pas skici na dodir

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Post Reply
aidicaaaaaaaa

#1 pas skici na dodir

Post by aidicaaaaaaaa »

zdravo....ima jedan veliki problem, molim vas da mi pomognete!
imam psa maltezera starog godinu i 7 mjeseci, i danas sam je vodila na vakcinaciju protiv bjesnila i stenecnjaka, medjutim kad sam je vratila kuci drugi pas, skici kad krenem da je uzmem, ne moze da legne, isto kao da je nesto boli!
zvala sam veterinara, ali je otisao kuci :x
molim vas ako ste imali slicnih iskustava, reci te mi da li je to normalno, ne znam sta da radim! hvala punooooooooo
legionarka

#2 Re: pas skici na dodir

Post by legionarka »

vodi ga veterinaru (mora da ima neki urgentni centar)...better safe than sorry... i sretno.. ja iskreno nemam slicnih iskustava.... u kojem si gradu?
sir_oliver_oliver

#3 Re: pas skici na dodir

Post by sir_oliver_oliver »

Pa nije normalno... jesi li imala sličnih problema kod prve vakcinacije?
Cholina_Lokica

#4 Re: pas skici na dodir

Post by Cholina_Lokica »

zovi drugog veterinara.. da nije neka alergijska reakcija
aidicaaaaaaaa

#5 Re: pas skici na dodir

Post by aidicaaaaaaaa »

ja sam je kupila sve je vakcine vec bila primila, ja sam je prvi put sad vodila, ako ne bude bolje sutra cu je odvesti opet, bas sam se nasekirala, ne znam sta joj je.....:(
Cholina_Lokica

#6 Re: pas skici na dodir

Post by Cholina_Lokica »

do sad si je vec trebala odvesti kod vet-a, kao sto rekoh moze biti neka vrsta alegrijske reakcije, zbog koje moze pasti u shok... do sad i ako je bezveze onako skicala jer je ljuta zbog vakcine, to je trebalo proci, znaci da nesto bas nije uredu... ne znam da li je imala kakve operacije u zadnje vrijeme, a sad jos ako su joj dali protiv zaraznih bolesti i bjesnila skupa vakcine, nije dobro nikako...
Friesian

#7 Re: pas skici na dodir

Post by Friesian »

moze se desiti i da je veterinar otisao sa vakcinom u misic a ne pod kozu.. to zna biti bolno.. a moze biti alergijska reakcija a tu je moguce da dodje do nekih promjena na kozi, disanju, ..
Post Reply