PARKING

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
RedRose

#1 PARKING

Post by RedRose »

Zdravo svima,

Zanima me da li mi neko moze reci gdje u Sarajevu se moze kupiti mjesecna karta za auto-parking? Rekli su mi da je negdje na Ciglanama, al' ne znam tacne adrese niti telefona. Da li mi neko moze pomoci?

Hvala!
davorf
Location: lost in thought and lost in time while the seeds of life and the seeds of change were planted...

#2 Re: PARKING

Post by davorf »

RedRose wrote:Zdravo svima,

Zanima me da li mi neko moze reci gdje u Sarajevu se moze kupiti mjesecna karta za auto-parking? Rekli su mi da je negdje na Ciglanama, al' ne znam tacne adrese niti telefona. Da li mi neko moze pomoci?

Hvala!
Nisam bas 100% siguran, ali mislim da se to odnosi na parking na Ciglanama, gdje stoje auti koje pauk odnese...kad ides od AG fakulteta prema tunelu, sa desne strane (na mostu Ciglane).
mayab

#3 Re: PARKING

Post by mayab »

Ima na Kosevskom brdu, mislim da je ulica Nusreta Šišića Dede, nadzemna garaza, pa pitaj
starii

#4 Re: PARKING

Post by starii »

mayab wrote:Ima na Kosevskom brdu, mislim da je ulica Nusreta Šišića Dede, nadzemna garaza, pa pitaj
80Km mjesecna karta za ovaj parking
alica.k

#5 Re: PARKING

Post by alica.k »

davorf wrote:
RedRose wrote:Zdravo svima,

Hvala!
Nisam bas 100% siguran, ali mislim da se to odnosi na parking na Ciglanama, gdje stoje auti koje pauk odnese...kad ides od AG fakulteta prema tunelu, sa desne strane (na mostu Ciglane).
bas tu!
i ne isplati se ak nisi po citav dan parkiran negdje gdje se placa.
Post Reply