Parking garaze u Sarajevu

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
CharlesBukowski

#1 Parking garaze u Sarajevu

Post by CharlesBukowski »

Interesuje me gdje se moze iznajmljivati parking garaza u Sarajevu, cuvana, na potezu Kampus - Cengic Vila, i za koje pare. :)
Qler

#2 Re: Parking garaze u Sarajevu

Post by Qler »

Onako, na prvu, znam da Robot u Hrasnom iznajmljuje. Ali ne znam koja je cijena. Oko 100KM mislim, nisam siguran...
Klodovik

#3 Re: Parking garaze u Sarajevu

Post by Klodovik »

Automehanika. Nekih 80 maraka.
iceman ze

#4 Re: Parking garaze u Sarajevu

Post by iceman ze »

Qler wrote:Onako, na prvu, znam da Robot u Hrasnom iznajmljuje. Ali ne znam koja je cijena. Oko 100KM mislim, nisam siguran...

75 KM, s tim da poslije nekog vremena snizavaju cijene.

Da li neko zna, gdje se nudi praking - garaza blize Grbavici 1, Pofalici.....sad furam Kosevsko pa mi pomalo daleko, gore placam 90 KM, ako ima neko blizu lokaciju bio bih mu zahvalan.
Alive

#5 Re: Parking garaze u Sarajevu

Post by Alive »

iceman ze wrote:
Qler wrote:Onako, na prvu, znam da Robot u Hrasnom iznajmljuje. Ali ne znam koja je cijena. Oko 100KM mislim, nisam siguran...

75 KM, s tim da poslije nekog vremena snizavaju cijene.

Da li neko zna, gdje se nudi praking - garaza blize Grbavici 1, Pofalici.....sad furam Kosevsko pa mi pomalo daleko, gore placam 90 KM, ako ima neko blizu lokaciju bio bih mu zahvalan.
Robot na Hrasnom je cijena 117 KM sa PDV-om
nova_korisnica

#6 Re: Parking garaze u Sarajevu

Post by nova_korisnica »

imas pored parlamenta na marin dvoru ako ti to nije daleko opciju iznajmljivanja parkinga cjelodnevno i poludnevno...poludnevno je bilo 60...a cjelodnevno ne znam....stim sto to nije garaza, vec otvoreni parking...
aldm

#7 Re: Parking garaze u Sarajevu

Post by aldm »

Pozz,

zna li neko ima li slobodnih garaza na otoci/cengic vili/aneksu? Provjerio sam licno neke ali nigdje mjesta za lijeka. U bosmalu mjesec 150 KM :-D

Hvala :sax:
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#8 Re: Parking garaze u Sarajevu

Post by mk ultra »

aldm wrote:Pozz,

zna li neko ima li slobodnih garaza na otoci/cengic vili/aneksu? Provjerio sam licno neke ali nigdje mjesta za lijeka. U bosmalu mjesec 150 KM :-D

Ima jedna u gradacackoj, one male garaze
Vidjet cu sutra da ti uslikam broj
Romeo 80
Grijem se na: Džemper
Vozim: Azijsku nakazu

#9 Re: Parking garaze u Sarajevu

Post by Romeo 80 »

Znam da se iznajmljuje podzemna garaza u onom novom neboderu na Cengic Vili na mjestu nekadasnjeg kina Kumrovec. Ne znam da li imaju slobodnih mjesta i kolike su cijene.
Melo15

#10 Re: Parking garaze u Sarajevu

Post by Melo15 »

Mislim da ima jedna u buca potoku u tibrinim, podzemna garaza, oko 70KM je mjesec. Bar su bile dvije kad sam ja trazio sebi, mogu ti dati broj ako hoces.
aldm

#11 Re: Parking garaze u Sarajevu

Post by aldm »

Eh to mi je blizu prilicno. Hajde molim te ako imas broj posalji.

Hvala puno!
mk ultra wrote:

Ima jedna u gradacackoj, one male garaze
Vidjet cu sutra da ti uslikam broj
Post Reply