Parking garaze u Sarajevu
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- CharlesBukowski
#1 Parking garaze u Sarajevu
Interesuje me gdje se moze iznajmljivati parking garaza u Sarajevu, cuvana, na potezu Kampus - Cengic Vila, i za koje pare. 
- Qler
#2 Re: Parking garaze u Sarajevu
Onako, na prvu, znam da Robot u Hrasnom iznajmljuje. Ali ne znam koja je cijena. Oko 100KM mislim, nisam siguran...
-
Klodovik
#3 Re: Parking garaze u Sarajevu
Automehanika. Nekih 80 maraka.
- iceman ze
#4 Re: Parking garaze u Sarajevu
Qler wrote:Onako, na prvu, znam da Robot u Hrasnom iznajmljuje. Ali ne znam koja je cijena. Oko 100KM mislim, nisam siguran...
75 KM, s tim da poslije nekog vremena snizavaju cijene.
Da li neko zna, gdje se nudi praking - garaza blize Grbavici 1, Pofalici.....sad furam Kosevsko pa mi pomalo daleko, gore placam 90 KM, ako ima neko blizu lokaciju bio bih mu zahvalan.
-
Alive
#5 Re: Parking garaze u Sarajevu
Robot na Hrasnom je cijena 117 KM sa PDV-omiceman ze wrote:Qler wrote:Onako, na prvu, znam da Robot u Hrasnom iznajmljuje. Ali ne znam koja je cijena. Oko 100KM mislim, nisam siguran...
75 KM, s tim da poslije nekog vremena snizavaju cijene.
Da li neko zna, gdje se nudi praking - garaza blize Grbavici 1, Pofalici.....sad furam Kosevsko pa mi pomalo daleko, gore placam 90 KM, ako ima neko blizu lokaciju bio bih mu zahvalan.
-
nova_korisnica
#6 Re: Parking garaze u Sarajevu
imas pored parlamenta na marin dvoru ako ti to nije daleko opciju iznajmljivanja parkinga cjelodnevno i poludnevno...poludnevno je bilo 60...a cjelodnevno ne znam....stim sto to nije garaza, vec otvoreni parking...
-
aldm
#7 Re: Parking garaze u Sarajevu
Pozz,
zna li neko ima li slobodnih garaza na otoci/cengic vili/aneksu? Provjerio sam licno neke ali nigdje mjesta za lijeka. U bosmalu mjesec 150 KM
Hvala
zna li neko ima li slobodnih garaza na otoci/cengic vili/aneksu? Provjerio sam licno neke ali nigdje mjesta za lijeka. U bosmalu mjesec 150 KM
Hvala
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#8 Re: Parking garaze u Sarajevu
Ima jedna u gradacackoj, one male garazealdm wrote:Pozz,
zna li neko ima li slobodnih garaza na otoci/cengic vili/aneksu? Provjerio sam licno neke ali nigdje mjesta za lijeka. U bosmalu mjesec 150 KM![]()
Hvala
Vidjet cu sutra da ti uslikam broj
- Romeo 80
- Grijem se na: Džemper
- Vozim: Azijsku nakazu
#9 Re: Parking garaze u Sarajevu
Znam da se iznajmljuje podzemna garaza u onom novom neboderu na Cengic Vili na mjestu nekadasnjeg kina Kumrovec. Ne znam da li imaju slobodnih mjesta i kolike su cijene.aldm wrote:Pozz,
zna li neko ima li slobodnih garaza na otoci/cengic vili/aneksu? Provjerio sam licno neke ali nigdje mjesta za lijeka. U bosmalu mjesec 150 KM![]()
Hvala
-
Melo15
#10 Re: Parking garaze u Sarajevu
Mislim da ima jedna u buca potoku u tibrinim, podzemna garaza, oko 70KM je mjesec. Bar su bile dvije kad sam ja trazio sebi, mogu ti dati broj ako hoces.aldm wrote:Pozz,
Hvala
-
aldm
#11 Re: Parking garaze u Sarajevu
Eh to mi je blizu prilicno. Hajde molim te ako imas broj posalji.
Hvala puno!
Hvala puno!
mk ultra wrote:Ima jedna u gradacackoj, one male garazealdm wrote:Pozz,
Hvala
Vidjet cu sutra da ti uslikam broj