pastor Terry Jones!!!

Rasprave o vjerskim temama.
bez_ideje

#26 Re: pastor Terry Jones!!!

Post by bez_ideje »

To pod Americkom zastavom ne zivi bruka muslimana :roll: :roll: :roll: :roll:
BHF_Manijak

#27 Re: pastor Terry Jones!!!

Post by BHF_Manijak »

arzuhal wrote: Ti meni dođeš i baciš smeće pred vrata, a ja onda odem i tebi, ali i cijeloj tvojoj mahali, zgradi, ulici - presječem struju...

Sudija kaže: ''Dobro, obojica se krivi, u 5 deka je to...''

Ti mom djetetu opališ čvoku, ja dođem sa jaranima i devastiram i tebe i kuću...jebiga, isto je to..zlo obojica napravili...
Brate moj, sabura...Ne vrijedi rasprave,vjeruj mi! :wink: :thumbup: Mi smo fundamentalisti,terorsti,zatucani i nasilni, svi su ostali normala...Jel tako?!Jest, e neka je...Idemo dalje!! :wink:
XXS

#28 Re: pastor Terry Jones!!!

Post by XXS »

BHF_Manijak wrote: Brate moj, sabura...Ne vrijedi rasprave,vjeruj mi! :wink: :thumbup: Mi smo fundamentalisti,terorsti,zatucani i nasilni, svi su ostali normala...Jel tako?!Jest, e neka je...Idemo dalje!! :wink:
Ja sto ne mogu ovog samo-sazaljivog, gubitnickog mentaliteta.
Ja, eto, sam se George Bush ulogirao na forum pa vam on izdaje katil ferman i odredjuje vam sudbinu.
Moja malenkost predstavlja imperijalisticki kapitalizam i lijepi vam etikete koje ce vas zigosati do kraja zivota.

Ako nemas sta argumentovano reci mozda je bolje precutati.
BHF_Manijak

#29 Re: pastor Terry Jones!!!

Post by BHF_Manijak »

XXS wrote:
BHF_Manijak wrote: Brate moj, sabura...Ne vrijedi rasprave,vjeruj mi! :wink: :thumbup: Mi smo fundamentalisti,terorsti,zatucani i nasilni, svi su ostali normala...Jel tako?!Jest, e neka je...Idemo dalje!! :wink:
Ja sto ne mogu ovog samo-sazaljivog, gubitnickog mentaliteta.
Ja, eto, sam se George Bush ulogirao na forum pa vam on izdaje katil ferman i odredjuje vam sudbinu.
Moja malenkost predstavlja imperijalisticki kapitalizam i lijepi vam etikete koje ce vas zigosati do kraja zivota.

Ako nemas sta argumentovano reci mozda je bolje precutati.
Mislim da nije...Na ovom forumu mogu sve i svasta procitati,posebno kontra vjernika,tako da to veze nema sa gubitnickim mentalitetom, nemam namjeru na isto odgovarati, pa tako da nemam namjeru odgovarati tebi i tebi slicnima na prozivke koje upucujete, a jedan od posljednjih gafova jeste izjednacavanje paljanje zastave i Kur`ana...

Presutjeti necu niti zelim, niti ulaziti u dublje rasprave, no dicu cu glas i osuditi, da ne pomislite da smo fakat ovce i divljaci kakvim nas smatrate...
Shoshana

#30 Re: pastor Terry Jones!!!

Post by Shoshana »

arzuhal wrote:
Ti meni dođeš i baciš smeće pred vrata, a ja onda odem i tebi, ali i cijeloj tvojoj mahali, zgradi, ulici - presječem struju...

Sudija kaže: ''Dobro, obojica se krivi, u 5 deka je to...''

Ti mom djetetu opališ čvoku, ja dođem sa jaranima i devastiram i tebe i kuću...jebiga, isto je to..zlo obojica napravili...
I jos ti pri tom mozes zavikati: "Teto, teto, on je prvi poceo" :mrgreen:
ratata

#31 Re: pastor Terry Jones!!!

Post by ratata »

Momak_Od_Posla wrote: Da Bog da ovog Jonesa uhvatili pripadnici Al-Qaide i na lomaci ga zapalili... :x :x
i po chemu se sad ti razlikujesh od ovog pastora ?
Vares City

#32 Re: pastor Terry Jones!!!

Post by Vares City »

bez_ideje wrote:To pod Americkom zastavom ne zivi bruka muslimana :roll: :roll: :roll: :roll:
,koji uzivaju sva prava "demokratije" ukljucujuci prisustvovanje cinu spaljivanja njihove svete knjige,svakodnevnom omalovazavanju i zabavu gledanjem foto i video materijala prikupljenih u Iraku,Afganistanu :-) :-) :-)
PRO testant

#33 Re: pastor Terry Jones!!!

Post by PRO testant »

Vares City wrote:
bez_ideje wrote:To pod Americkom zastavom ne zivi bruka muslimana :roll: :roll: :roll: :roll:
,koji uzivaju sva prava "demokratije" ukljucujuci prisustvovanje cinu spaljivanja njihove svete knjige,svakodnevnom omalovazavanju i zabavu gledanjem foto i video materijala prikupljenih u Iraku,Afganistanu :-) :-) :-)
Je li ti to ozbiljno??? :sad:
Ili je to samo kratki izliv ironije??
theTruePath

#34 Re: pastor Terry Jones!!!

Post by theTruePath »

SAD: Nakon spaljivanja Kur'ana samo u Vašingtonu 180 Amerikanca prihvatilo islam
Utorak, 21 septembar 2010 12:42

Kako prenosi sajt ABNA, nakon spaljivanja Kur'ana od strane 2 američka svećenika, samo u Vašingtonu je 180 kršćana prihvatilo islam.

Muhamed Nasir, direktor Islamskog centra u Vašingtonu (Washington) je izjavio:

“Nakon spaljivanja Kur'ana i ceremonije protiv izgradnje džamije u Nju Jorku (New York), Amerikanci su se počeli interesovati još više za islam. I samo u Vašingtonu 180 osoba je prihvatilo islam”.

Muhamed Nasir je izjavio da je za 12 godina u Sjedinjenim Američkim Državama, sagrađeno više od 1200 džamija (to je više od 100 džamija godišnje). Mnogi koji su prihvatili islam, počeli su odmah da pozivaju u islam druge ljude, smatrajući dužnošću da pruže Amerikancima istinite informacije o islamu, razbijajući stereotipe koje su o njima plasirali mas mediji.

Zvanični podaci pokazuju da se broj onih koji su prihvatili islam naglo povećao.

Kako navodi Fadl Sulejman, direktor centra za studij islama “Džazur”, godišnje više od 80 000 Amerikanaca se vrati u jednoboštvo – islam.

Fadl Sulejman je primjetio da brojka od 80 000 ljudi je zvanični podatak, koji je vezan za džamije i islamske centre gdje Amerikanci izgovore riječi šehadeta. O tačnom broju novih muslimana u SAD-u, tačni podaci nisu poznati.

kako ne shvate da Allahovo svijetlo nemogu ugasiti,Allah njihove spletke namjenjene nama napravi nasim uspijehom :-D
Post Reply