ne vidi se bas najbolje, ali eto...

Uvijek ih bude tuda, i nizvodno...vidjam ih kod remize, tamo prema pijaci na Stupu, ima ih...Hvala Bogu.bmx wrote:Ne znam je li ovo vec duze vremena slucaj, ali danas prolazim pored Miljacke od bosmala prema robotu, kad imam sta vidjeti: patke! i to barem 30-40 pataka pliva po miljacki! i to one fine patke, sa zelenim po vratunalaze se na potezu od mozda 100ak metara, i dalje ih nema...zna li neko nesto vise od ovome? otkud patke i to bas tu?!
ne vidi se bas najbolje, ali eto...
Galebova,vazda ima,nekako s proljeca,ja njih mrezom ali ne valjaju za jest,nego jedino perje.karanana wrote:Fakat nema vise galebova, a prije rata ih je uvijek bilo. A sto se pataka tice, stara prica, moja zracna puska je aktivna vec 2-3 godine.
Vidi, vidi, vidi... Promaklo mi je ovo. Tako treba. Ti, po¹to ima¹ pu¹kicu, patke, penzionerima golubovi.kijameta wrote:Galebova,vazda ima,nekako s proljeca,ja njih mrezom ali ne valjaju za jest,nego jedino perje.karanana wrote:Fakat nema vise galebova, a prije rata ih je uvijek bilo. A sto se pataka tice, stara prica, moja zracna puska je aktivna vec 2-3 godine.
A pojavili se i labudovi,dodzu Bosnom do Stupa,za njih mi valja rucnih bombi pripremit.
sjebace hin vodostaj, ocam'!Skyfox wrote:Jel' iko vidio Miljacku veceras. Presao sam preko onog mosta iz Bristola gotovo da je mozes dotaknuti koliko je nadosla.... Sta li se desilo sa patkama