Pariz

Post Reply
Bloo
Globalna šefica

#801 Re: Pariz

Post by Bloo »

Ima li smisla slati prijavu RAKu?
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#802 Re: Pariz

Post by japin_mutapi »

richard lavlje srce wrote:
Point. wrote:Evropa se mora ujediniti i jebati neninu nenu ovim bradatim misevima nevjernicima, izbjeglih iz pravog Islama. Kopneno, vazdusno, zracno...upotrijebiti svo raspolozivo streljivo i sravniti ih sa zemljom. Gamad! I muslimani konacno trebaju da se probude iz zimskog sna i stati bok uz bok anti isis koaliciji.

Ako bi savjet ministara dobio poziv da pošalje npr. specijalne jedinice vojske ili policije da se pridruži operacijama u Siriji i u Iraku, šta misliš kolika bi bila podrška javnog mnjenja u kantonima gdje su muslimani većina ?
100%
ronnie

#803 Re: Pariz

Post by ronnie »

medjutim wrote:
insomnia78 wrote:
salik79 wrote:Jedva cekam sljedece izdanje Charlie Hebdoa...Nadam se da ce se dobro potruditi, kao sto su i u posljednjem slucaju rusenja ruskog putnickog aviona iznad Sinaja:

Image

Uzivam u njihovoj satiri :oops:
Vjeruj da hoce
"Salili" su se sa svakim napadom i svakom situacijom do sad, cak i sa napadom na njih same, tako da...propade ti fora
Insomnia, mozes li prevesti ovo?
koliko sam uspio razumijeti meni sve ovo prilićno bolesno :skoljka:
Idemedosumom

#804 Re: Pariz

Post by Idemedosumom »

mali_balon wrote:Cuj ima muslimana zrtava, pa kozojebi su pobili vise muslimana nego nevjernika....
Samo da dodam, bradate spodobe druge muslimane upravo smatraju nevjernicima.

I još jedno pojašnjenje: po Kur'anu ni Kršćani a ni Jevreji nisu nazvani kafirima, a kamo li drugi muslimani. Al šta bi, isilovci najbolje tumače Kur'an
Kareem Abdul

#805 Re: Pariz

Post by Kareem Abdul »

costacurta wrote:
Zato ti i kažem reaguj odmah, ne cekaj.
Moras onda i svoje ime mijenjati i imena svojih predaka. Ako mislis da ces djeci valjati tim cinom onda si u grdnoj zabludi. Znas li sta ce se desiti danas-sutra kad drustvo provali da su djeca mijenjala ime iz tog razloga? Odbacice ih i dovedti na rub srama jer ce biti obilježeni kao neko ko je spreman prodati se zarad šake dolara. Ako su to sebi u stanju uraditi sta li bi onda tom istom društvu? Nemoj se ljutiti. Najbolje da probas i uvjeris se.
Ja sam 3 godine radio sa američkim vojnicima. U ratnoj zoni u borbi protiv terorizma. Sa marincima. Pasa moj,
na pocetku jedan pukovnik mi predložio na rucku svinjeca rebra. Ja mu reko ne hvala. On me pitao zašto? Ja odgovorio vjera mi ne dozvoljava. Tri godine u epicentru ratnih zbivanja, oni mene gotive i drže ko malo vode al i ja sam znao ispostovati njih za bozice uskrse i ostale praznike.
naravoucenije, samo DIGNITI I RISPEKT.
:thumbup:

Ali ti zato vjera dozvoljava da surađuješ sa anglo-cionistima u borbi protiv islamskoga svijeta :lol: :lol: :lol:
Latte

#806 Re: Pariz

Post by Latte »

ronnie wrote:
Latte wrote:Uhapsen crnogorac u njemackoj koji je bio na putu za paris.
pronadjene bombe,eksploziv i ostalo naoruzanje u autu.
ako nije tajna koje je vjere taj crnogorac?
novine koje citam su suvise ozbiljne da bi unaprijed pisali vjere i etiketirali ista i ikoga.

Update:sumnjaju da je eksploziv stigao sa balkana
Last edited by Latte on 14/11/2015 10:55, edited 1 time in total.
insomnia78

#807 Re: Pariz

Post by insomnia78 »

medjutim wrote:
Image

Daesh: ruska avijacija intenzivirala bombardovanje

Opasnost ruskih LowCoast kompanija
Treb'o sam uzeti Air cocaine (referenca na skandal sa svercom kokaina od strane francuskih pilota)
Last edited by insomnia78 on 14/11/2015 10:56, edited 1 time in total.
salik79

#808 Re: Pariz

Post by salik79 »

medjutim wrote:
insomnia78 wrote:
salik79 wrote:Jedva cekam sljedece izdanje Charlie Hebdoa...Nadam se da ce se dobro potruditi, kao sto su i u posljednjem slucaju rusenja ruskog putnickog aviona iznad Sinaja:

Image

Uzivam u njihovoj satiri :oops:
Vjeruj da hoce
"Salili" su se sa svakim napadom i svakom situacijom do sad, cak i sa napadom na njih same, tako da...propade ti fora
Ispod karikature piše: "Ruska avijacija je pojačala bombardovanja".
Na drugoj se vidi lobanja sa sunčanim naočarama među ostacima aviona i tijelima putnika koja govori o opasnosti letova sa ruskim niskobudžetnim kompanijama.
"Opasnosti ruske niskobudžetne avio-kompanije. Trebalo je da uzmem 'Er kokain'", piše ispod karikature.
zateznistub

#809 Re: Pariz

Post by zateznistub »

Gojeni H

#810 Re: Pariz

Post by Gojeni H »

Ci-Nick wrote:Strah me je,.. da ću za par godina morati mjenjati imena djeci,...... jer ovo ne ide na dobro. :sad:
Sad mijenjaj odmah ... i svoje.
nosara

#811 Re: Pariz

Post by nosara »

salik79 wrote:
nosara wrote:
salik79 wrote:

Taman htjedoh napisati...
Ona i njeno potpuno odsustvo svakog smisla za logiku, personifikacija zamjene teza... Pri tom je do te mjere zlonamjerna da zasluzuje prezir...

Niti iko vise spominje kuran i necije navodno nakaradno tumacenje Islama (is je politicko-paraobavjestajni projekat zapada, to je jasno svakom ko ima mozak) niti iko takve teorije dovodi u vezu sa Andricem... Samo kata, koja je iz nekog razloga u misiji ubijanja pameti i logike na klix-u... :-)

Ne kontam, sta je pogresno napisala?! :?
Nema potrebe apostrofirati besmislenost stavljanja u kontekst kurana i Andrica s jedne i zlocina s druge strane... To je zlonamjerno i perfidno zamagljivanje pravih uzroka, kao da je neko placa da zamlacuje ljude bedastocama... :roll:
Bodkin

#812 Re: Pariz

Post by Bodkin »

mali_balon wrote:Kao sto rekoh sljedi redikalizacija u EU i jos jace i brze uzdizanje "desnjaka".
Samo sto desnjaci nece vise biti protiv pedera ili imigranata nego muslimana ali ce nas nojevi i dalje ponavljati kako ovo nema veze sa islamom
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#813 Re: Pariz

Post by -LIBERO- »

Nista od prijave RAK-u, ovo treba odraditi SIPA i slicne agencije.
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#814 Re: Pariz

Post by japin_mutapi »

Bodkin wrote:
mali_balon wrote:Kao sto rekoh sljedi redikalizacija u EU i jos jace i brze uzdizanje "desnjaka".
Samo sto desnjaci nece vise biti protiv pedera ili imigranata nego muslimana ali ce nas nojevi i dalje ponavljati kako ovo nema veze sa islamom
pa i nema veze sa islamom
Latte

#815 Re: Pariz

Post by Latte »

IS potvrdjen kao izvodjac napada
mali_balon

#816 Re: Pariz

Post by mali_balon »

salik79 wrote:
Kareem Abdul wrote:
Idemedosumom wrote:
Samo da dodam, bradate spodobe druge muslimane upravo smatraju nevjernicima.

I još jedno pojašnjenje: po Kur'anu ni Kršćani a ni Jevreji nisu nazvani kafirima, a kamo li drugi muslimani. Al šta bi, isilovci najbolje tumače Kur'an
Po Kuranu ne treba ni postiti na ramazan, niti klanjati pet puta dnevno. Zato postoje hadisi. I većina islamista više citira Ibn Tejmiju nego Kuran.
O cemu ti, Boga ti??! :-)

Fakat????
costacurta

#817 Re: Pariz

Post by costacurta »

Ci-Nick wrote: Da,.. kažeš ja spreman prodati se za šaku dolara a ti si radio za zločince za šaku dolara, jer vidimo kako se Ameri "bore protiv terorizma", kako ga stvaraju. Jer sva ova dešavanja na sjeveru Afrike u proteklih par godina su bila direktno usmjerena protiv stabilnosti, mira, Islama i Europe koja će da trpi i terorizam i probleme sa svojim desničarima koji su sve glasniji.
:sad:
Pa sto onda hoš da mijenjas ime ako je sve usmjereno....... protiv svega ovoga nabrojanog?
Hvala Amerikancima po tisuću puta za sve sto su uradili za moju zemlju i danas dan rade :mrgreen:
nosara

#818 Re: Pariz

Post by nosara »

Kareem Abdul wrote:
costacurta wrote:
Zato ti i kažem reaguj odmah, ne cekaj.
Moras onda i svoje ime mijenjati i imena svojih predaka. Ako mislis da ces djeci valjati tim cinom onda si u grdnoj zabludi. Znas li sta ce se desiti danas-sutra kad drustvo provali da su djeca mijenjala ime iz tog razloga? Odbacice ih i dovedti na rub srama jer ce biti obilježeni kao neko ko je spreman prodati se zarad šake dolara. Ako su to sebi u stanju uraditi sta li bi onda tom istom društvu? Nemoj se ljutiti. Najbolje da probas i uvjeris se.
Ja sam 3 godine radio sa američkim vojnicima. U ratnoj zoni u borbi protiv terorizma. Sa marincima. Pasa moj,
na pocetku jedan pukovnik mi predložio na rucku svinjeca rebra. Ja mu reko ne hvala. On me pitao zašto? Ja odgovorio vjera mi ne dozvoljava. Tri godine u epicentru ratnih zbivanja, oni mene gotive i drže ko malo vode al i ja sam znao ispostovati njih za bozice uskrse i ostale praznike.
naravoucenije, samo DIGNITI I RISPEKT.

Ali ti zato vjera dozvoljava da surađuješ sa anglo-cionistima u borbi protiv islamskoga svijeta :lol: :lol: :lol:
Sa marincima, poznatim humanistima, pasa moj... :lol:
mali_balon

#819 Re: Pariz

Post by mali_balon »

japin_mutapi wrote:
Bodkin wrote:
pa i nema veze sa islamom
Nema, ali je pogresno i nakaradno tumacenje islamske ideologije i vjere iskoristeno za taj napada
salik79

#820 Re: Pariz

Post by salik79 »

nosara wrote:
salik79 wrote:
nosara wrote:
Ona i njeno potpuno odsustvo svakog smisla za logiku, personifikacija zamjene teza... Pri tom je do te mjere zlonamjerna da zasluzuje prezir...

Niti iko vise spominje kuran i necije navodno nakaradno tumacenje Islama (is je politicko-paraobavjestajni projekat zapada, to je jasno svakom ko ima mozak) niti iko takve teorije dovodi u vezu sa Andricem... Samo kata, koja je iz nekog razloga u misiji ubijanja pameti i logike na klix-u... :-)

Ne kontam, sta je pogresno napisala?! :?
Nema potrebe apostrofirati besmislenost stavljanja u kontekst kurana i Andrica s jedne i zlocina s druge strane... To je zlonamjerno i perfidno zamagljivanje pravih uzroka, kao da je neko placa da zamlacuje ljude bedastocama... :roll:
Bojim se da nisi shvatio njenu repliku na maliciozni post drugog forumasa.
klixo

#821 Re: Pariz

Post by klixo »

Zao mi nevinih ljudi jbt :( Neka okrive svoju vladu koja je vjerovatno glavni kreator rata u Libiji
medjutim

#822 Re: Pariz

Post by medjutim »

insomnia78 wrote:Insomnia, mozes li prevesti ovo?
Daesh: ruska avijacija intenzivirala bombardovanje

Opasnost ruskih LowCoast kompanija
Treb'o sam uzeti Air cocaine (referenca na skandal sa svercom kokaina od strane francuskih pilota)[/quote]
Hvala! Idu li jos uvijek vijesti sa terena, ima li kakvih novih informacija vezanih za ostale napade i napadace?
nosara

#823 Re: Pariz

Post by nosara »

salik79 wrote: Bojim se da nisi shvatio njenu repliku na maliciozni post drugog forumasa.
Daj citat, mada sumnjam u njenu bistrinu... :D
insomnia78

#824 Re: Pariz

Post by insomnia78 »

Nista, prenose obracanje predsjednika
Koji je okrivio Daesh
Napad je potpomognut, vjerovatno i organizovan izvan Francuske
Bodkin

#825 Re: Pariz

Post by Bodkin »

Point. wrote:Evropa se mora ujediniti i jebati neninu nenu ovim bradatim misevima nevjernicima, izbjeglih iz pravog Islama. Kopneno, vazdusno, zracno...upotrijebiti svo raspolozivo streljivo i sravniti ih sa zemljom. Gamad! I muslimani konacno trebaju da se probude iz zimskog sna i stati bok uz bok anti isis koaliciji.
Muslimani nece stati uz bok toj kosliciji. Jedni jer je ne podrzavaju, drugi jer to nije njihov rat
Post Reply