Tetka tečo tetka tečo dijete ima dugu kosu treba skratit upada u oči..........tzipiripi wrote:Kad je ono Zapad počeo bombardovati po Siriji a kad "poludiktator"? I kad je ono Francuska počela s napadima na Libiju i nastavila sa IS? Kaže Hollande da je ovo što se desilo u Parizu objava rata .. Mislim onoMoenx wrote:Evo jedno pitanje za sve one koji ne zale i be smatraju zrtve u Parizu kao zrtve covjecanstva
Zasto kada u Siriji djeluje ruska avijacija to je kao OK a da recimo NATO djeluje to bi citav svijet gorio
Dakle govorimo o principima
Kako je moguce da je sve OK kada jedan ruski (polu ili ne)diktator govori jezikom sile to je dopusteno a ada zapad bilo sta uradi onda je to kao nista ne valja
Mislim znam ja sve grijehe zapada -- ali zar zapad -- sve tamo negdje zapadno od Beca postao neka vrste svjetske kucke na koju se svi raznorazni revolucionari buntovnici srednja ali i niza klasa kao i bogati lideri istresaju i ucutkuju je
Da li je to posteno ja mislim da nijeRokaš tamo godinama i kad to dođe u tvju avliju kuku lele. Što kaže Assad to je sve jedna te ista arena, Sirija, Beirut, Pariz...
Ovo je samo prebacivanje borbi na tlo Europe, i ovo bi mogao biti tek početak.
Fra US Rus GB itd su zemlje koje direktno ili indirektno učestvuju u ratu. Ako su mislili (a cisto sumnjam da jedu) da ce onaj drugi samo sjediti i skrstenih ruku čekati onda su se debelo zajebali.
Neko ima dronove i satelite i opet pogodi bolnicu skolu svatove itd neko se samo opaše TNTom i direkt u pozorište. Jbga rat je. Ginu tamo ginu vamo.
Ono sto meni ne ide u glavu je potreba nekih "nasih" likova koji veze nemaju ni sa Fra ni sa Sirijom da se ili izvinjavaju ili zestoko kritikuju.
Vidjela zaba u konja potkovicu.
Amanzaman
Meni zao i ok. Sta sad?!
Haj dalje.
Sto tolike boje Francuske zastave na FB 'ljeba vam?
.