Da li PC pri podizanju windowsa iscitava sve podatke sa particija ili samo na kojoj je OS???...da nije slucajno to???...help
particija
Moderator: Benq
- shiljak
#1 particija
Moze li mi neko objasniti za sta sluzi particija??? Evo ja imam jednu D: a ostalo mi je na C:, mensecini da je razlika jedino u tim slovima
...
Da li PC pri podizanju windowsa iscitava sve podatke sa particija ili samo na kojoj je OS???...da nije slucajno to???...help
- bug
#3 Re: particija
sto pitas kadshiljak wrote:Moze li mi neko objasniti za sta sluzi particija??? Evo ja imam jednu D: a ostalo mi je na C:, mensecini da je razlika jedino u tim slovima...
siljak
- shiljak
#4 Re: particija
ma nisam siguran bio...al sad si mi ti potvrdio...bug wrote:sto pitas kadshiljak wrote:Moze li mi neko objasniti za sta sluzi particija??? Evo ja imam jednu D: a ostalo mi je na C:, mensecini da je razlika jedino u tim slovima...
Da li PC pri podizanju windowsa iscitava sve podatke sa particija ili samo na kojoj je OS???...da nije slucajno to???...helpznas
siljaknamazan si
- shiljak
izgleda da ima jos ljudi na ovom forumu koji nisu skuzili da sam ja stari profesionalni expert. Da vise nepricam, evoperke wrote:bug wrote:ja imam punopoznanika koji se ne kontaju
u racunare i ti nikad ne bi postavili
slicno pitanje
ni ovo ni sva silna koja
pitas...
siljak priznaj da siekspert
provaljen si shiljak
![]()
doshiljio si

-
žohar
shiljak wrote:izgleda da ima jos ljudi na ovom forumu koji nisu skuzili da sam ja stari profesionalni expert. Da vise nepricam, evoperke wrote:bug wrote:ja imam punopoznanika koji se ne kontaju
u racunare i ti nikad ne bi postavili
slicno pitanje
ni ovo ni sva silna koja
pitas...
siljak priznaj da siekspert
provaljen si shiljak
![]()
doshiljio si
dze je Bajram banka, ciko?????