Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
OK, naš'o sam, thanks!
evo ako još nekog interesuje:
1 DOMINIKA
do 21 dan ne treba viza
2 EKVADOR
3 HRVATSKA
4 KUBA
za poslovnu posjetu treba viza
5 MAKEDONIJA
6 MALDIVI
do 30 dana
7 MALEZIJA
8 RUSIJA
potrebno garantno pismo ili poslovni poziv
9 REPUBLIKA KOREJA do 30 dana
10 SAMOA
do 30 dana ne treba viza
11 SANTA LUSIJA
do 28 dana ne treba viza
12 SEJŠELI
potrebna povratna karta
13 SINGAPUR
muha_sa wrote:Dok smo kao drugovi živjeli u Tiletovoj diktaturi, bez viza smo mogli ući u 145 ili 147 zemalja svijeta a kako gospoda postadosmo, možemo čak u 18.
mogli smo...al drzava nije dozvoljavala da narod ima para za 2 odlaska na more a kamoli neku egzotiku
hm...ja se ne sjecam da su moji roditelji uspjevali u tome...sjecam se ljetovanja jednom godisnje...a znalo se desiti i da preskocimo godinu...ebi ga...radnicka porodica
i to je prokletinja...dio mog posla je da ganjam vize za kolege ...a meni mrsko za sebe...1 mi izganjala agenciju...a 2-u dobila zahvaljujuci poslu...morali su mi je izdati
i mislim da s te dvije vize i potvrdom iz firme mogu dobiti vecinu viza bez problema...al kako rekoh...ko ce to ganjati...a i stedi se za nekretninu
Toliko želim posjetit svoju kčerku a unuka posebno al kad vidim onaj gurbetluk u ferhadiji--zareko sam se da nikad ama baš nikad u onaj red stati neću.
muha_sa wrote:Toliko želim posjetit svoju kčerku a unuka posebno al kad vidim onaj gurbetluk u ferhadiji--zareko sam se da nikad ama baš nikad u onaj red stati neću.
sacekaj da prodje navala...pa ko gospodin...izbjegavaj oko praznika
muha_sa wrote:Valjda ću doživjet da nam ukinu vize i da putujem kao nekad dok sam u diktaturi živio.Nadam se da ću još i to doživjet---mislim na bezvizni režim.