nisam to rekaoquantum wrote:Znaci ti mislis da je u redu parkirati u Strosmajerovoj ulici jer je problem naci parking mjesto u gradu?JD wrote:hahahaha ma dobro vi ste sve savjesni vozaci nikad prekrsaja u zivotu niste napravili, il nikad niste sjeli u auto a gundjate o nepropisnom parkiranju... nisam vas prepoznao. manite se pametovanja i moralisanja kad nemate osnova za to. isto da je to jedini problem u ovoj drzavi pa da se dize buka oko toga.
malo ukljucite mozak, 500 mjesta naspram vise od 10.000 auta, pa kako da se svi fino parkiraju, ne mogu jedan na drugog nikako.
a pricajte vi sta hocete, ali po parkiranju ne mozete ocjenjivati ko je odakle i iz kakve porodice, necu imenovati nikoga ali ima i skroz normalne raje koja tako parkira mimo propisa jer im je dosadno svaki dan pravit 450 krugova da bi nasao mjesto za parking. najlakse je tako generalisati
e vidis pa valjda je gori taj sto parkira ondje na cosak da ne moze autobus smotati prema domu armije nego onaj koji je parkirao u strosu, pa bar nije onemogucio nikoga da prodje.
a o muriji je suvisno pricati oni se svakako nista ne pitaju. samo cu reci da sam dobio prijavu zato sto sam bukvalno stao 20 minuta na vrh taxi standa na kojem nikad ne bude taxista da se napuni red do kraja, a kad god sam nepropisno parkirao i po par sati nikad nisam platio ni marke, toliko o nasoj policiji, pa zasto to ne koristiti
takvi su ljudi. i vi sto ne vozite auta i sto sad moralisete oko ovih stvari, npr se vozate tramvajem a ne placate karte, ajde zar niste to bar 20 puta uradili ? pa dodje vam na isto. takvi su ljudi, cim vide da im nesto prolazi to i koriste, jedni ne placaju javni prevoz, drugi parkiraju pred kafic... takav je zivot ne treba se opterecivati time dok god vas licno ne ugrozava jer svakako tome nema lijeka u neko dogledno vrijeme