Pare na internetu - 25 $

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
hmelj

#1 Pare na internetu - 25 $

Post by hmelj »

http://www.greenzap.com/join-greenzap.asp?zapid=hmelj

evo kliknite na ovaj link i dobicete 25$ webcasha kojim mozete po ebayu i sl. kupovati. samo se registujes i pare legnu. oni daju ove pare da ne bi morali na reklamiranje trosit tako da nije zavala u pitanju. a ja dobar par dolara po vasoj registraciji :) mora se zivit od neceg.
karanana

Post by karanana »

hmelju, niko ne daje pare za dzaba. sumnjivo je ovo meni, posebno zato sto se na kraju url-a nalazi tvoj nick. da ti nemas kakve koristi od naseg klikanja?
flora.sa

Post by flora.sa »

prvo nek proba Fair LIfe!!!
:D
mostarac

Post by mostarac »

karanana wrote:hmelju, niko ne daje pare za dzaba. sumnjivo je ovo meni, posebno zato sto se na kraju url-a nalazi tvoj nick. da ti nemas kakve koristi od naseg klikanja?
covjek ti je lijepo rekao da ima i ne laze te, a ako ce to njemu donijeti petaka ne znam zasto se ne bi registrovala jer proces traje cijeli minut. Nidje veze pomognes covjeku da zaradi petaka.
digger

Post by digger »

Kako ne vjerujete da pare dolaze dzabalesku? Nema na svijetu te stvari koja nije "free." A kada vam uguraju "spyware" ili ako vam kompjuter ode nizbrdo, kontaktirajte Pitt-a ili Zadiga za savjet sta da ucinite. :D
pitt

Post by pitt »

digger wrote:Kako ne vjerujete da pare dolaze dzabalesku? Nema na svijetu te stvari koja nije "free." A kada vam uguraju "spyware" ili ako vam kompjuter ode nizbrdo, kontaktirajte Pitt-a ili Zadiga za savjet sta da ucinite. :D
I spremite pare :D:D
Fair Life

Post by Fair Life »

flora.sa wrote:prvo nek proba Fair LIfe!!!
:D
Klik...klik...klik...klik

Je li dovoljno... ili da nastavim.
hmelj

Post by hmelj »

fol je u ovim parama sto bi oni na reklamiranje potrosili 20 miliona i opet ne bi bili kao pay pal, a ovako raji daju pare da ih oni reklamiraju a raja dobra jos koju paru sto vise raje nadje. ma bolji je efekt ove reklame nego standardnih. a vidio sam ovo je vani vec poznato tako da nije zavala.
The_Silence_that_Remains

Post by The_Silence_that_Remains »

To su organizacije tipa lifewealth8 što nude "brzu" zaradu.
Post Reply