Pariz
-
Bodkin
#501 Re: Pariz
Ko god da su ovi teroristi, davno je doslo vrijeme da se evropa pozabavi sigurnoscu u vlastitim granicama
-
Latte
#502 Re: Pariz
Euronews reports that the police claim that 150 people have been killed, and that the death toll could rise.
Al Arabiya English
@AlArabiya_Eng
#BreakingNews Witnesses: gunmen say ‘what we’ve done was in response to your action in Syria’
Al Arabiya English
@AlArabiya_Eng
#BreakingNews Witnesses: gunmen say ‘what we’ve done was in response to your action in Syria’
- Bosanski_kralj
#503 Re: Pariz
Fauja Singh wrote:To u dvorani, znaci ukupno preko 140Bosanski_kralj wrote:Znači do sad 100 ubijenih? Strašno
Stvarno je zemlja postala nesiguno mjesto za živjeti-.
- Njanjavi
#504 Re: Pariz
UPDATE: Emily Dorio, wife of Eagles Of Death Metal drummer Julian Dorio, reports that he and the other band members are safe. She says: “He called to say that he loved me and he was safe. Everyone on stage was able to get off.”
Thank you for the update, it appears that the band are in a Paris police station but some of the crew are unaccounted for. Love to everyone

Thank you for the update, it appears that the band are in a Paris police station but some of the crew are unaccounted for. Love to everyone
- KUZNETSOV
#505 Re: Pariz
zato što su im daleko London i Pariz... bolje je pitanje zasto se prije nisu raznosili po muslimanskim zemljama, prije nego francuzi i razni jebivjetri ne dodjose u njihove zemlje? jer pazi barut izmisliše kinezi prije 1k godina...Ripicipi wrote:
A sto se raznose po muslimanskim zemljama??
-
Latte
#506 Re: Pariz
Canal+ reporter on MSNBC: "Scene inside theater is absolutely devastating"
-
Honda Hondas
#507 Re: Pariz
Ubijte me ako ne budu gorili izbjeglicki kampovi po Njemackoj i Francuskoj sutra!
ako ne budu desnicari i neo nacisti po Svabiji sutra palili i sutali tkz izbjeglice nogama , skinite mi glavu odma!
I za ove izbjeglice. rat u Siriji traje 4 i po godine , oni se tek sad sjetili da su ugrozeni i hajmo mi svi u Njemacku!
Znas ono, das prst, hoce cijelu saku!!! MRS
I za ove izbjeglice. rat u Siriji traje 4 i po godine , oni se tek sad sjetili da su ugrozeni i hajmo mi svi u Njemacku!
- It_is_a_Leclerc
#508 Re: Pariz
Ambasada BiH nema nikakvih informacija o državljanima BiH.
Uveli su stalno dežurno osoblje koje je dostupno građanima ako im treba pomoć ili podaci o nekom našem državljaninu.
Pozivaju sve kojima treba pomoć Ambasade da se obrate
+ (33 1) 426 734 22
+ (33 1) 476 612 60
- MMM1977
#509 Re: Pariz
Salik, inače si mi extra lik, ali francuz je u pravu. Nije zaginuo Hollande nego obični građani koji su možda bili protiv francuskog petljanja na bliskom istoku.salik79 wrote:Izvoli, demantuj!insomnia78 wrote:Hajde dosta i tebe sa tvojim sektastvom vecerassalik79 wrote:Jos jednom bih napomenuo da su ovo predstavnici "umjerenih" iz sirijskog i, naravno, libijskog rata, koje je zvanicni Paris podrzao i naoruzao...U Siriji vec 4 godine, a u Libji i duze, "umjereno" ubijaju druge muslimane...Ovo se u strucnom zargonu zove "Bumerang efekt".
Isil se ne vodi nikakvom logikom, cilj je ubijati bilo koga.
-
Hakiz
#510 Re: Pariz
Je li iko razmišljao kako će se ove stvari odraziti na muslmanska predgrađa Pariza. Hoće li sutra na izborima pobijediti gori desničar od Le Pen?bull21 wrote:Nema. Ovo je sve počelo invazijama na Istok i "uvođenjem" demokracije. Najvećeg neprijatelja na SVIJETU stvorili su zapadnjaci i njihovi pokušaju da uspostave svoje pijune na vlast u razno-raznim bivšim diktaturama. Ako ovo ne dovede do izgona muslimana iz Evrope, ništa neće. Dovoljno ti je pogledati šta se događa, kako se odnose prema izbjeglicama, kako ih određeni (jebeni Mađari) odbijaju primiti jer su muslimani. Dovoljno je možda, i najgore je upravo to što desnica sve više i više jača. Neka nam je Bog na pomoći, samo to mogu reći.soccerfan88 wrote:Boze pa dokle vise? Ima li ovome kraja uopste?![]()
- zarko.filip
#511 Re: Pariz
Jos ni jedna recenica osude ovoga sto se veceras desilo u Parizu?salik79 wrote:Izvoli, demantuj!insomnia78 wrote:Hajde dosta i tebe sa tvojim sektastvom vecerassalik79 wrote:Jos jednom bih napomenuo da su ovo predstavnici "umjerenih" iz sirijskog i, naravno, libijskog rata, koje je zvanicni Paris podrzao i naoruzao...U Siriji vec 4 godine, a u Libji i duze, "umjereno" ubijaju druge muslimane...Ovo se u strucnom zargonu zove "Bumerang efekt".
- Bosanski_kralj
#513 Re: Pariz
Ti si jedna od osoba koje jedva čekaju da se ovakvo što desi pa da onda možeš krenuti sa pričom "eto jesam vam govorio kakve su te izbjeglice, kakvi su ti muslimani..."Honda Hondas wrote:Ubijte me ako ne budu gorili izbjeglicki kampovi po Njemackoj i Francuskoj sutra!ako ne budu desnicari i neo nacisti po Svabiji sutra palili i sutali tkz izbjeglice nogama , skinite mi glavu odma!
I za ove izbjeglice. rat u Siriji traje 4 i po godine , oni se tek sad sjetili da su ugrozeni i hajmo mi svi u Njemacku!![]()
- insomnia78
#514 Re: Pariz
Nista zvanicnoMMM1977 wrote:
Ima li kakvih procjena koliko je napadača, da li su locirani? Jer osim pozorišta ništa nije riješeno, dok god ih ne pobiju ili pohapse. Čak i tada, jebena je situacija u Parizu, svakakve mrake ima i nikad ne možeš znati ko je normalan a ko terorista.
Ne mora znaciti da ih je bilo puno
Ovo su lokacije napada

Osim stadiona su manje vise blizu
To su mahom ulice sa restoranima i kaficima jos je veceras vikend, hiljade ljudi je bilo na ulicama
-
Latte
#515 Re: Pariz
Agence France-PresseVerifizierter Account
@AFP
#BREAKING Three suspected attackers killed in police raid on Paris concert hall: police
@AFP
#BREAKING Three suspected attackers killed in police raid on Paris concert hall: police
- uglavnomja
#516 Re: Pariz
kazu da simpatizeri isisa preuzimaju odgovornost i slave po drustvenim mrezama 
- salik79
#517 Re: Pariz
To ne sporim...Ali isto vazi i za Sirijce, Libijce, Iracane,....MMM1977 wrote: Salik, inače si mi extra lik, ali francuz je u pravu. Nije zaginuo Hollande nego obični građani koji su možda bili protiv francuskog petljanja na bliskom istoku.
- MMM1977
#519 Re: Pariz
Nadam se da će ih neutralizirati uskoro. Trajno neutralizirati, mater im jebem.insomnia78 wrote:Nista zvanicnoMMM1977 wrote:
Ima li kakvih procjena koliko je napadača, da li su locirani? Jer osim pozorišta ništa nije riješeno, dok god ih ne pobiju ili pohapse. Čak i tada, jebena je situacija u Parizu, svakakve mrake ima i nikad ne možeš znati ko je normalan a ko terorista.
Ne mora znaciti da ih je bilo puno
Ovo su lokacije napada
Osim stadiona su manje vise blizu
To su mahom ulice sa restoranima i kaficima jos je veceras vikend, hiljade ljudi je bilo na ulicama
- It_is_a_Leclerc
#520 Re: Pariz
Sada pričaju o tome kako na tviteru teroristički fanovi pod hashtagom - "Let's make France burn" slave ove napade.
Kažu da su prizori u koncertnoj sali - užasavajući i nečuveni.
Kažu da su prizori u koncertnoj sali - užasavajući i nečuveni.
-
Latte
#521 Re: Pariz
katharina Zilkowski novinarka koja se nalazi ispred Bataclana u razgovoru sa policijom kaze da se do sada samo za 3 napadaca iz Bataclana zna da su mrtvi. O ostalim napadacima nemaju jos nikakvih informacija
- MMM1977
#522 Re: Pariz
Naravno, ali ne bi o tome trebali na ovoj temi, koja je, usput, izlizana milion puta. Niti je vrijeme niti mjesto.salik79 wrote:To ne sporim...Ali isto vazi i za Sirijce, Libijce, Iracane,....MMM1977 wrote: Salik, inače si mi extra lik, ali francuz je u pravu. Nije zaginuo Hollande nego obični građani koji su možda bili protiv francuskog petljanja na bliskom istoku.
-
LSD
#523 Re: Pariz
Frajer na bosanskom forumu marška sirijske izbjeglice u NjemačkojHonda Hondas wrote:Ubijte me ako ne budu gorili izbjeglicki kampovi po Njemackoj i Francuskoj sutra!ako ne budu desnicari i neo nacisti po Svabiji sutra palili i sutali tkz izbjeglice nogama , skinite mi glavu odma!
I za ove izbjeglice. rat u Siriji traje 4 i po godine , oni se tek sad sjetili da su ugrozeni i hajmo mi svi u Njemacku!![]()
ovo progresija postaje sve zanimljivija
- salik79
#524 Re: Pariz
Osudjujem ja vec godinama unazad, ali kakve fajde?!zarko.filip wrote:Jos ni jedna recenica osude ovoga sto se veceras desilo u Parizu?salik79 wrote:
Izvoli, demantuj!
-
Ripicipi
#525 Re: Pariz
Znaci tebi su isto npr. ubijene Sarajlije u ratu i ubijeni Sirijci u Siriji?salik79 wrote:To ne sporim...Ali isto vazi i za Sirijce, Libijce, Iracane,....MMM1977 wrote: Salik, inače si mi extra lik, ali francuz je u pravu. Nije zaginuo Hollande nego obični građani koji su možda bili protiv francuskog petljanja na bliskom istoku.