passat variant tdi ili peugeot 307 sw hdi
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
pset81
#1 passat variant tdi ili peugeot 307 sw hdi
Imam Passata Variant tdi, 90 ks, 2000.godina proizvodnje sa dosta solidnom opremom i u izuzetno dobrom stanju. Uvezao sam ga iz Njemačke 2007.godine i do sada nisam imao nikakvih problema sa njim. Međutim, kako mi je Passat prevelik za moje potrebe, planiram kupiti neki manji karavan od Passata. Trenutno mi je najzanimljiviji Peugeot 307 sw hdi, 2005. do 2007.godište. Volio bih čuti različita mišljenja i iskustva sa peugeotom 307 sw hdi, kolika je cijena rezervnih dijelova, održavanja i slično i isplati li se zamjeniti Passat za Peugeot.
-
whow
#2 Re: passat variant tdi ili peugeot 307 sw hdi
Cuj prevelik Passat B5 , pa jos TDI motor sa 90 ks koji je super stedljiv , kud ces manje . Ja se uglavnom vozim sam u Passatu B6 pa mi nije prevelik. Sta ce ti manje ?pset81 wrote:Imam Passata Variant tdi, 90 ks, 2000.godina proizvodnje sa dosta solidnom opremom i u izuzetno dobrom stanju. Uvezao sam ga iz Njemačke 2007.godine i do sada nisam imao nikakvih problema sa njim. Međutim, kako mi je Passat prevelik za moje potrebe, planiram kupiti neki manji karavan od Passata. Trenutno mi je najzanimljiviji Peugeot 307 sw hdi, 2005. do 2007.godište. Volio bih čuti različita mišljenja i iskustva sa peugeotom 307 sw hdi, kolika je cijena rezervnih dijelova, održavanja i slično i isplati li se zamjeniti Passat za Peugeot.
- olensoner
#3 Re: passat variant tdi ili peugeot 307 sw hdi
znas li ti kolika je prosjecna velicina parking mjesta u BIH, a kolika u Kanadiwhow wrote:Cuj prevelik Passat B5 , pa jos TDI motor sa 90 ks koji je super stedljiv , kud ces manje . Ja se uglavnom vozim sam u Passatu B6 pa mi nije prevelik. Sta ce ti manje ?pset81 wrote:Imam Passata Variant tdi, 90 ks, 2000.godina proizvodnje sa dosta solidnom opremom i u izuzetno dobrom stanju. Uvezao sam ga iz Njemačke 2007.godine i do sada nisam imao nikakvih problema sa njim. Međutim, kako mi je Passat prevelik za moje potrebe, planiram kupiti neki manji karavan od Passata. Trenutno mi je najzanimljiviji Peugeot 307 sw hdi, 2005. do 2007.godište. Volio bih čuti različita mišljenja i iskustva sa peugeotom 307 sw hdi, kolika je cijena rezervnih dijelova, održavanja i slično i isplati li se zamjeniti Passat za Peugeot.
covjek je mislio na velicinu auta, a ne motora...
a prijatelju ako je taj 307 dobro odrzavan i sa servisnom(orginalnom) uzmi, jer ti modeli iz 2005 nemaju problema kao oni sa pocetka proizvodnje 307-ice, ipak 5 godina nije mala razlika
-
jefferson
#4 Re: passat variant tdi ili peugeot 307 sw hdi
hmmmm, zadnji put kad sam bio u Bih, a to je bilo prije tri sedmice, ulice mi nesto nisu licile na sjevernoamericke!whow wrote:Cuj prevelik Passat B5 , pa jos TDI motor sa 90 ks koji je super stedljiv , kud ces manje . Ja se uglavnom vozim sam u Passatu B6 pa mi nije prevelik. Sta ce ti manje ?pset81 wrote:Imam Passata Variant tdi, 90 ks, 2000.godina proizvodnje sa dosta solidnom opremom i u izuzetno dobrom stanju. Uvezao sam ga iz Njemačke 2007.godine i do sada nisam imao nikakvih problema sa njim. Međutim, kako mi je Passat prevelik za moje potrebe, planiram kupiti neki manji karavan od Passata. Trenutno mi je najzanimljiviji Peugeot 307 sw hdi, 2005. do 2007.godište. Volio bih čuti različita mišljenja i iskustva sa peugeotom 307 sw hdi, kolika je cijena rezervnih dijelova, održavanja i slično i isplati li se zamjeniti Passat za Peugeot.
-
whow
#5 Re: passat variant tdi ili peugeot 307 sw hdi
Ma ako covjek voli malo auto to je drugo , a sto se tice mjesta pa voze se po Sarajevu i sedmice i kamioni i dzipovi pa se parkiraju i krizaju . Ono jest lakse parkirati Yugu nego Chrysler 300 C ali neces sad zbot toga kupovati manji auto , naucis parkirati i rjesen problemjefferson wrote:hmmmm, zadnji put kad sam bio u Bih, a to je bilo prije tri sedmice, ulice mi nesto nisu licile na sjevernoamericke!whow wrote:Cuj prevelik Passat B5 , pa jos TDI motor sa 90 ks koji je super stedljiv , kud ces manje . Ja se uglavnom vozim sam u Passatu B6 pa mi nije prevelik. Sta ce ti manje ?pset81 wrote:Imam Passata Variant tdi, 90 ks, 2000.godina proizvodnje sa dosta solidnom opremom i u izuzetno dobrom stanju. Uvezao sam ga iz Njemačke 2007.godine i do sada nisam imao nikakvih problema sa njim. Međutim, kako mi je Passat prevelik za moje potrebe, planiram kupiti neki manji karavan od Passata. Trenutno mi je najzanimljiviji Peugeot 307 sw hdi, 2005. do 2007.godište. Volio bih čuti različita mišljenja i iskustva sa peugeotom 307 sw hdi, kolika je cijena rezervnih dijelova, održavanja i slično i isplati li se zamjeniti Passat za Peugeot.