Oružje iz drugog svjetskog, a korišteno u našem ratu. Bosancima se naravno prodaje druga priča
http://forum.axishistory.com/viewtopic.php?t=42142

Samo ti... zelim ti svu srecu u nabavci i u ratovanju.
Nije mi nikako jasno ovo "iskakanje iz grmlja" na ovakve starije teme, koje se ponovo aktiviraju. Kao da ih je zabranjeno ili šta, aktivirati i pisati.
ako si vec 11 godina tu i nije ti jasno zasto ja ti ne mislim pojasnjavati. samo pici i odgovaraj na postove stare 17 godina.high_volume wrote: ↑28/04/2021 08:56Nije mi nikako jasno ovo "iskakanje iz grmlja" na ovakve starije teme, koje se ponovo aktiviraju. Kao da ih je zabranjeno ili šta, aktivirati i pisati.
Da su trebale biti zatvorene, bile bi. Otvorene su i slobodne su za komentare
Mozda su generali i sverceri iz SFORa bili prisutni.high_volume wrote: ↑28/04/2021 08:56Nije mi nikako jasno ovo "iskakanje iz grmlja" na ovakve starije teme, koje se ponovo aktiviraju. Kao da ih je zabranjeno ili šta, aktivirati i pisati.
mozda su u sumi...Dino79 wrote: ↑29/04/2021 22:09Mozda su generali i sverceri iz SFORa bili prisutni.high_volume wrote: ↑28/04/2021 08:56Nije mi nikako jasno ovo "iskakanje iz grmlja" na ovakve starije teme, koje se ponovo aktiviraju. Kao da ih je zabranjeno ili šta, aktivirati i pisati.
Mozda treba proci decenija da se moze slobodno pisati o nekim temama.