C:\Documents and Settings\user\My Documents\My Videos\Vecernje Novosti Online.htm
Paravac protestira što BHT1 nije direktno prenosio utakmicu
-
novel
C:\Documents and Settings\user\My Documents\My Videos\Vecernje Novosti Online.htm
-
delimiter
Prvo, ovdje se radi o Svjetskom prvenstvu u NOGOMETU iliti FUDBALU, kako vam drago - pa tako, sa stajališta "univerzalnog navijača", ja tebe pitam ovo: kako tebi čovječe, kako ikome pored utakmice ARGENTINA-HOLANDIJA!!! uopštće može na pamet pasti bilo koja druga, da ne znam kto igra?!?!?? Gdje si ti prije gledo utakmice, titati??!? Kao drugo, naravno, samo se postavlja pitanje "koji kuac mi Bosanci i Hercegovci imamo sa Srbijom (osim nekih potraživanja u vidu zlata, arhitekture, kao i ratne odštete)??!?Mahalac wrote:Zato sto su Srbi konstitutivan narod u BIH i ucestvuju (ne znam tacno koliko) preko svoje tv PTPC u finansiranju JAVNOG SERVISA BIH i ako taj servis zeli sebi dobro i biti profesionalan trebao je pustiti uzivo tekmu sa serimo.
Ovo nema veze sa emocijama i opet ponavljam trebali su iznaci nacin i prenositi i drugu tekmu Hol-Arg.
ETO npr Ivica Osim(mada je dronjak) gostuje na HRT-u a mi opet imamo dr Karabega da nam malo kaze ponesto o SP-uTOLIKO O JAVNOM SERVISU BH.
FIGHTING WITH WISDOM FOR THE BOSNIAN KINGDOM!
HAIL ALL BOSNAFARAIS!
-
Sarafcina
#57 Re: Paravac protestira ¹to BHT1 nije direktno prenosio utakm
bagavac wrote:"Paravac protestira ¹to BHT1 nije direktno prenosio utakmicu izmeðu SiCG i Obale Slonovaèe"
Eto nase zemlje, koji se kur*c buni Èlan Predsjedni¹tva BiH sto se utakmica nije pokazivala uzivo??? Neka onda onda uzme one way ticket i neka ide u Srbiju jebla ga ona !1![]()
![]()
![]()
![]()
E sad bih volio da mi neko kaze "zasto podjebajes..."
cuj zasto..... pa upravo zbog budala koji ne kontaju da fudbal koji igra argentina ili holandija ima nivo.
kao da me pitas sta vise volim gledati finale Kupa BiH (recimo Zeljo-Sarajevo) ili neku od utakmica lige prvaka (recimo Barcelona-Celzi).
Koji idiot jebote...pa svako normalan u BanjaLuci bi mu to trebo objasniti.
-
lampard
utakmica argentina holandija je bila ni od kakvog znacaja jer obje sigurno prolaze samo je pitanje koja prva koja druga,a selektori su izjavili da ce izvesti na teren igrace koji nisu puno igrali u prethodne dvije sto znaci da nisu isli na pobjedu,dok su i iz obale i iz srbije zeljeli da koliko toliko poprave sliku o sebi pa se mogla ocekivati atraktivna utakmica.al pored svega AKO VEC I FTV I BHT1 PRENOSE UTAKMICE ZASTO NE BI JEDAN KANAL PRENOSIO JEDNU A DRUGI DRUGU PA KO VOLI NEK IZVOLI.TO NE GOVORIM SAMO ZBOG SCG OBALE SL. VEC I ZBOG OSTALIH UTAKMICA KOJE AKO HOCU SVE DA POGLEDAM MORAM OSTATI BUDAN DO 2 UJUTRO,umorih secar-x wrote:ako cemo pravo, australija hrvatska je i rezultatski i po znacaju bila puno vaznija tekma od brazilske..lampard wrote:tu je u pravu,sto je onda bht1 prenosio hrvate umjesto brazila,po istom principu su mogli da prenose i srbe,na kraju krajeva bila je bolja utakmica od argentine i holandije.
-
Reina
a sto se taj isti cojo ne umijesa onda kada bi trebalo da preporuci tom stanovnistvu u RS da placaju pretplatu a ne da ljudi iz Federacije placaju 80% od ukupne pretplate i pazi ovo iz tih sredstava se jos plus donira svaki mjesec od 200. do 300.000 za TVRS hem nece da placaju ni svoju TV nego se iz naseg dzepa uzima , a sjeti se da se mijesa u programsku semu RTVBiH .... fujjjj i koji klinac se uzima nasa lova...neka svako dijeli onoliko koliko zaradi i koliko prikupi..... ako iko ovdje ima pravo da se buni to su ovih 80% pretplatnika.Goa wrote:Mislim glupo je reci paravac je u pravu kad je protestvovao protiv BHT1, jer ako nam je predsjednik drzave spao na taj nivo da se zali na prenos TV programa, yegem ja tu drzavu, al ako to zanemarimo, i ako prihvatimo realnost u kojoj danas svi mi zivimo, i ako priznamo da su u Bosni posljednjih nekoliko mjeseci stvari krenule lose (politički), te ako zaista zelimo da kazemo da bi se u ovoj zemlji trebala mlo spustiti lopta, onda neznam sta ima neko protiv izjave paravca. Covjek je u pravu 100%!!
-
clan2
fujjjj i koji klinac se uzima nasa lova...neka svako dijeli onoliko koliko zaradi i koliko prikupi
moj reina,
znas li ti onaj stari fazon,: razgovaraju "mali hrvoje" i mali "mujica" , pa kad "hrvoje" kaze: "mi imamo cokoladu", a "mujica", : "mi imamo 'picakcica' (valjda ga se sjecas), onda "hrvoje": "imacemo i mi 'picakcica' ", onda "mujica" : "jes , al onda necete imati cokoladu"!
p.s. (a Bosna prepuna "picakcica")
moj reina,
znas li ti onaj stari fazon,: razgovaraju "mali hrvoje" i mali "mujica" , pa kad "hrvoje" kaze: "mi imamo cokoladu", a "mujica", : "mi imamo 'picakcica' (valjda ga se sjecas), onda "hrvoje": "imacemo i mi 'picakcica' ", onda "mujica" : "jes , al onda necete imati cokoladu"!
p.s. (a Bosna prepuna "picakcica")
-
novel
http://www.novosti.co.yu/code/navigate.php?Id=2zoom66 wrote:off topic: ne valja ti link...novel wrote:http://www.novosti.co.yu/code/navigate.php?Id=2:D
- pirmin
I sad zamisljam da jedan od mnogobrojnih Bosanaca po porijeklu,primjera radi Ciro Blazevic,obuce dres reprezentacije BiH...kakav bi linc nastao od strane BBB,Torcide,Armade,Kohorte...
...familija bi mu nestala a da ne govorim o njemu. 
-
zemljotres
sreća pa ni egipćani ne prođoše na Svjetsko Prcenstvo.. Tihić bi garant navijao za bratsku egipatsku
- pirmin
Imao je Tihan dovoljno toga na izboru po tom stereotipu razmisljanja ,Arabija,Iran,Tunis ... pa mu nije padalo pamet da se tako eksponira.zemljotres wrote:sreća pa ni egipćani ne prođoše na Svjetsko Prcenstvo.. Tihić bi garant navijao za bratsku egipatsku
Evo jedna predizborna:
Mnogo smo jadni!
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Ha joj vidi Ilje lopine
:D:D
Kad smo vec kod navijanja, nasi BH Fanaticos uzeli su za pravo da navijaju za Iran kada nema BiH.
Zanima me je l' to sluzbeni stav ili nebuloza pojedinca
Kad smo vec kod navijanja, nasi BH Fanaticos uzeli su za pravo da navijaju za Iran kada nema BiH.
Zanima me je l' to sluzbeni stav ili nebuloza pojedinca
-
neko iz mase
to je bila izjava momka koji je bio u majici bhf-a, a njegov stav sa stavom BHF-a nema ama bas nista zajednicko! Za vise informacija posjetite http://www.bhfanaticos.com
-
makondo
'ajmo ovako: svi se ovdje, jelte, zalazu za bih gdje ce svi gradjani biti ravnopravni itd.
imamo situaciju da milion i nesto sitno hiljada gradjana, iz nekih svojih sebicnih razloga, navija za reprezentaciju srbije i rado bi gledali njihove utakmice.
zbog te njihove zelje pojedinci koji se zalazu za bih gdje ce svi gradjani biti ravnopravni i nece se osjecati zakinuto i ugrozeno dobijaju nervni slom i pokidase se objasnjavajuci da tih milion i nesto gradjana ustvari uopste ne bi trebalo da dobiju mogucnost da gledaju utakmicu reprezentacije koja ih zanima i da je ta njihova zelja bolesna i suluda.
logika?
imamo situaciju da milion i nesto sitno hiljada gradjana, iz nekih svojih sebicnih razloga, navija za reprezentaciju srbije i rado bi gledali njihove utakmice.
zbog te njihove zelje pojedinci koji se zalazu za bih gdje ce svi gradjani biti ravnopravni i nece se osjecati zakinuto i ugrozeno dobijaju nervni slom i pokidase se objasnjavajuci da tih milion i nesto gradjana ustvari uopste ne bi trebalo da dobiju mogucnost da gledaju utakmicu reprezentacije koja ih zanima i da je ta njihova zelja bolesna i suluda.
logika?
-
Longplay
Svaka cast urednicima BHT sto su se odlucili ne prenositi utakmicu SiCG. Cak sta vise trebalo bi donijeti zakon da se zabrani prenosenje svake utakmice SrbijeCG zbog fasistickih navijaca i igraca iste reprezentacije. Zar treba da preko svog ekrana gledam natpise 'Noz Zica Srebrenica' i parole posvecene ratnim zlocincima!!!
Jos jednom - svaka cast BHT. Two thumbs up!!
Jos jednom - svaka cast BHT. Two thumbs up!!