Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mali MAX je do sada udomljavan 2 puta NESRETNO i sad mu je život u opasnosti jer prijete da ce biti otrovan ili ce ga drugi veci psi rastrgati.Nogica mu je ozljeđena a nije mu pružena veterinarska pomoc,spava na hladnom i sl...Kod ljudi kod kojih je sad može ostati do 29.12 a nakon toga mora na ulicu,moja prijateljica nezna šta da radi i molimo vas ako ikako možete da nam pomognete u smjestaju ovoh mališana pa makar to bilo i privremeno samo da ga izbavimo iz PAKLA
Broj na koji se možete informirati o mališanu 062 214 599
Presladak je, tako mali. . On je pravi cuko za drzati u stanu. Maziti, paziti igrati se. . . . Nadam se da ce se najhitnije udomiti. Ja bih ga uzela, ali ne smijem
upravo je protjeran iz azila u koji je tek jucer stigao.
sutra ili prekosutra ide na ulicu ponovo gdje ga sintori nece dirati (jer ima nekakvu tetovazu ispod uha) ALI TO NE ZAUSTAVLJA LJUDE DA GA OTRUJU I LUTALICE DA GA NAPADAJU.
ako nista, barem nam privremeno treba smjestaj na dva mjeseca...
Ma ja nisam sigurna u to da ga sintori nece dirati. Kad sam cula kako su ubili Curu d Grbavice za koju se komsiluk takodjer bio izjasnio da ne smeta, ne vjerujem mu nista.
Curu su na licu mjesta udavili sajlom
upravo je protjeran iz azila u koji je tek jucer stigao.
sutra ili prekosutra ide na ulicu ponovo gdje ga sintori nece dirati (jer ima nekakvu tetovazu ispod uha) ALI TO NE ZAUSTAVLJA LJUDE DA GA OTRUJU I LUTALICE DA GA NAPADAJU.
ako nista, barem nam privremeno treba smjestaj na dva mjeseca...
jaca78 wrote:Ma ja nisam sigurna u to da ga sintori nece dirati. Kad sam cula kako su ubili Curu d Grbavice za koju se komsiluk takodjer bio izjasnio da ne smeta, ne vjerujem mu nista.
jaca78 wrote:Ma ja nisam sigurna u to da ga sintori nece dirati. Kad sam cula kako su ubili Curu d Grbavice za koju se komsiluk takodjer bio izjasnio da ne smeta, ne vjerujem mu nista.
Pa kad jaco draga?
Ima skoro mjesec Dosli su na poziv vlasnika tornjaka Mede i udavili je na licu mjesta
Pa kad jaco draga?
Ima skoro mjesec Dosli su na poziv vlasnika tornjaka Mede i udavili je na licu mjesta
Ne mogu da vjerujem da je on bio u stanju to uraditi, mislim ravno tome da ja zovnem zivodere i kazem da iz macijeg Hiltona odvede kravicu, krasnicija i Smrlju, a ostavi tomice i ostale...
Taj covjek je kreten. Nabavio si je psa od sto kila kojeg ne moze kontrolisati. Ovo nije sve sto je radio s Curom. Prije toga ju je bio stavio ua uto i odvezao na Ilidzu, a ona se jadnica nakon 7 dana vratila na Grbavicu.
Onda je zovnuo sintore, 10 dana nakon sto se okotila. Ne trebam ni napominjati da su ubili i njene bebice.
Cura nikome nije smetala, ona nije bila lutalica, ona je tri godine zivjela na Grbavici. Samo taj idiot od covjeka
jaca78 wrote:Taj covjek je kreten. Nabavio si je psa od sto kila kojeg ne moze kontrolisati. Ovo nije sve sto je radio s Curom. Prije toga ju je bio stavio ua uto i odvezao na Ilidzu, a ona se jadnica nakon 7 dana vratila na Grbavicu.
Onda je zovnuo sintore, 10 dana nakon sto se okotila. Ne trebam ni napominjati da su ubili i njene bebice.
Cura nikome nije smetala, ona nije bila lutalica, ona je tri godine zivjela na Grbavici. Samo taj idiot od covjeka
jaca78 wrote:Taj covjek je kreten. Nabavio si je psa od sto kila kojeg ne moze kontrolisati. Ovo nije sve sto je radio s Curom. Prije toga ju je bio stavio ua uto i odvezao na Ilidzu, a ona se jadnica nakon 7 dana vratila na Grbavicu.
Ne kontam princip rada Azila za zivotinje? Sta treba da se zivotinja ostavi u Azilu? Mjesto? Hrana? Novac?
Ja sam jednog slicnog prije 3 godine sa Ilidze pokupila, u haoticnom stanju, sa povredom na ustima, promrzo, gladan, bio 3 mjeseca kod nas (iako imamo vucjaka odraslog), nakon toga ga poslali (utrapali) familiji pod izgovorom da je punokrvni doberman
Eno ga i dan danas kod njih, klasicni avlijaner, prezderava se i dangubi.
sad pročitah za curu! ne mogu da vjerujem da je Medin vlasnik to uradio znam dobro Medu (koji je malo nevaspitan ali dobrodušan) i ne mogu da shvatim da je to učinio???kako neko ko ima psa može to učiniti drugom psu???