Imam kaznu koju moram da platim i zanima me sprečava li me to da izvadim pasoš ???
Ako uspijem izvaditi pasoš, šta je onda sa prelaskom preko granice ??
Moderator: _BataZiv_0809
Raja sa CHWille non-stop u kaznamaILIJA ENGEL wrote:Pozdrav svima
Imam kaznu koju moram da platim i zanima me sprečava li me to da izvadim pasoš ???
Ako uspijem izvaditi pasoš, šta je onda sa prelaskom preko granice ??
Meni nisu pravili problem za pasoš, koji nisam imala, a koji je istekao...opet, znas vec kako je kod nas...zavisi sve, od čega, nemam pojma, elem, nema bas pravila...jazzer wrote:Da ne otvaram novu temu...nadam se da pokretac ove ne ljuti, nisam nasao gdje bi ovo upitao.
Trebam vaditi novi, biometrijski pasos al' ne znam gdje mi je stari koji trebam predati prilikom
vadjenja novog..istekao je prije nekoliko godina al' ga ne mogu naci. Sta se radi u tom slucaju?
Koje su opcije?
Hvala unaprijed.
Odes, kazes da je izgubljen, popunis neki obrazac i standardna procedura. Cekas ko' i ostali .Tako je meni bilo.jazzer wrote:Da ne otvaram novu temu...nadam se da pokretac ove ne ljuti, nisam nasao gdje bi ovo upitao.
Trebam vaditi novi, biometrijski pasos al' ne znam gdje mi je stari koji trebam predati prilikom
vadjenja novog..istekao je prije nekoliko godina al' ga ne mogu naci. Sta se radi u tom slucaju?
Koje su opcije?
Hvala unaprijed.