Pariz
-
Latte
#776 Re: Pariz
Uhapsen crnogorac u njemackoj koji je bio na putu za paris.
pronadjene bombe,eksploziv i ostalo naoruzanje u autu.
-
mali_balon
#777 Re: Pariz
Cuj ima muslimana zrtava, pa kozojebi su pobili vise muslimana nego nevjernika....
- insomnia78
#779 Re: Pariz
Uf, tuga, zbunjenost, bijes. ponosjapin_mutapi wrote:ako ti nije frka i imaš vremena opiši nam raspoloženje naroda tzv. običnih ljudiinsomnia78 wrote:Ipak, preko 250 povrjedjenih od toga 100 kriticno
Naravno ima i pozivanja na osvetu, radikalizaciju, mrznje
Istovremeno se cuju i glasovi razuma, izbjegavanje trpanja svih u isti kos...
Jos je rano za neke zakljucke dokle i kamo ce sve ovo odvesti
- salik79
#780 Re: Pariz
Nasilno, ili nenasilno pokrstavanje i sl. ?!Cherry-Cherry wrote:zateznistub wrote:Toliku etiketu ljepe na muslimanski svijet, da ta tvoja i nije tako daleko...Ci-Nick wrote:Strah me je,.. da ću za par godina morati mjenjati imena djeci,...... jer ovo ne ide na dobro.![]()
A meni svašta nagovoriše forumski pametnjakovići, kada sam na ovom forumu to napisala prije godinu.
Nije daleko vrijeme, kada će Bošnjaci morati da se odluče žele li biti u Evropi ili ne.
- animals
#781 Re: Pariz
Navode se da su zrtve Francuzi..mali_balon wrote:Cuj ima muslimana zrtava, pa kozojebi su pobili vise muslimana nego nevjernika....
niko ne navodi koje su vjere..i uopce nije bitna vjera..
mrtvi su, nevini ljudi..
Last edited by animals on 14/11/2015 10:42, edited 1 time in total.
- Bloo
- Globalna šefica
#782 Re: Pariz
A uzevsi u obzir mentalni sklop homo sapiensa...generalizacija je neizbjeznainsomnia78 wrote:Uf, tuga, zbunjenost, bijes. ponosjapin_mutapi wrote:ako ti nije frka i imaš vremena opiši nam raspoloženje naroda tzv. običnih ljudiinsomnia78 wrote:Ipak, preko 250 povrjedjenih od toga 100 kriticno
Naravno ima i pozivanja na osvetu, radikalizaciju, mrznje
Istovremeno se cuju i glasovi razuma, izbjegavanje trpanja svih u isti kos...
Jos je rano za neke zakljucke dokle i kamo ce sve ovo odvesti
Pogotovo u ovakvim slucajevima gubitaka voljenih osoba
I mi smo prosli kroz isto (svi su srbibosnjacihrvatiini vaki naki)
- Radar71
#783 Re: Pariz
Last edited by Radar71 on 14/11/2015 10:43, edited 1 time in total.
- seln
#784 Re: Pariz
Mogu li se ovi bolesnici nekome prijaviti?
- Radar71
#785 Re: Pariz
https://wordpress.com/abuse/seln wrote:Mogu li se ovi bolesnici nekome prijaviti?
- Kareem Abdul
#786 Re: Pariz
https://vijestiummeta.wordpress.com/201 ... muslimane/
Veliki napad u Francuskoj u gradu Pariz – VELIKA RADOST ZA MUSLIMANE!!!
RADOSNA VIJEST ZA SVE ISKRENE MUSLIMANE !!!
Zahvala samo Tebi pripada o Allahu naš.
Jučer je izveden veliki napad sa oko 10 napadača na mušrike Francuze.
Napad su izvela braća koja su bila naoružana sa eksplozivnim pojasevima i raznim oružjem ubijajući na desetine mušrika Francuza.
Jedan od napada je izveden na ulazu na stadion na kojem su jučer navečer Francuska i Njemačka igrale prijateljsku utakmicu, na tom mjestu je ubijeno na desetine mušrika nakon čega su drugi napadi izvedeni na jednom koncertu gdje je nastupao jedan od šejtanskih muzičkih grupa.
Na tom mjestu je ubijeno na desetine mušrika.
Broj ubijenih se povećao na preko 150 i još ne staje. Svi napadači su ubijeni i molimo Allaha da ih primi i uvede u najveće džennetske odaje. Amin.
O mušrici i svi vi koji se borite protiv muslimana znajte da nećete biti sigurni nigdje na ovoj zemaljskoj kugli ni u vašim kućama niti u vašim uporištima. Osveta će vam doći uskoro, in šaa Allah.
Veliki napad u Francuskoj u gradu Pariz – VELIKA RADOST ZA MUSLIMANE!!!
RADOSNA VIJEST ZA SVE ISKRENE MUSLIMANE !!!
Zahvala samo Tebi pripada o Allahu naš.
Jučer je izveden veliki napad sa oko 10 napadača na mušrike Francuze.
Napad su izvela braća koja su bila naoružana sa eksplozivnim pojasevima i raznim oružjem ubijajući na desetine mušrika Francuza.
Jedan od napada je izveden na ulazu na stadion na kojem su jučer navečer Francuska i Njemačka igrale prijateljsku utakmicu, na tom mjestu je ubijeno na desetine mušrika nakon čega su drugi napadi izvedeni na jednom koncertu gdje je nastupao jedan od šejtanskih muzičkih grupa.
Na tom mjestu je ubijeno na desetine mušrika.
Broj ubijenih se povećao na preko 150 i još ne staje. Svi napadači su ubijeni i molimo Allaha da ih primi i uvede u najveće džennetske odaje. Amin.
O mušrici i svi vi koji se borite protiv muslimana znajte da nećete biti sigurni nigdje na ovoj zemaljskoj kugli ni u vašim kućama niti u vašim uporištima. Osveta će vam doći uskoro, in šaa Allah.
- animals
#787 Re: Pariz
Nije mi jasno, kako ovi ljudi mogu uopce da objavljuju ovakve vijesti..Radar71 wrote:https://vijestiummeta.wordpress.com/201 ... muslimane/
prijavite
https://wordpress.com/abuse/
zasto im se ne zabrani, i ukine list..
- Bloo
- Globalna šefica
#788 Re: Pariz
Oni barem transparentno napisu, sto neki samo misleanimals wrote:Nije mi jasno, kako ovi ljudi mogu uopce da objavljuju ovakve vijesti..Radar71 wrote:https://vijestiummeta.wordpress.com/201 ... muslimane/
prijavite
Bolje i ovo da znas sa kakvim ljudima zivis
- salik79
#789 Re: Pariz
nosara wrote:Ona i njeno potpuno odsustvo svakog smisla za logiku, personifikacija zamjene teza... Pri tom je do te mjere zlonamjerna da zasluzuje prezir...salik79 wrote:KatarinaKosaca wrote:Veoma zanimljivu tezu postavljaju oni koji nam suptilno kroz kvazilogična objašnjenja i analize navodno žele reći da terorizam jeste usko vezan sa islamom, jer pobogu oni citiraju časni Kuran. Ono što se gubi u toj logici je to da isti forumaši pod istim nikom pjene na činjenicu da je Brevik citirao Andrića, kao i "piroman" Lukić. Tad, kad je Andrić u pitanju to nema veze, ali kad je islam u pitanju ima. E, to jeste perfidna, suptilna i lukava podmetnuta teza islamofobije.![]()
Taman htjedoh napisati...
Niti iko vise spominje kuran i necije navodno nakaradno tumacenje Islama (is je politicko-paraobavjestajni projekat zapada, to je jasno svakom ko ima mozak) niti iko takve teorije dovodi u vezu sa Andricem... Samo kata, koja je iz nekog razloga u misiji ubijanja pameti i logike na klix-u...
Ne kontam, sta je pogresno napisala?!
- SmokingMan
#790 Re: Pariz
Vrijeme je da se Sarajevo i BIH počisti od vehabija,i oduzme sva njihova imovima koju posjeduju.Kao da se nešto slično neće sutra desiti i kod nas.Zakon mora biti rigidan kada je u pitanju ovaj pokret...
Last edited by SmokingMan on 14/11/2015 10:47, edited 2 times in total.
- Cherry-Cherry
#791 Re: Pariz
Vjerovatno nenasilno, ko želi - želi, ko ne želi - doviđenja prijatno. Obzirom da to doviđenja znači idite iz Evrope, većina će dobrovoljno htjeti.salik79 wrote:Nasilno, ili nenasilno pokrstavanje i sl. ?!Cherry-Cherry wrote:![]()
A meni svašta nagovoriše forumski pametnjakovići, kada sam na ovom forumu to napisala prije godinu.
Nije daleko vrijeme, kada će Bošnjaci morati da se odluče žele li biti u Evropi ili ne.
Last edited by Cherry-Cherry on 14/11/2015 10:49, edited 1 time in total.
- Danguba
#792 Re: Pariz
gora si ti od ovih bradatih spodoba koje treba svim silama pod zemlju poslati...Cherry-Cherry wrote:zateznistub wrote:Toliku etiketu ljepe na muslimanski svijet, da ta tvoja i nije tako daleko...Ci-Nick wrote:Strah me je,.. da ću za par godina morati mjenjati imena djeci,...... jer ovo ne ide na dobro.![]()
by Point. » 14. Nov. 2015. 10:29
Evropa se mora ujediniti i jebati neninu nenu ovim bradatim misevima nevjernicima, izbjeglih iz pravog Islama. Kopneno, vazdusno, zracno...upotrijebiti svo raspolozivo streljivo i sravniti ih sa zemljom. Gamad! I muslimani konacno trebaju da se probude iz zimskog sna i stati bok uz bok anti isis koaliciji.
-
Ci-Nick
#793 Re: Pariz
Da,.. kažeš ja spreman prodati se za šaku dolara a ti si radio za zločince za šaku dolara, jer vidimo kako se Ameri "bore protiv terorizma", kako ga stvaraju. Jer sva ova dešavanja na sjeveru Afrike u proteklih par godina su bila direktno usmjerena protiv stabilnosti, mira, Islama i Europe koja će da trpi i terorizam i probleme sa svojim desničarima koji su sve glasniji.costacurta wrote:Zato ti i kažem reaguj odmah, ne cekaj.Ci-Nick wrote: Nisam vjernik i vjera mi ne znači ništa.
Ako će imena moje djece biti " problem" onda ih mjenjam.
A ti budi dosljedan vjeri i žrtvuj svoju djecu za vjeru, državu,.. politiku kao što su mnogi do sada.
Moras onda i svoje ime mijenjati i imena svojih predaka. Ako mislis da ces djeci valjati tim cinom onda si u grdnoj zabludi. Znas li sta ce se desiti danas-sutra kad drustvo provali da su djeca mijenjala ime iz tog razloga? Odbacice ih i dovedti na rub srama jer ce biti obilježeni kao neko ko je spreman prodati se zarad šake dolara. Ako su to sebi u stanju uraditi sta li bi onda tom istom društvu? Nemoj se ljutiti. Najbolje da probas i uvjeris se.
Ja sam 3 godine radio sa američkim vojnicima. U ratnoj zoni u borbi protiv terorizma. Sa marincima. Pasa moj,
na pocetku jedan pukovnik mi predložio na rucku svinjeca rebra. Ja mu reko ne hvala. On me pitao zašto? Ja odgovorio vjera mi ne dozvoljava. Tri godine u epicentru ratnih zbivanja, oni mene gotive i drže ko malo vode al i ja sam znao ispostovati njih za bozice uskrse i ostale praznike.
naravoucenije, samo DIGNITI I RISPEKT.
-
sha_ba
#794 Re: Pariz
Meni nije jasno kako se ove "osobe" ne uhapse i ne procesuirajuanimals wrote:Nije mi jasno, kako ovi ljudi mogu uopce da objavljuju ovakve vijesti..Radar71 wrote:https://vijestiummeta.wordpress.com/201 ... muslimane/
prijavite
- salik79
#795 Re: Pariz
Zato sto neko stoji iza njih, kao sto je stajao '93 i '94 kada su, iako smo hermeticki bili zatvoreni, dolazili na slobodnu terotoriju BiH.animals wrote:Nije mi jasno, kako ovi ljudi mogu uopce da objavljuju ovakve vijesti..Radar71 wrote:https://vijestiummeta.wordpress.com/201 ... muslimane/
prijavite
-
mali_balon
#796 Re: Pariz
animals wrote:Navode se da su zrtve Francuzi..mali_balon wrote:Cuj ima muslimana zrtava, pa kozojebi su pobili vise muslimana nego nevjernika....
niko ne navodi koje su vjere..i uopce nije bitna vjera..
mrtvi su, nevini ljudi..
Jest naravno, ali vec se odavno govori o sukobu civilizacija. Dzaba, mi mozemo to nekako neutralno posmatrati ali ...cinjenica je da su muslimani (bez obzira na porijeklo) pocinili zlocin u krscanskoj EU.....na kraju se sve svodi na to
Last edited by mali_balon on 14/11/2015 10:49, edited 1 time in total.
- al_akhisari
#797 Re: Pariz
- medjutim
#798 Re: Pariz
Insomnia, mozes li prevesti ovo?insomnia78 wrote:Vjeruj da hocesalik79 wrote:Jedva cekam sljedece izdanje Charlie Hebdoa...Nadam se da ce se dobro potruditi, kao sto su i u posljednjem slucaju rusenja ruskog putnickog aviona iznad Sinaja:
Uzivam u njihovoj satiri
"Salili" su se sa svakim napadom i svakom situacijom do sad, cak i sa napadom na njih same, tako da...propade ti fora
-
richard lavlje srce
#799 Re: Pariz
Point. wrote:Evropa se mora ujediniti i jebati neninu nenu ovim bradatim misevima nevjernicima, izbjeglih iz pravog Islama. Kopneno, vazdusno, zracno...upotrijebiti svo raspolozivo streljivo i sravniti ih sa zemljom. Gamad! I muslimani konacno trebaju da se probude iz zimskog sna i stati bok uz bok anti isis koaliciji.
Ako bi savjet ministara dobio poziv da pošalje npr. specijalne jedinice vojske ili policije da se pridruži operacijama u Siriji i u Iraku, šta misliš kolika bi bila podrška javnog mnjenja u kantonima gdje su muslimani većina ?
- ronnie
#800 Re: Pariz
ako nije tajna koje je vjere taj crnogorac?Latte wrote:Uhapsen crnogorac u njemackoj koji je bio na putu za paris.