A nas jebena viza kosta 35 Eura ili uskoro 65 . JEbem li im mater lihvarsku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Koji Geto jebo te u srcu Evrope.
jesi cito objasnjenje zasto je francuska dala prijedlog da se taksa za vizu povisi na 65 eura?bleka wrote:Ostao sam zabezeknut kada mi je kolegica iz Spanije rekla da Spanski pasos je gotov za sat vremena i kosta 16 Eura (na deset godina naravno) .![]()
A nas jebena viza kosta 35 Eura ili uskoro 65 . JEbem li im mater lihvarsku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Koji Geto jebo te u srcu Evrope.
niko ne zna?zemljotres wrote:A kako se dolazi do pasosa u BiH? mMislim legalno jel'
Koji dokumenti i sta se placa i koliko...
Ja imam ovaj od Ujedinjenih pingvinskih republika pa mi nikad nije treb'o ovaj nam naš.. de, ako ko ima pojma nek mi objasni da se zakitim zvanicnim dokumentom, a da nije plasticna kartica...
i gdje s tim, i koliko da ponesem za donaciju?privremeni wrote:Stari pasos, CIPS-ova licna, dvije slike, uplatnica, formular-zahtjev.
kontam kad se vec zove tema pasos i viza da saznamo i kako doci do istog u lijepoj nam BeHki... hvalaprivremeni wrote:Ti bas ozbiljno trazis informacije
Nije problem doci do pasosa legalno i "ilegalno", al sta dalje?zemljotres wrote:kontam kad se vec zove tema pasos i viza da saznamo i kako doci do istog u lijepoj nam BeHki... hvalaprivremeni wrote:Ti bas ozbiljno trazis informacije
a dalje se zvizdiprivremeni wrote:Nije problem doci do pasosa legalno i "ilegalno", al sta dalje?zemljotres wrote:kontam kad se vec zove tema pasos i viza da saznamo i kako doci do istog u lijepoj nam BeHki... hvalaprivremeni wrote:Ti bas ozbiljno trazis informacije
Sirotinja iz Juzne i Srednje Amerike? Jarane svi oni imaju bolje ekonomije i veci GDP po glavi od Bosne.bleka wrote:Geto!!!!!!!!!!!!
Gore nego Zidovi pred i za vrijeme WWII. Barem su imali pravo na Azil u USA i UK-u.
Bitno je da je EU prijatelj Bosne. Sva ona sirotinja iz Juzne i Srednje Amerike moze bez viza, djecaci za Nizozemske pedofile iz Rumunije, a ti Bosnjo sto si branio moral svijeta i popusio konsekvence pada Berlinskog zida, jebi se i crkni.
Belize ima 6800 dolara GDP po glavi, Honduras 2800 a Bosna 1984 dolara. Kakva li je onda Bosna vukojebina kad su Belize i Honduras ekonomski jaci.bleka wrote:Samo da napomenem da je GDP Beliza i Hondurasa se priblizava visini dnevne pomoci u Drvaru i ostalim vukojebinama