Parking u gradu - mjesecni zakup
-
Amy82
#1 Parking u gradu - mjesecni zakup
Last edited by Amy82 on 18/10/2013 19:02, edited 1 time in total.
-
sarayewo
Nigdje veze... 12h dnevno (koliko se naplacuje parking) x 2 KM = 24 KM... 24 KM x 25 dana (prosjek, bez nedelja) = 600 KM.
Iskreno, mislim da ne postoji neki zakup, ali to mozes provjeriti... Mislim da je JKP Rad zaduzeno za naplatu... A imas i ovih par privatnih garaza, tipa one Jadranke kod Pravnog fakulteta, mozda oni imaju nesto...
Ako imas kakvu stelu, izganjaj sebi odobrenje da mozes besplatno parkirati...
Iskreno, mislim da ne postoji neki zakup, ali to mozes provjeriti... Mislim da je JKP Rad zaduzeno za naplatu... A imas i ovih par privatnih garaza, tipa one Jadranke kod Pravnog fakulteta, mozda oni imaju nesto...
Ako imas kakvu stelu, izganjaj sebi odobrenje da mozes besplatno parkirati...
-
Sara1605
Mogu se od Rad-a iznajmiti parking mjesta koja su ocrtana žutom bojom!Ali na njih nemaš onu rezervaciju već se boriš da zauzmeš mjesto,i to nije skupo oko 50 KM.
U valtera Perića mjesto je 250 KM i dobiješ onu malu tablu,ali se opet boriš sa narodom,zoveš pauka...
Ako ti nije daleko , podzemna garaža u Skenderiji je oko 180 km.
U valtera Perića mjesto je 250 KM i dobiješ onu malu tablu,ali se opet boriš sa narodom,zoveš pauka...
- Faruk
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga
uz to dvije glave penzioneru da sjedi na stolici i čeka te po čitav dan da dođešSara1605 wrote:Mogu se od Rad-a iznajmiti parking mjesta koja su ocrtana žutom bojom!Ali na njih nemaš onu rezervaciju već se boriš da zauzmeš mjesto,i to nije skupo oko 50 KM.
isto kao oni što ljeti sjede u baštama u čitavu noć čuvaju stolice i stolove
zamisli fakat to
imaš svog čo'eka koji sjedi i čuva ti mjesto
dođeš jedan dan i nađeš ga upucanog a na tvom mjestu Q7
-
photo
Faruk wrote:uz to dvije glave penzioneru da sjedi na stolici i čeka te po čitav dan da dođešSara1605 wrote:Mogu se od Rad-a iznajmiti parking mjesta koja su ocrtana žutom bojom!Ali na njih nemaš onu rezervaciju već se boriš da zauzmeš mjesto,i to nije skupo oko 50 KM.
Ako ti nije daleko , podzemna garaža u Skenderiji je oko 180 km.![]()
isto kao oni što ljeti sjede u baštama u čitavu noć čuvaju stolice i stolove
zamisli fakat to
imaš svog čo'eka koji sjedi i čuva ti mjesto
dođeš jedan dan i nađeš ga upucanog a na tvom mjestu Q7