patike za trening u kući

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
desperate housewife

#1 patike za trening u kući

Post by desperate housewife »

Može li neko preporučiti neke dobre patike za trening u kući (uglavnom kardio), da su kvalitetne. I da se mogu nabaviti u Sarajevu ili okolini? Gledala sam po netu neke adidas sa nekim gelom za ublažavanje skoka al nisam sigurna je li to fakat nešto korisno ili je šminka..a šminku ne bih..
desperate housewife

#3 Re: patike za trening u kući

ti naručio preko neta? Ima li negdje preprodavač u / oko Sarajeva ili samo naručit online?
SaMaster

#4 Re: patike za trening u kući

Post by SaMaster »

desperate housewife wrote:ti naručio preko neta? Ima li negdje preprodavač u / oko Sarajeva ili samo naručit online?
sport life sam ja uzeo, bile 70KM na snizenju. Ne znam sada koliko su jer sam ja uzeo prije 2 mjeseca...
desperate housewife

#5 Re: patike za trening u kući

ako ti nije problem, možeš li reći gdje si ih kupio?
SaMaster

#6 Re: patike za trening u kući

Post by SaMaster »

desperate housewife wrote:ako ti nije problem, možeš li reći gdje si ih kupio?
Ilidza, Merkator centar, radnja na prizemlju iza kafica...

Ne znam bolje objasniti jer sam se slucajno zadesio tamo, tako da...
Al siguran sam da ih imas i po gradu...
medjutim

#7 Re: patike za trening u kući

Post by medjutim »

desperate housewife wrote:Može li neko preporučiti neke dobre patike za trening u kući (uglavnom kardio), da su kvalitetne. I da se mogu nabaviti u Sarajevu ili okolini? Gledala sam po netu neke adidas sa nekim gelom za ublažavanje skoka al nisam sigurna je li to fakat nešto korisno ili je šminka..a šminku ne bih..
U principu jedino trebas obratiti paznju na fleksibilnost patike. Obzirom da vec dugo treniram i isprobao sam svakakve patike,ja licno uzimam patike koje su dosta savitljive pri vrhu i da imaju malo deblji djon.
Pokusaj naci ovako nesto (slicne ja imam i jako jako sam zadovoljan).
http://www.nikeshoeswholesaleus.com/ima ... 063003.jpg
p.s. Ako si u mogucnosti,nemoj da stedis na patikama jer kvalitetne patike ce ti trajati godinama,a da ne govorim da ce te ti cuvati zdravlje.
desperate housewife

#8 Re: patike za trening u kući

medjutim wrote:
desperate housewife wrote:Može li neko preporučiti neke dobre patike za trening u kući (uglavnom kardio), da su kvalitetne. I da se mogu nabaviti u Sarajevu ili okolini? Gledala sam po netu neke adidas sa nekim gelom za ublažavanje skoka al nisam sigurna je li to fakat nešto korisno ili je šminka..a šminku ne bih..
U principu jedino trebas obratiti paznju na fleksibilnost patike. Obzirom da vec dugo treniram i isprobao sam svakakve patike,ja licno uzimam patike koje su dosta savitljive pri vrhu i da imaju malo deblji djon.
Pokusaj naci ovako nesto (slicne ja imam i jako jako sam zadovoljan).
http://www.nikeshoeswholesaleus.com/ima ... 063003.jpg
p.s. Ako si u mogucnosti,nemoj da stedis na patikama jer kvalitetne patike ce ti trajati godinama,a da ne govorim da ce te ti cuvati zdravlje.
da, upravo zato tražim neke da su baš dobre. Samaster i medjutim, zahvaljujem na odgovorima.
Post Reply