Nemoj mi patriotsku patetiku ubacivat u ovo.Preci ce u prepisivanje tipa ko je veci patriota,ti ili ja,a takva naglabanja vec u startu nemaju smisla.sl@ven wrote:bice_bice wrote:BSn wrote:
bhf nije povrijedio NIKOGA u norveskoj......... ama bas nikoga....
i molim te ne usporedjuj BHF sa nacionalistima, divljacima i levatima koji na jednoj internacionalnoj TV emisiji o navijacima smrcu kao koku i trzaju
utoke...... primitivci kao lafo zajebani...
evo ti link u slucaju da nisi gledao
http://www.youtube.com/watch?v=uRpGHcEnmfI
imas tu neke epizode i linkove na youtube pa nadji te grobare......... u nekoj su od epizoda. pa usporedi slike iz mostara, pa ces vidjet da su bili tu majmuni..
obicni krkani i jos jednom te molim da organizaciju BHF ne usporedjujes sa njima.........![]()
NAD NAMA NEBO IMA DA GORI!!!
Gledao sam i dokumentarac koji spominjes i utakmicu u Mostaru i te klipove na youtube...
Koja je slicnost izmedju Grobara i BHF-a?
1.) Prekid utakmice od 20 i vise minuta
2.) intervencija specijalne policije,
3.) kazna od strane UEFA-e.
4.) izrazavanje nekog bojkota prema upravi kluba,odnosno prema NS-u,
sto bojkotovanjem domacih utakmica,sto izazivanjem incidenata...
Ista ta UEFA i ista ta disciplinska komisija je kaznila nas savez.
Razlika u kazni odrazava razliku izmedju ponasanja jednih navijaca i drugih,to je jasno.
Nama je to bilo 75000 franaka,ovima je to 50000 + izbacivanje iz euro-takmicenja.
Sutra,neka se ponovi nesto slicno u Njemackoj protiv Turske ili vec gdje ce se igrati,bice prekid i registracija utakmice za stolom,oduzimanje bodova,zabrana igranja pred publikom ili kakav vec arsenal kazni imaju...
Pa ti njima onda objasnjavaj "mi nismo krkani".
Eto,ja sam rekao sto sam imao vezano za ovu temu.
ps.
Ja prvi nisam gledao kriticki na protest BHF-a,sve do ove kazne Partizanu.