PAS KOJEM PRIJETI SIGURNA SMRT,MOLIMO POMOĆ

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

kiseljak

#1 PAS KOJEM PRIJETI SIGURNA SMRT,MOLIMO POMOĆ

Post by kiseljak »

Mali MAX je do sada udomljavan 2 puta NESRETNO i sad mu je život u opasnosti jer prijete da ce biti otrovan ili ce ga drugi veci psi rastrgati.Nogica mu je ozljeđena a nije mu pružena veterinarska pomoc,spava na hladnom i sl...Kod ljudi kod kojih je sad može ostati do 29.12 a nakon toga mora na ulicu,moja prijateljica nezna šta da radi i molimo vas ako ikako možete da nam pomognete u smjestaju ovoh mališana pa makar to bilo i privremeno samo da ga izbavimo iz PAKLA :sad:

Broj na koji se možete informirati o mališanu
062 214 599

Image

Image
barby02

Post by barby02 »

Presladak je, tako mali. . On je pravi cuko za drzati u stanu. Maziti, paziti igrati se. . . . :-) Nadam se da ce se najhitnije udomiti. Ja bih ga uzela, ali ne smijem :sad:
alica.k

Post by alica.k »

maksu se trenutno radi o glavi.

upravo je protjeran iz azila u koji je tek jucer stigao.

sutra ili prekosutra ide na ulicu ponovo gdje ga sintori nece dirati (jer ima nekakvu tetovazu ispod uha) ALI TO NE ZAUSTAVLJA LJUDE DA GA OTRUJU I LUTALICE DA GA NAPADAJU.

ako nista, barem nam privremeno treba smjestaj na dva mjeseca...
jaca78

Post by jaca78 »

Ma ja nisam sigurna u to da ga sintori nece dirati. Kad sam cula kako su ubili Curu d Grbavice za koju se komsiluk takodjer bio izjasnio da ne smeta, ne vjerujem mu nista.
Curu su na licu mjesta udavili sajlom :x :x
alica.k

Post by alica.k »

i to sto kazes draga Jaco. sve do jednom...
Lace

Post by Lace »

alica.k wrote:maksu se trenutno radi o glavi.

upravo je protjeran iz azila u koji je tek jucer stigao.

sutra ili prekosutra ide na ulicu ponovo gdje ga sintori nece dirati (jer ima nekakvu tetovazu ispod uha) ALI TO NE ZAUSTAVLJA LJUDE DA GA OTRUJU I LUTALICE DA GA NAPADAJU.

ako nista, barem nam privremeno treba smjestaj na dva mjeseca...
protjerali? zasto? :?
alica.k

Post by alica.k »

trebao je biti tu drugi pas umjesto njega.
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

jaca78 wrote:Ma ja nisam sigurna u to da ga sintori nece dirati. Kad sam cula kako su ubili Curu d Grbavice za koju se komsiluk takodjer bio izjasnio da ne smeta, ne vjerujem mu nista.
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Pa kad jaco draga?
alica.k

Post by alica.k »

evo da dodam, max je danas izmjesten an sigurno mjesto do udomljenja.
cheguevara_k1

Post by cheguevara_k1 »

mIRCerka wrote:
jaca78 wrote:Ma ja nisam sigurna u to da ga sintori nece dirati. Kad sam cula kako su ubili Curu d Grbavice za koju se komsiluk takodjer bio izjasnio da ne smeta, ne vjerujem mu nista.
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Pa kad jaco draga?
Ima skoro mjesec :( Dosli su na poziv vlasnika tornjaka Mede i udavili je na licu mjesta :x :x :x
mIRCerka

Post by mIRCerka »

cheguevara_k1 wrote:
mIRCerka wrote:

Pa kad jaco draga?
Ima skoro mjesec :( Dosli su na poziv vlasnika tornjaka Mede i udavili je na licu mjesta :x :x :x
:?
prosto nevjerovatno... :( :( :( :(
jaca78

Post by jaca78 »

Vlasnik tornjaka Mede nakon toga je dobio tezak srcani udar
mIRCerka

Post by mIRCerka »

:( Ne mogu da vjerujem da je on bio u stanju to uraditi, mislim ravno tome da ja zovnem zivodere i kazem da iz macijeg Hiltona odvede kravicu, krasnicija i Smrlju, a ostavi tomice i ostale...
:( :( :( :(
Tesssa

Post by Tesssa »

Zasto je ona ikome smetala? :(

kiseljak, ikakvih novih informacija o ovom cuki?
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Dinchy :D
alica.k wrote:evo da dodam, max je danas izmjesten an sigurno mjesto do udomljenja.
A za curu... :(
alica.k

Post by alica.k »

dinchy, sad ti ja kazem, max je premjesten na sigurno do udomljavanja :D
jaca78

Post by jaca78 »

Taj covjek je kreten. Nabavio si je psa od sto kila kojeg ne moze kontrolisati. Ovo nije sve sto je radio s Curom. Prije toga ju je bio stavio ua uto i odvezao na Ilidzu, a ona se jadnica nakon 7 dana vratila na Grbavicu.
Onda je zovnuo sintore, 10 dana nakon sto se okotila. Ne trebam ni napominjati da su ubili i njene bebice.
Cura nikome nije smetala, ona nije bila lutalica, ona je tri godine zivjela na Grbavici. Samo taj idiot od covjeka
Tesssa

Post by Tesssa »

ah, nisam vidjela, super :)

Gdje si Mirci, kuco stara? :D Kako su mace?
mIRCerka

Post by mIRCerka »

jaca78 wrote:Taj covjek je kreten. Nabavio si je psa od sto kila kojeg ne moze kontrolisati. Ovo nije sve sto je radio s Curom. Prije toga ju je bio stavio ua uto i odvezao na Ilidzu, a ona se jadnica nakon 7 dana vratila na Grbavicu.
Onda je zovnuo sintore, 10 dana nakon sto se okotila. Ne trebam ni napominjati da su ubili i njene bebice.
Cura nikome nije smetala, ona nije bila lutalica, ona je tri godine zivjela na Grbavici. Samo taj idiot od covjeka
:( :( :( :(
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

jaca78 wrote:Taj covjek je kreten. Nabavio si je psa od sto kila kojeg ne moze kontrolisati. Ovo nije sve sto je radio s Curom. Prije toga ju je bio stavio ua uto i odvezao na Ilidzu, a ona se jadnica nakon 7 dana vratila na Grbavicu.
:(
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Sta bi sa kafilerijom? Sta bi sa zakonom o zastiti i dobrobiti zivotinja?
buba

#22 re

Post by buba »

Ne kontam princip rada Azila za zivotinje? Sta treba da se zivotinja ostavi u Azilu? Mjesto? Hrana? Novac?
Ja sam jednog slicnog prije 3 godine sa Ilidze pokupila, u haoticnom stanju, sa povredom na ustima, promrzo, gladan, bio 3 mjeseca kod nas (iako imamo vucjaka odraslog), nakon toga ga poslali (utrapali) familiji pod izgovorom da je punokrvni doberman :D :D
Eno ga i dan danas kod njih, klasicni avlijaner, prezderava se i dangubi. :-D
downtoearth

Post by downtoearth »

sad pročitah za curu! ne mogu da vjerujem da je Medin vlasnik to uradio :x znam dobro Medu (koji je malo nevaspitan ali dobrodušan) i ne mogu da shvatim da je to učinio???kako neko ko ima psa može to učiniti drugom psu???
alica.k

Post by alica.k »

mirci zakon je haman pa usvojen koliko ja znam. a kafilerija radi punom parom kao i uvijek.
mIRCerka

Post by mIRCerka »

alica.k wrote:mirci zakon je haman pa usvojen koliko ja znam. a kafilerija radi punom parom kao i uvijek.
zvala provjerila, nije jos napustilo ministarstvo.. :S
Locked