Parlamentarna skupština BiH na TV?

Post Reply
stari grad Visegrad

#1 Parlamentarna skupština BiH na TV?

Post by stari grad Visegrad »

Volio bih da mozemo gledati direktne penose Daytonske Parlamentarne skupštine BiH svaki dan. Najvise me zanima sta prlamentarci govore i za sta zaradjaju platu. Ako ih gledamo preko kamera i oni ce se osjecati odgovornijim pred biracima. Da li nam to moze omoguciti drzavna televizija?
It_is_a_Leclerc

#2 Re: Parlamentarna skupština BiH na TV?

Post by It_is_a_Leclerc »

Gledati ih možeš na zvaničnoj stranici www.parlament.ba. U trenutku odvijanja sjednice na desnoj strani imaš ikonicu "Parlament uživo" i tu klikneš i ide live stream.

Mada ja nemam baš nešto volje za gledanjem tog cirkusa. Prvo ubica Kalabić izigrava jazavca pred sudom, nakon toga Aleksandra Pandurević otkriva padeže, pa Slavuj galami kako voli "sve logoraše, pa i Tihića", a na kraju Ismeta Dervoz dijeli packe za nekulturu. Dok Niko Lozančić inzistira da ubrzaju pauzu za objed.
stari grad Visegrad

#3 Re: Parlamentarna skupština BiH na TV?

35. sjednica Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH
23.10.12. 10:00h
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#4 Re: Parlamentarna skupština BiH na TV?

Post by PipiDugaDevetka »

stari grad Visegrad wrote:35. sjednica Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH
23.10.12. 10:00h
Baš ću gledati da pogledam i to.
kiky

#5 Re: Parlamentarna skupština BiH na TV?

Post by kiky »

sve bi to trbalo na bht ...
bar bi se imalo šta gledat ...
stari grad Visegrad

#6 Re: Parlamentarna skupština BiH na TV?

Savjet ministara BiH sada ne moze da radi. Naime prema Zakonu moraju biti najmanje po dva iz svakog konstitutivnog naroda.
A sta su dosad radili, nego nam ruslili drzavu. I zato trazim da svi odu iz tog Savjeta. Trebaju doci novi normalni.
Ne trabaju nam rusitelji i fashisti. Sikter.
Post Reply