah ce da mu retorika splasne kad ga doceka nova runda ustavnih promjena i metla po RS-u i njenim "drzavnim obiljezima"...[/quodaduli_sa wrote:zavrzlama wrote:Kako Dodo prijeti referendumom i novim sranjima..nebi me cudilo da se ovom patriotskom bloku pridruzi jos stranaka iz federacije....ili je ovo samo predizborna
iz tvojih usta u bozije usi
Samo nema Dodiku nazad..on ide do kraja pa ko bude sjeb..n...poslije onakvih jasnih i zestokih izjava..nevjerujem da ce sutra to sve olako pogazit jer mu slijedi linc od sopstvenih glasaca..... nek je bog na pomoci BIH...
- daduli_sa
Nista se ti ne brini, svaki put pred izbore oni zapjene... i kad prodje legnu na rudu. Ja uopste ne slusam njegove nebuloze. Davno su rekli - politika je najveca kurva, a ovi moraju nekako da sjednu u fotelju... makar i srali okolo!zavrzlama wrote:daduli_sa wrote:Dodo mora da radi nesto sa silnim govnima u sebi, inace ce dobiti izliv istih u mozak! Sacekaj da prodje 1.okt i odmah ce da mu retorika splasne kad ga doceka nova runda ustavnih promjena i metla po RS-u i njenim "drzavnim obiljezima"...zavrzlama wrote:Kako Dodo prijeti referendumom i novim sranjima..nebi me cudilo da se ovom patriotskom bloku pridruzi jos stranaka iz federacije....ili je ovo samo predizborna
iz tvojih usta u bozije usi![]()
Samo nema Dodiku nazad..on ide do kraja pa ko bude sjeb..n...poslije onakvih jasnih i zestokih izjava..nevjerujem da ce sutra to sve olako pogazit jer mu slijedi linc od sopstvenih glasaca..... nek je bog na pomoci BIH...
- kekec
Stvarno lupetas. Izvrces moje misljenje. Ne potcijenjujem ni ljude bez razloga, a ni zanimanja. Svako zanimanje je OK, a takodje i ljudi koji posteno rade svoj posao.Grom iz vedra neba wrote:Ponovo kazem, da se radi o predsjedniku svemira, a ne o predsjedniku BiH, primitivno je reci da neko ne moze biti predsjednik zato sto je nekada vozio kamion.kekec wrote:Grome, ne lupetaj.Grom iz vedra neba wrote:Meni je u redu i da je cistac, ali da je posten.
Cijeniti ljude prema zanimanju je primitivizam.
Protiv toga se borio i Tito.
Nije rijec o tome da se ne cijene zanimanja, odnosno da se
podcijenjuju ljudi zbog zanimanja.
Rijec je o Predsjedniku drzave, halo ba !
Ako je Regan kao glumac postao predsjednik najmocnije drzave svijeta, ili Tito kao bravar, ne vidim nikakvog razloga da neko ko je vozio kamion postane predsjednik.
Ali ovdje nije rijec o tome naravno, tebi se ne svidja kandidat i onda pribjegavs ovoj primitivnoj frazi koja je uhodana na 60 minuta i ostalim primitivnim medijima kao sto su SB ili Dani.
Na ovaj nacin ponizavas prije svega samog sebe, a potom i ljude koji voze kamione ili se bave ovim "seljackim" zanimanjima, sram ih bilo
Ali, danas kada imamo toliko obrazovanih (bar znaju neki strani jezik) mi imamo kandidata, kao niko na svijetu (izuzev mozda neka drzava u Africi kada je u pitanju izbor poglavice).
Ako tebi nije problem, da te u svijetu predstavlja kamiondzija, onda ti nisi dobar. Sto se tice samog Mirnesa, fizicki je OK, najljepsi je. A sto se tice njegovog zanimanja, zacudio bi se koliko mi je drago. Mozda sam i ja kamiondzija. Ali da se bavim politikom, ne ide. To je uspjelo Vucurevicu, a poznati su rezultati. A jos PREDSJEDNIK DRZAVE.
Njegov izbor u Predsjednistvo bi bila glupost velicine Majke svih piramida (najveca na svijetu).
I oslobodi me svojih tumacenja "mog" odnosa prema zanimanjima ljudi.
Mirnesa za manekena DA, ali za Predsjednika - GLUPOST.
-
Grom iz vedra neba
Hajde ne seri vise svega ti.kekec wrote:Stvarno lupetas. Izvrces moje misljenje. Ne potcijenjujem ni ljude bez razloga, a ni zanimanja. Svako zanimanje je OK, a takodje i ljudi koji posteno rade svoj posao.Grom iz vedra neba wrote:Ponovo kazem, da se radi o predsjedniku svemira, a ne o predsjedniku BiH, primitivno je reci da neko ne moze biti predsjednik zato sto je nekada vozio kamion.kekec wrote: Grome, ne lupetaj.
Nije rijec o tome da se ne cijene zanimanja, odnosno da se
podcijenjuju ljudi zbog zanimanja.
Rijec je o Predsjedniku drzave, halo ba !
Ako je Regan kao glumac postao predsjednik najmocnije drzave svijeta, ili Tito kao bravar, ne vidim nikakvog razloga da neko ko je vozio kamion postane predsjednik.
Ali ovdje nije rijec o tome naravno, tebi se ne svidja kandidat i onda pribjegavs ovoj primitivnoj frazi koja je uhodana na 60 minuta i ostalim primitivnim medijima kao sto su SB ili Dani.
Na ovaj nacin ponizavas prije svega samog sebe, a potom i ljude koji voze kamione ili se bave ovim "seljackim" zanimanjima, sram ih bilo
Ali, danas kada imamo toliko obrazovanih (bar znaju neki strani jezik) mi imamo kandidata, kao niko na svijetu (izuzev mozda neka drzava u Africi kada je u pitanju izbor poglavice).
Ako tebi nije problem, da te u svijetu predstavlja kamiondzija, onda ti nisi dobar. Sto se tice samog Mirnesa, fizicki je OK, najljepsi je. A sto se tice njegovog zanimanja, zacudio bi se koliko mi je drago. Mozda sam i ja kamiondzija. Ali da se bavim politikom, ne ide. To je uspjelo Vucurevicu, a poznati su rezultati. A jos PREDSJEDNIK DRZAVE.
Njegov izbor u Predsjednistvo bi bila glupost velicine Majke svih piramida (najveca na svijetu).
I oslobodi me svojih tumacenja "mog" odnosa prema zanimanjima ljudi.
Mirnesa za manekena DA, ali za Predsjednika - GLUPOST.
-
mr__bosnjak
Zato je bolji Lagumdzija i Tihic da nam sole pamet sa fakultetskim svojim diplomama 
-
Apos
Jadna majko i njihove diplome.daduli_sa wrote:Imas problem sto bi ti oni solili pamet ili sto oni imaju te diplome.. a ti mozda ne?mr__bosnjak wrote:Zato je bolji Lagumdzija i Tihic da nam sole pamet sa fakultetskim svojim diplomama
Zlatko doktorirao na : Sistemima za podršku odlučivanju-napušteno prije 15 godina
Tihić diplomirao tek po intervenciji određenog Zgodića iz KP jer je bio "kadar" i "svjestan i aktivan " član CRVENE BANDE.
Nemoj više matere ti da mi oni sole pamet.
- daduli_sa
Mogu li znati na cemu si ti diplomirao? Necemo dalje za sada...Apos wrote:Jadna majko i njihove diplome.daduli_sa wrote:Imas problem sto bi ti oni solili pamet ili sto oni imaju te diplome.. a ti mozda ne?mr__bosnjak wrote:Zato je bolji Lagumdzija i Tihic da nam sole pamet sa fakultetskim svojim diplomama
Zlatko doktorirao na : Sistemima za podršku odlučivanju-napušteno prije 15 godina
Tihić diplomirao tek po intervenciji određenog Zgodića iz KP jer je bio "kadar" i "svjestan i aktivan " član CRVENE BANDE.
-
mr__bosnjak
Imam probleme sa njihovom izdajnickom politikom, a po vama opet su bolji od PATRIOTE i pravog Bosanca Mirnesa jer imaju diplome, pa jebote i karadzic je imao diplomudaduli_sa wrote:Imas problem sto bi ti oni solili pamet ili sto oni imaju te diplome.. a ti mozda ne?mr__bosnjak wrote:Zato je bolji Lagumdzija i Tihic da nam sole pamet sa fakultetskim svojim diplomama
-
mr__bosnjak
Ako nije to njega cini ne kvalifikovanim da komentarise je li?daduli_sa wrote:Mogu li znati na cemu si ti diplomirao? Necemo dalje za sada...Apos wrote:Jadna majko i njihove diplome.daduli_sa wrote: Imas problem sto bi ti oni solili pamet ili sto oni imaju te diplome.. a ti mozda ne?
- daduli_sa
Ne, komentarisati ima apsolutno pravo, samo sto tada nema pravo da omalovazava neciju diplomu, makar ona bila i diploma inzinjera za pakovanje, jer ako je lako doci do nje - gdje je njemu?mr__bosnjak wrote:Ako nije to njega cini ne kvalifikovanim da komentarise je li?daduli_sa wrote:Mogu li znati na cemu si ti diplomirao? Necemo dalje za sada...Apos wrote: Jadna majko i njihove diplome.
Jedno je imati misljenje o nekome, nesto sasvim drugo omalovazavati nekoga radi licnih neuspijeha i frustracija.
-
mr__bosnjak
Odgovori na moj drugi post.
-
Apos
Mehanika fluida - disperzija fluida u flybergovom tretmanu fluida.daduli_sa wrote:Ne, komentarisati ima apsolutno pravo, samo sto tada nema pravo da omalovazava neciju diplomu, makar ona bila i diploma inzinjera za pakovanje, jer ako je lako doci do nje - gdje je njemu?mr__bosnjak wrote:Ako nije to njega cini ne kvalifikovanim da komentarise je li?daduli_sa wrote: Mogu li znati na cemu si ti diplomirao? Necemo dalje za sada...
Jedno je imati misljenje o nekome, nesto sasvim drugo omalovazavati nekoga radi licnih neuspijeha i frustracija.
Interesuje li te naziv magistaskog ili je i ovo dovoljno.
- daduli_sa
Ne , dovoljno je samo onda ne kuzim odakle tolika potreba da neciju diplomu omalovazas. Doci ce vrijeme kada ce i stvari na kojima si ti diplomirao i magistrirao biti smijesne pa ti niko nece imati pravo reci da su sranje i slicno. Svoje politicko misljenje iznosi slobodno, ali ne vrijedjaj. Pogotovo one koji kako tako imaju nesto u svom dzepu od ranije, provjereno a ne kao neki danasnji politicari koji plate pa dobiju diplomu. O magistarskim radovima da ne govorim, smijesno ko ga danas radi na nekom Univerzitetu u BiH!