Omer Muhtar i muslimani Sjeverne Afrike se "prevrću u grobovima"Black swan wrote:http://www.bitno.net/vijesti/svi-imami- ... z-italije/
zanimljivo
jutros sam bio u posjedu novine koja 1922. najavljuje da će država francuska sponzorirati izgradnju prve dzamije u toj zemlji
sve ok ali komentar na kraju... to bi bilo dobro da nisu zatvarali i rušili crkvete protjerivali svećenike i redovnike do prije dvadesetak godina
Pariz
-
sahara1428
#2826 Re: Pariz
- piupiu
-
costacurta
#2828 Re: Pariz
Ummet koristi wordpress.com domenu koja je besplatna i ne treba nikakva registracija. Može je uredjivati ko hoće.VjecitiStudent wrote:Da jednom i oni ubodu ...Baltazar_khan wrote:fatmirov saff kaže da su vijesti ummeta najvažniji medijski servis velikosrpske propagande![]()
Code: Select all
http://saff.ba/najvazniji-medijski-servis-velikosrpske-propagande-su-vijesti-ummeta/
Vala i ono IN ŠAA ALLAH iz njihovog "saopšćenja" kad procitah sve mi je bilo jasno.
Vokabular kojim se koriste osobe/osoba na onom sajtu je jadan i poprilicno siromasan. Elem sve je moguće pa i cinjenica da je neko namjerno napravio ono sranje od sajta da bi kvaziportali i mediji iz susjedstva imali exkluzive a sve u cilju ucerivanja komšiji bosnjaku/muslimanu a sto je opet u cilju spiranja i opravdavanja svojih grijeha i zločina iz bliže nam prošlosti. ...jelte.
-
sahara1428
#2829 Re: Pariz
Ovo su provale Semira Imamovića i SAFF-a ili nek donese jasan dokaz ali on već poprilično lovi u mutnom svaki put kada se nešto desi, krivi nekoga za propagandu on radi isto...bolje mu je da narodu ispriča kako se on riješio pojedinih radikalnih ideja od tekfira (smatranja nevjernikom) Alije Izetbegovića, tekfira imama Prinčeve džamije u Tuzli, maltretiranja nemuslimana po Bugojnu...više bi koristio društvu...costacurta wrote:Ummet koristi wordpress.com domenu koja je besplatna i ne treba nikakva registracija. Može je uredjivati ko hoće.VjecitiStudent wrote:Da jednom i oni ubodu ...Baltazar_khan wrote:fatmirov saff kaže da su vijesti ummeta najvažniji medijski servis velikosrpske propagande![]()
http://saff.ba/najvazniji-medijski-servis-velikosrpske-propagande-su-vijesti-ummeta/
Vala i ono IN ŠAA ALLAH iz njihovog "saopšćenja" kad procitah sve mi je bilo jasno.
Vokabular kojim se koriste osobe/osoba na onom sajtu je jadan i poprilicno siromasan. Elem sve je moguće pa i cinjenica da je neko namjerno napravio ono sranje od sajta da bi kvaziportali i mediji iz susjedstva imali exkluzive a sve u cilju ucerivanja komšiji bosnjaku/muslimanu a sto je opet u cilju spiranja i opravdavanja svojih grijeha i zločina iz bliže nam prošlosti. ...jelte.
Last edited by sahara1428 on 16/11/2015 14:22, edited 1 time in total.
- tandmand
#2830 Re: Pariz
Naravno da se nema adekvatan odgovor jer je nacionalni identitet Bošnjaka izrazito slab. Evropa nas gleda uglavnom kao muslimane, jer vjerski identitet dominira i skupa sa ideologijom propalog bratstva jednistva uništava Bošnjake kao evropsku naciju. Sve dok je tako neki će osjećati da se za tuđa sranja, tuđe ratove, moraju izvinjavati. Ova Reisova odluka je pragmatična i ne košta ništa. Bošnjaci nemaju snage da nekome u Evropi prdoklače. Od 1992. - 2011. nije se moglo nigdje preko granice u EU ako si Bošnjak. Sve probleme te vrste ćemo imati dok u bošnjačkoj politici dominira politički Islam i nasuprot njemu Titoizam, politički pravci Evropi apsolutno neprihvatljivi, bez budućnosti i bez spone sa realnošću života.beniciodeltoro wrote:Tako je, kada se nema odgovor onda hajmo skrenuti na zahebanciju. Znate vi dobro da je pravi razlog ovo šta sam napisao_BataZiv_0809 wrote: U Sandzaku se nije odgodio?
-
VjecitiStudent
#2831 Re: Pariz
Nije ummet jedini, Ima i na ovom forumu mnoštvo onih čija pisanija kao da je sam Radovan naručivao.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#2832 Re: Pariz
nikad čuo za njega niti znam što ste htjeli rećisahara1428 wrote:Omer Muhtar i muslimani Sjeverne Afrike se "prevrću u grobovima"Black swan wrote:http://www.bitno.net/vijesti/svi-imami- ... z-italije/
zanimljivo
jutros sam bio u posjedu novine koja 1922. najavljuje da će država francuska sponzorirati izgradnju prve dzamije u toj zemlji
sve ok ali komentar na kraju... to bi bilo dobro da nisu zatvarali i rušili crkvete protjerivali svećenike i redovnike do prije dvadesetak godina
samo vam govorim apsurd francuza i sistemsku grešku: liberali ne mogu s muslimanima kao sa kršćanima
prodali su svoju priču francuzima i urušili tamošnju crkvu... ALI TO ne mogu s islamom
to izgleda nije njima jasno... niti je reakcija kršćana ista kao muslimana...
klasičan primjer... gole femenke u notre dameu kad je benedikt podnio ostavku
oslobodjenje su na sudu
-
sahara1428
#2833 Re: Pariz
isti apsurd samo malo s druge straneBlack swan wrote:nikad čuo za njega niti znam što ste htjeli rećisahara1428 wrote:Omer Muhtar i muslimani Sjeverne Afrike se "prevrću u grobovima"Black swan wrote:http://www.bitno.net/vijesti/svi-imami- ... z-italije/
zanimljivo
samo vam govorim apsurd francuza i sistemsku grešku: liberali ne mogu s muslimanima kao sa kršćanima
prodali su svoju priču francuzima i urušili tamošnju crkvu... ALI TO ne mogu s islamom
to izgleda nije njima jasno... niti je reakcija kršćana ista kao muslimana...
klasičan primjer... gole femenke u notre dameu kad je benedikt podnio ostavku
oslobodjenje su na sudu... dakle gol hodati po crkvi je sloboda izražavanja
-
Moenx
#2834 Re: Pariz
Pariz .... 13 novembar 2015 .... i srce je stalo
-
oridjidji
#2835 Re: Pariz
Udji na fb i pogledaj fb stranicu Vijesti Ummeta, prvu hakovali Srbi, da vidis sprdancije, a onda oni napravili vijesti ummeta 2.costacurta wrote:Ummet koristi wordpress.com domenu koja je besplatna i ne treba nikakva registracija. Može je uredjivati ko hoće.VjecitiStudent wrote:Da jednom i oni ubodu ...Baltazar_khan wrote:fatmirov saff kaže da su vijesti ummeta najvažniji medijski servis velikosrpske propagande![]()
-
oridjidji
#2836 Re: Pariz
A za 12. 11. i Bejrut?Moenx wrote:Pariz .... 13 novembar 2015 .... i srce je stalo
-
sahara1428
#2837 Re: Pariz
pročitano, primljeno na znanje i život nastavio dalje...oridjidji wrote:A za 12. 11. i Bejrut?Moenx wrote:Pariz .... 13 novembar 2015 .... i srce je stalo
-
oridjidji
#2838 Re: Pariz
Fatmir je samo kolumnista u Saffu. Ovo je njegovo cedo. http://defter.bosnjaci.agency/Baltazar_khan wrote:fatmirov saff kaže da su vijesti ummeta najvažniji medijski servis velikosrpske propagande![]()
-
costacurta
#2839 Re: Pariz
Ma nisam saff ni otvorio nit znam sta pišu.Ovo su provale Semira Imamovića i SAFF-a
Otvorio sam vijestiummeta i sve o cemu pišu je o ISILU islamskoj državi citati iz Kur'an-a o mudžahidima ubijanju nevjernika bla bla bla al sve to i jos vise na bosanskom jeziku ali ovo "BOSANSKOM JEZIKU" je boldirano i to crvenom bojom, mosh mislit. Preofirno sranje.
al et hajd mozda nisam kompetentan.
-
The BEN10
#2840 Re: Pariz
Nevjerovatno je to da se pušta da bolesnici baljezgaju šta hoće. Ili su možda naručeni plaćenici, čime sve dobija totalno drugu dimenziju.Novak20 wrote:Trenutno se lik sasvim legalno smije Francuzima i svima ostalim....Point. wrote:Nek jebu mater svoje bolesne. Da hoce ufatiti onog iz Vijesti Ummeta pa nek prijeti iz kakve ustanove onda.radiša wrote:izgleda da cemo i mi propjevat ovi prijete kako ce nam glave sjeci
https://vijestiummeta.wordpress.com/
- Matzan
#2841 Re: Pariz
Zna li neko, možda mi je promaklo u moru ovih informacija, zbog čega je proglašen dan žalosti samo u FBiH?
-
zvizdan
#2842 Re: Pariz
Sta je problem shvatiti da medju Bosnjacima ima budala? I oni sto su otisli u Siriju da se odazovu halifi su isto Srbi? Postoje budale koje mogu postati opasne, treba vidjeti kako ih se rijesiti sto brze i kako dugorocno djelovati protiv propagande koje stvara takve, onoliko koliko je to moguce. Sve drugo je bjezanje od realnosti.costacurta wrote:Ma nisam saff ni otvorio nit znam sta pišu.Ovo su provale Semira Imamovića i SAFF-a
Otvorio sam vijestiummeta i sve o cemu pišu je o ISILU islamskoj državi citati iz Kur'an-a o mudžahidima ubijanju nevjernika bla bla bla al sve to i jos vise na bosanskom jeziku ali ovo "BOSANSKOM JEZIKU" je boldirano i to crvenom bojom, mosh mislit. Preofirno sranje.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
-
costacurta
#2844 Re: Pariz
To ti kažem. Sad ono kao oni se bore protiv terorizma hakuju stranice ovo ono.oridjidji wrote:
Udji na fb i pogledaj fb stranicu Vijesti Ummeta, prvu hakovali Srbi, da vidis sprdancije, a onda oni napravili vijesti ummeta 2.
Večeras ocekuj Vučića ili Lazanskog i Đevada(
-
Moenx
#2845 Re: Pariz
oridjidji wrote:A za 12. 11. i Bejrut?Moenx wrote:Pariz .... 13 novembar 2015 .... i srce je stalo
Pa da znao sam za taj reflex cim neki suosjecaj s grubim teroristickim cinom odmah pa kako je ljudima na BI
Ali fazon je u tome, izmedju ostalog , sto ne postoje garancije da se cin u Parizu desio zbog Libanonaca mislim jesmo li bas sto posto sigurni
A sada ako pogledamo neke generalne fakte-- svako povijesno vrijeme ima svoje ratove svoje vojske.... nekada kada je bio razvijen plug i kada su volovi i konji obradjivali ljudi su se plasili da ih mongolska konjica ne pregazi i unisti njihove gradove
SAda kada imamo masovnu proizvodnju municije i cega ne ljudi se plase da ih neko ne strelja
DAkle pomak u proizvodnji i proizvodnoj grani nosi sa sobom opasnost da neko mobilnost i snagu tih pogona proizvodnih ne iskoristi za unistenje
UPoredo sa razvojem sredstava za unapredjenje i omogucavanje zivota ljudi raste i razvoj sredstava za unistavnje ljudi
TO je otprilike nesto globalno vezano za terorizam
I nije neko veliko cudo da istok i zapad ratuju
Neka ratuju pa ciji argumenti jaci bujrum neka nadvlada
Istok i zapad su ratovali prije par decenija na drugi nacin --RUsija i Amerika
I jedni i drugi su imali oruzje za masovno unistenje ali su bili dovoljno zreli da ga ne iskoriste
Mislim da sada i Zapad i Istok(muslimani) trebaju biti dovoljno zreli pa ratovati ne nasiljem nego naprosto argumentima i slicno
-
Novak20
#2846 Re: Pariz
Naručeni, nenaručeni, mislim da je ipak samo stvar tehnike i dobre volje nadležnih službi (da ne kažem politike) da se ovakve i druge trovačke baljezgarije trajno odstrane sa interneta.The BEN10 wrote:Nevjerovatno je to da se pušta da bolesnici baljezgaju šta hoće. Ili su možda naručeni plaćenici, čime sve dobija totalno drugu dimenziju.Novak20 wrote:Trenutno se lik sasvim legalno smije Francuzima i svima ostalim....Point. wrote:
Nek jebu mater svoje bolesne. Da hoce ufatiti onog iz Vijesti Ummeta pa nek prijeti iz kakve ustanove onda.
https://vijestiummeta.wordpress.com/
-
sahara1428
#2847 Re: Pariz
...da je vijestiummeta "srpskog porekla" to je provala...costacurta wrote:Ma nisam saff ni otvorio nit znam sta pišu.Ovo su provale Semira Imamovića i SAFF-a
-
oridjidji
#2848 Re: Pariz
Evo ova stranicama godinama postoji recimo, sada na drugoj domeni nego na kojoj je bila, slicno kao i ova vijesti umeta promjenila je domenu. Doduse sad su presli na free wordpress. Nekad nije to bilo tako.
Evo nekih stranica koje postoje dugo i koje postoje i danas u slicnom fazonu kao i vijesti ummeta, sele se po razlicitim domenama.
Isukana sablja na albanskom nekad bila .net domena sada ova
http://nenhijeneshpates.8m.com/ALLAHU_EKBER.htm
Onda tu ima et-tehvid.com, kelimetul-haqq, imamitehvida, cuveni ---NO LINKS--- koji je nestao sa neta , prvo su likovali na al kaidom, pa poslje nad isilom, na kraju su neki pukli po savovima sa sukobima te dvije teroristicke organizacije. Ove tri stranice nabrojane nisu nista manje licili na ---NO LINKS--- i vijesti umeta, uveliko su likovali nad zlocinima te dvije organizacije. Sad su prestali sa prenosenjem vijesti i prilika, pritajili se i samo sta rade sire svoju tekfirsku ideologiju.
Koliko se sjecam ---NO LINKS--- je bila Nusreta Imamovica cedo, Kelimetul Haqq Nedzada Balkana ili Ebu Muhameda, to je stari tekfirija iz Beca, a ovi vijesti umeta su mi nepoznanica.
Evo nekih stranica koje postoje dugo i koje postoje i danas u slicnom fazonu kao i vijesti ummeta, sele se po razlicitim domenama.
Isukana sablja na albanskom nekad bila .net domena sada ova
http://nenhijeneshpates.8m.com/ALLAHU_EKBER.htm
Onda tu ima et-tehvid.com, kelimetul-haqq, imamitehvida, cuveni ---NO LINKS--- koji je nestao sa neta , prvo su likovali na al kaidom, pa poslje nad isilom, na kraju su neki pukli po savovima sa sukobima te dvije teroristicke organizacije. Ove tri stranice nabrojane nisu nista manje licili na ---NO LINKS--- i vijesti umeta, uveliko su likovali nad zlocinima te dvije organizacije. Sad su prestali sa prenosenjem vijesti i prilika, pritajili se i samo sta rade sire svoju tekfirsku ideologiju.
Koliko se sjecam ---NO LINKS--- je bila Nusreta Imamovica cedo, Kelimetul Haqq Nedzada Balkana ili Ebu Muhameda, to je stari tekfirija iz Beca, a ovi vijesti umeta su mi nepoznanica.
- tututuuuu
#2849 Re: Pariz
i u RS-u je.Matzan wrote:Zna li neko, možda mi je promaklo u moru ovih informacija, zbog čega je proglašen dan žalosti samo u FBiH?
-
costacurta
#2850 Re: Pariz
Nemam pasa problema s tim ali ja nemam tih informacija, ti ako imas bujrum u SIPA-u pa ih sve prijavi. Ja vjerujem institucijama ove države pogotovo SIPA-i koja je najzajebanija sigurnosna agencija u regiji pa nek ih oni pomlate a koliko znam nisu jednom pretresani i privodjeni. Cak smo (BiH) i Alzirsku grupu isporucili u Gvantanamo da ce se nazalost ispostaviti da ljudi nit luka jeli nit luka mirisali. Jos sad tuze drzavu BiH i osim izvinjenja mogli bi dobiti i novcanu naknadu.zvizdan wrote:Sta je problem shvatiti da medju Bosnjacima ima budala? I oni sto su otisli u Siriju da se odazovu halifi su isto Srbi? Postoje budale koje mogu postati opasne, treba vidjeti kako ih se rijesiti sto brze i kako dugorocno djelovati protiv propagande koje stvara takve, onoliko koliko je to moguce. Sve drugo je bjezanje od realnosti.costacurta wrote:Ma nisam saff ni otvorio nit znam sta pišu.Ovo su provale Semira Imamovića i SAFF-a
Mozda Srbi nisu otisli u Siriju al jesu u Ukrajinu jos video snimili i zahvaljuju se braći Rusima. U cemu je razlika? Ko njih procesuira?
I na kraju krajeva i Mevlid je Srbin, doso preko drine i puco po američkoj ambasadi u Sarajevu...... ili cek malo, nije Srbin Samo ako osvoji kakvu medalju onda je Srbin ali ako obije banku ili puca po ambasadi onda je ili bosnjak musliman ilu Sandzaklija ili glupi bosanac..... naravno terorista