patike za trening u kući
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- desperate housewife
#1 patike za trening u kući
Može li neko preporučiti neke dobre patike za trening u kući (uglavnom kardio), da su kvalitetne. I da se mogu nabaviti u Sarajevu ili okolini? Gledala sam po netu neke adidas sa nekim gelom za ublažavanje skoka al nisam sigurna je li to fakat nešto korisno ili je šminka..a šminku ne bih..
-
SaMaster
- desperate housewife
#3 Re: patike za trening u kući
ti naručio preko neta? Ima li negdje preprodavač u / oko Sarajeva ili samo naručit online?
-
SaMaster
#4 Re: patike za trening u kući
sport life sam ja uzeo, bile 70KM na snizenju. Ne znam sada koliko su jer sam ja uzeo prije 2 mjeseca...desperate housewife wrote:ti naručio preko neta? Ima li negdje preprodavač u / oko Sarajeva ili samo naručit online?
- desperate housewife
#5 Re: patike za trening u kući
ako ti nije problem, možeš li reći gdje si ih kupio?
-
SaMaster
#6 Re: patike za trening u kući
Ilidza, Merkator centar, radnja na prizemlju iza kafica...desperate housewife wrote:ako ti nije problem, možeš li reći gdje si ih kupio?
Ne znam bolje objasniti jer sam se slucajno zadesio tamo, tako da...
Al siguran sam da ih imas i po gradu...
- medjutim
#7 Re: patike za trening u kući
U principu jedino trebas obratiti paznju na fleksibilnost patike. Obzirom da vec dugo treniram i isprobao sam svakakve patike,ja licno uzimam patike koje su dosta savitljive pri vrhu i da imaju malo deblji djon.desperate housewife wrote:Može li neko preporučiti neke dobre patike za trening u kući (uglavnom kardio), da su kvalitetne. I da se mogu nabaviti u Sarajevu ili okolini? Gledala sam po netu neke adidas sa nekim gelom za ublažavanje skoka al nisam sigurna je li to fakat nešto korisno ili je šminka..a šminku ne bih..
Pokusaj naci ovako nesto (slicne ja imam i jako jako sam zadovoljan).
http://www.nikeshoeswholesaleus.com/ima ... 063003.jpg
p.s. Ako si u mogucnosti,nemoj da stedis na patikama jer kvalitetne patike ce ti trajati godinama,a da ne govorim da ce te ti cuvati zdravlje.
- desperate housewife
#8 Re: patike za trening u kući
da, upravo zato tražim neke da su baš dobre. Samaster i medjutim, zahvaljujem na odgovorima.medjutim wrote:U principu jedino trebas obratiti paznju na fleksibilnost patike. Obzirom da vec dugo treniram i isprobao sam svakakve patike,ja licno uzimam patike koje su dosta savitljive pri vrhu i da imaju malo deblji djon.desperate housewife wrote:Može li neko preporučiti neke dobre patike za trening u kući (uglavnom kardio), da su kvalitetne. I da se mogu nabaviti u Sarajevu ili okolini? Gledala sam po netu neke adidas sa nekim gelom za ublažavanje skoka al nisam sigurna je li to fakat nešto korisno ili je šminka..a šminku ne bih..
Pokusaj naci ovako nesto (slicne ja imam i jako jako sam zadovoljan).
http://www.nikeshoeswholesaleus.com/ima ... 063003.jpg
p.s. Ako si u mogucnosti,nemoj da stedis na patikama jer kvalitetne patike ce ti trajati godinama,a da ne govorim da ce te ti cuvati zdravlje.