Zdravo svima,
Zanima me da li mi neko moze reci gdje u Sarajevu se moze kupiti mjesecna karta za auto-parking? Rekli su mi da je negdje na Ciglanama, al' ne znam tacne adrese niti telefona. Da li mi neko moze pomoci?
Hvala!
PARKING
- davorf
- Location: lost in thought and lost in time while the seeds of life and the seeds of change were planted...
#2 Re: PARKING
Nisam bas 100% siguran, ali mislim da se to odnosi na parking na Ciglanama, gdje stoje auti koje pauk odnese...kad ides od AG fakulteta prema tunelu, sa desne strane (na mostu Ciglane).RedRose wrote:Zdravo svima,
Zanima me da li mi neko moze reci gdje u Sarajevu se moze kupiti mjesecna karta za auto-parking? Rekli su mi da je negdje na Ciglanama, al' ne znam tacne adrese niti telefona. Da li mi neko moze pomoci?
Hvala!
- mayab
#3 Re: PARKING
Ima na Kosevskom brdu, mislim da je ulica Nusreta Šišića Dede, nadzemna garaza, pa pitaj
- starii
#4 Re: PARKING
80Km mjesecna karta za ovaj parkingmayab wrote:Ima na Kosevskom brdu, mislim da je ulica Nusreta Šišića Dede, nadzemna garaza, pa pitaj
- alica.k
#5 Re: PARKING
bas tu!davorf wrote:Nisam bas 100% siguran, ali mislim da se to odnosi na parking na Ciglanama, gdje stoje auti koje pauk odnese...kad ides od AG fakulteta prema tunelu, sa desne strane (na mostu Ciglane).RedRose wrote:Zdravo svima,
Hvala!
i ne isplati se ak nisi po citav dan parkiran negdje gdje se placa.