Party za pse sa Butmira>>>>
Moderator: anex
- matan
#1 Party za pse sa Butmira>>>>
Sta mislite o ideji da organizujemo jos jedan party za pase sa butmira .... PROSTOR IMAMO
Dajte nam novih ideja .... kad bi bilo najbolje , koja muzika ,u koliko sati ,koji dan ... jer nam je prijeko potreban novac za hranu i smjestaj
Aldin 061/819/335
Dajte nam novih ideja .... kad bi bilo najbolje , koja muzika ,u koliko sati ,koji dan ... jer nam je prijeko potreban novac za hranu i smjestaj
Aldin 061/819/335
- anjusha
- Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim
#2 Re: Party za pse sa Butmira>>>>
ideja je super i podrzavam je ali molim vas da obavijestite ljude makar 3-4 dana unaprijed. jer prosla dva puta nisam mogla doci jer sam prekasno saznala za to i vec imala neke dogovore.
- matan
#3 Re: Party za pse sa Butmira>>>>
anjusha wrote:ideja je super i podrzavam je ali molim vas da obavijestite ljude makar 3-4 dana unaprijed. jer prosla dva puta nisam mogla doci jer sam prekasno saznala za to i vec imala neke dogovore.
VAZI KAD SE SVE DOGOVORIMO GDJE...STA... KAKO...
-
jaca78
#4 Re: Party za pse sa Butmira>>>>
isto mjesto, vikend, bez turbo-folka 
- Baby
#5 Re: Party za pse sa Butmira>>>>
Veoma lijepo rečeno Jacojaca78 wrote:isto mjesto, vikend, bez turbo-folka
- matan
#6 Re: Party za pse sa Butmira>>>>
jaca78 wrote:isto mjesto, vikend, bez turbo-folka
moze ti donesi muziku ......
- *miara*
#7 Re: Party za pse sa Butmira>>>>
ja nisam bila zadnja dva puta jer sam i ja prekasno saznala. u obavezama sam bila preko glave. mozda bi bilo dobro da promijenite lokaciju jer je ono ipak nova zgrada, onako uvucena, slabo raje zna za to. pokusajte blize gradu, pa makar i atila bila 
ali gdje god da organizujete, najavite barem 5 dana prije i OBAVEZNO objavite to na dernek.ba. jeste da je ono odron od stranice, ali tamo ima najvise ove mladje raje kojima je sad raspust pa mogu gdje i kad hoce. stavite na facebook da poruka kruzi kroz razne grupe za zivotinje.
sto se tice muzike, pustajte sve - i rock i pop i rap i turbo folk da se ne bi posvadjali
ali gdje god da organizujete, najavite barem 5 dana prije i OBAVEZNO objavite to na dernek.ba. jeste da je ono odron od stranice, ali tamo ima najvise ove mladje raje kojima je sad raspust pa mogu gdje i kad hoce. stavite na facebook da poruka kruzi kroz razne grupe za zivotinje.
sto se tice muzike, pustajte sve - i rock i pop i rap i turbo folk da se ne bi posvadjali
- Baby
#8 Re: Party za pse sa Butmira>>>>
Ma bravo Miara*miara* wrote:ja nisam bila zadnja dva puta jer sam i ja prekasno saznala. u obavezama sam bila preko glave. mozda bi bilo dobro da promijenite lokaciju jer je ono ipak nova zgrada, onako uvucena, slabo raje zna za to. pokusajte blize gradu, pa makar i atila bila
A bude li mlađe raje,kao npr. ja?
- matan
#9 Re: Party za pse sa Butmira>>>>
Baby wrote:Ma bravo Miara*miara* wrote:ja nisam bila zadnja dva puta jer sam i ja prekasno saznala. u obavezama sam bila preko glave. mozda bi bilo dobro da promijenite lokaciju jer je ono ipak nova zgrada, onako uvucena, slabo raje zna za to. pokusajte blize gradu, pa makar i atila bila
sto se tice muzike, pustajte sve - i rock i pop i rap i turbo folk da se ne bi posvadjali![]()
A bude li mlađe raje,kao npr. ja?
malo je ljudi koji bi nam izasli u susret kao club escape ,jako malo sto se mene tice vrlo rado gdje bilo ako neko ima ideju neka kaze gdje bih mogli organizovati naravno da ima mladje raje i moja seka sa njenim JARANICAMA JE UVJEK PRISUTNA BAR DO 22 H
-
kiseljak
#10 Re: Party za pse sa Butmira>>>>
Glasujem ZA .
Muzika me ne zanima kakva je,nek se samo lova skupi za naše šticenike
Sto prije to bolje
Muzika me ne zanima kakva je,nek se samo lova skupi za naše šticenike
Sto prije to bolje
- matan
#11 Re: Party za pse sa Butmira>>>>
Humanitarni PARTY za pomoc psima sa BUTMIRA svi su pozvani
CLUB ESCAPE petak 17.07.2009. u 19h.....
Gradacacka do broja 29 mala zuta zgrada pored MERKURA na otoci
POMOZITE NAM MOLIMO VAS
Ulaz 3 km
Vise inormacija na 061819335 aldin
CLUB ESCAPE petak 17.07.2009. u 19h.....
Gradacacka do broja 29 mala zuta zgrada pored MERKURA na otoci
POMOZITE NAM MOLIMO VAS
Ulaz 3 km
Vise inormacija na 061819335 aldin
- matan
#12 Re: Party za pse sa Butmira>>>>
Hitnoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo nam je potrebna pomoc za smjestaj - sredstva za placanje pansiona, hranu i vakcine za 5 kucica - 3 sto putuju i 2 sto su dovoljno veliki za prvu vakcinu!!
- matan
#14 Re: Party za pse sa Butmira>>>>
super vidimo*miara* wrote:dolazim
se
povedi
svu rajuuuu
-
amelino
#15 Re: Party za pse sa Butmira>>>>
Molim Vas dodjite na humanitarni party i simbolicnom cijenom ucestvujte u sapasavanju kucica sa Butmira!!! Sredstva su primarno za smjestaj i vakcine / revakcine kao i za hranu!!! Molim Vas!!!
-
csejla
#16 Re: Party za pse sa Butmira>>>>
Nadam se da ce odziv biti bar priblizan proslom
Svi ste dobrodosli
)
- *miara*
#17 Re: Party za pse sa Butmira>>>>
pozvala sam 60 ljudi da dodju na party. nadam se da ce doci...
-
Summertime
#18 Re: Party za pse sa Butmira>>>>
Ja prvi put cujem za ove "derneke"
Dolazim!
A što se tice tih priloga i mimo partija na koji nacin mogu dati?
Citala sam i o onom kucetu sa koznom bolesti al radim pa nikako ne mogu izlaziti i nositi novac bilo gdje.
Ima li neka druga solucija?
Dolazim!
Citala sam i o onom kucetu sa koznom bolesti al radim pa nikako ne mogu izlaziti i nositi novac bilo gdje.
-
Summertime
#19 Re: Party za pse sa Butmira>>>>
A za muziku...pa vala sto se mene tice ne mora je ni biti, ko da je to vazno.
Ne dolazimo da se opijamo i dernecimo do sabaha.
Vec da damo doprinos i eto upoznamo se, malo druzimo i to je to.
Ne dolazimo da se opijamo i dernecimo do sabaha.
Vec da damo doprinos i eto upoznamo se, malo druzimo i to je to.
- Baby
#20 Re: Party za pse sa Butmira>>>>
Najvjerovatnije dolazim,samo što neam pojma gdje se to nalazi 
- *miara*
#21 Re: Party za pse sa Butmira>>>>
baby, izadnji na otoci. otidji do merkura, produzi tamo do MB-a (jedna nova crvena zgrada, pise na njoj MB velikim slovima), produzi jos iza MB i nakon 2-3 minute hodanja primijetices sa lijeve strane da se istice jedna mala zuta zgrada (2-3 sprata) jer su sve ostale zgrade one sivo-smedje cetverospratnice... nisam ni ja nikad bila u tom escapeu, ali ne vjerujem da ce bit tesko pronaci. uci cu tamo gdje najjace udara muzika 
- matan
#22 Re: Party za pse sa Butmira>>>>
Summertime wrote:Ja prvi put cujem za ove "derneke"![]()
Dolazim!
super vidimo se onda suta pa se mozemo sve dogovoriti lijep pozdravvv
- matan
#23 Re: Party za pse sa Butmira>>>>
party propao nije bilo raje ali u svakom slucaju hvala svima koji su dosli .....