a tamo ona sto je objavljivala kako cemo dobit zakon i kako je to glupo jer netso bla bla djeca? meni to vec zvucalo ko gotova stvar :s
svasta
PAS KOJEM PRIJETI SIGURNA SMRT,MOLIMO POMOĆ
Moderator: anex
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Zato ja volim nazvat i pitat br0te, doklen si docero onoalica.k wrote:a tamo ona sto je objavljivala kako cemo dobit zakon i kako je to glupo jer netso bla bla djeca? meni to vec zvucalo ko gotova stvar :s
svasta
Polako, do nove godine se usvaja, do tada pazite cuke i mace ko oci u glavi..
E kako me ovo za Curu sjebalo, cijeli dan mi ta slika pred ocima...
-
jaca78
E vjerovao/la ti ili ne tako je! Medo je ludio kad Cura dobije tjeranje, a ovaj ga kreten nije mogao kontrolisati. Medo je čak ubio jednu pudlu koja se druzila sa Curom. Jednom je kreten pustio i da Medo pari Curu, on je stajao pored njih i Medu cuvao na povodcu. Fujdowntoearth wrote:sad pročitah za curu! ne mogu da vjerujem da je Medin vlasnik to uradioznam dobro Medu (koji je malo nevaspitan ali dobrodušan) i ne mogu da shvatim da je to učinio???kako neko ko ima psa može to učiniti drugom psu???
-
Vozdra_123
barby02 wrote:Cula sam za Curu !Strasno, nemam teksta.
Max je privremeno udomljen a trajno obecan,tako da mozete zakljucati ovu temu. Nadamo se najboljem za ovog cukicu
-
VeljaPas
nacekacemo se mi jos do usvajanja zakona. ako bude do juna 2008. super. problem je u tome sto su vazne stvari stavljene u podzakonska akta koja ce se tek kasnije usvajati.mIRCerka wrote:zvala provjerila, nije jos napustilo ministarstvo.. :Salica.k wrote:mirci zakon je haman pa usvojen koliko ja znam. a kafilerija radi punom parom kao i uvijek.
ako usvoje nas prijedlog izmjene clana 1. onda ce prestati ubijanje.
najvjerojatnija varijanta je produzenje roka za drzanje u sinteraju do 30 dana.
sintori vec rade na izradi dodatnih stotinjak boxova.
sve je do nas.
-
barby02
#32 Re: PAS KOJEM PRIJETI SIGURNA SMRT,MOLIMO POMOĆ
Ovo je bila tema za Maxa a ne o zakonu za zastitu zivotinja, koji se donosi.kiseljak wrote:Mali MAX je do sada udomljavan 2 puta NESRETNO i sad mu je život u opasnosti jer prijete da ce biti otrovan ili ce ga drugi veci psi rastrgati.Nogica mu je ozljeđena a nije mu pružena veterinarska pomoc,spava na hladnom i sl...Kod ljudi kod kojih je sad može ostati do 29.12 a nakon toga mora na ulicu,moja prijateljica nezna šta da radi i molimo vas ako ikako možete da nam pomognete u smjestaju ovoh mališana pa makar to bilo i privremeno samo da ga izbavimo iz PAKLA![]()
Broj na koji se možete informirati o mališanu
062 214 599
Max je zbrinut, posto je treci dan morao napustiti azil, odredbom gospodina organizatora. Nadamo se njegovoj boljoj buducnosti