navijacu za beogradjane...
ko bi rek'o.-...
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Toozla wrote:posto su partizani izjednaceni sa cetnicima u srbiji, cudi me da neko jos nije predlozio novo ime kluba.....evo mogli bi im mi poslati par prijedloga....![]()
FC CERTIZAN
FC PARTNIK
.... usput, navijacu za crno bele......
hhmm nemam pojma na sto aludiras slovenija'?Toozla wrote:ma nebi navij'o za Dnjepar makar nosili plavo zute dresove sa zvijezdama na prsima....![]()
nego, sta ti mislis o novom imenu???
pojma nemamToozla wrote:nagradno pitanje za 100 bodova(mozes i kviska uloziti):
zastava koje drzave ima zuti trougao na plavoj podlozi sa zvijezdama poredanim uzduz hipotenuze trougla???
45 sekundi za odgovor....
Harizmatican1 wrote:pojma nemamToozla wrote:nagradno pitanje za 100 bodova(mozes i kviska uloziti):
zastava koje drzave ima zuti trougao na plavoj podlozi sa zvijezdama poredanim uzduz hipotenuze trougla???

zaboravio si objasniti sta je hipotenuzaToozla wrote:nagradno pitanje za 100 bodova(mozes i kviska uloziti):
ah da, ne rekoh.....mIRCerka wrote:zaboravio si objasniti sta je hipotenuzaToozla wrote:nagradno pitanje za 100 bodova(mozes i kviska uloziti):
45 sekundi za odgovor....ajmo sada Pitagorina teHorema
:D
a na kvadrat plus b na kvadrat 0 c na kvadrat...mIRCerka wrote:zaboravio si objasniti sta je hipotenuzaToozla wrote:nagradno pitanje za 100 bodova(mozes i kviska uloziti):
45 sekundi za odgovor....ajmo sada Pitagorina teHorema
:D
15' Partizan Belg. (S&M) [1 - 0] Dnipro D'trovsk (Ukr)
12' [1 - 0] Neko![]()
![]()
20' Partizan Belg. (S&M) [1 - 0] Dnipro D'trovsk (Ukr)
12' [1 - 0] O.E. Odita = Nigerijac ?????Plaćenik![]()
![]()
pa eto, dao si virtuelnu pljucuhary wrote:Pljunuo bih ja, al žao mi monitora.
mani, pazi....mogao bi biti proglasen izdajicommanijak1 wrote:Karizmonije bolan više rat
ne morate releje isključivati i otimati
ne mogu gledat' tekmu
šta je sa elektrikom
![]()
signala drage ti PTPC
![]()
Ode meni ekran30' Partizan Belg. (S&M) [1 - 1] Dnipro D'trovsk (Ukr)
12' [1 - 0] O.E. Odita
28' [1 - 1] S. Nazarenko
Ukrajinac , Rus , Bjelorus![]()
![]()
![]()
![]()