Parapolicija iz Bgd-a u Banja Luci-Ministar sigurnosti šuti
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#1 Parapolicija iz Bgd-a u Banja Luci-Ministar sigurnosti šuti
Policija iz Republike Srbije kontroliše saobraćaj u Banja Luci!
Vidi vijesti na naslovnici Portala.
Vidi vijesti na naslovnici Portala.
- fidoremilienko
#2 Re: Parapolicija iz Bgd-a u Banja Luci-Ministar sigurnosti š
"Suradnja" na nivoLU 
-
sadalius
#3 Re: Parapolicija iz Bgd-a u Banja Luci-Ministar sigurnosti š
ovo me ne cudi. problem je sto to SIPA dozovoljava. treba poslati SIPA specijalnu da ih pohapsi jer rs specijalna to nece uraditi. kako nasi nemaju ovlastenja da rade u srbiji tako ni srbijanska policija nema ovlastenja raditi u bih. a ovlastenje im moze dati jedino ministarstvo sigurnosti i predsjednistvo bih ne vlada rs-a ili mup rs-a.
a par puta sam primjetio da policija RS vrsi istrage u federalnom dijelu sarajeva. dodju dvojca u uniformi policije rs u civilnom autu plava Bora E17 .... i na dobrinji 1 i 4 vrse istrage, ispituju se i ulaze u haustore. koliko sam upoznat sa procedurama, istrage mogu vrsiti samo sipa, federalni ili kantonalni policajci. u ovom slucaju, MORALI su zvati policiju kantona sarajevo i CEKATI dok oni ne dodju pa ili zajedno ili da kanton vrsi istragu.
Takodje, kada vrse preuzimanje pratnje, ne cekaju na medjuentitietskoj liniji (iza reno servisa) vec cekaju nekih 100 metara u federaciji (ispred servisa reno na dobrinji) umjesto da se povuku dublje u rs kod pumpe gdje ima vise prostora.
a nasi cute, ne zele da zakuhavaju. ili jednostavno nemaju coyones....
a par puta sam primjetio da policija RS vrsi istrage u federalnom dijelu sarajeva. dodju dvojca u uniformi policije rs u civilnom autu plava Bora E17 .... i na dobrinji 1 i 4 vrse istrage, ispituju se i ulaze u haustore. koliko sam upoznat sa procedurama, istrage mogu vrsiti samo sipa, federalni ili kantonalni policajci. u ovom slucaju, MORALI su zvati policiju kantona sarajevo i CEKATI dok oni ne dodju pa ili zajedno ili da kanton vrsi istragu.
Takodje, kada vrse preuzimanje pratnje, ne cekaju na medjuentitietskoj liniji (iza reno servisa) vec cekaju nekih 100 metara u federaciji (ispred servisa reno na dobrinji) umjesto da se povuku dublje u rs kod pumpe gdje ima vise prostora.
a nasi cute, ne zele da zakuhavaju. ili jednostavno nemaju coyones....
- Skijaš
#4 Re: Parapolicija iz Bgd-a u Banja Luci-Ministar sigurnosti š
Dakle, Dodik ipak bira rat.
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#5 Re: Parapolicija iz Bgd-a u Banja Luci-Ministar sigurnosti š
Čekamo vijest koje slijede ovu vijest...SituVacija ili eskalira ili je ''pod kontrolom''. NeJma druge.fidoremilienko wrote:"Suradnja" na nivoLU![]()
- PipiDugaDevetka
#6 Re: Parapolicija iz Bgd-a u Banja Luci-Ministar sigurnosti š
Još samo da se @zavrzlama javi na ovu temu,...Rezervne domovine nema. Hrvat nisam, Srbin nisam.Skijaš wrote:Dakle, Dodik ipak bira rat.
- fidoremilienko
#7 Re: Parapolicija iz Bgd-a u Banja Luci-Ministar sigurnosti š
PipiDugaDevetka wrote:Čekamo vijest koje slijede ovu vijest...SituVacija ili eskalira ili je ''pod kontrolom''. NeJma druge.fidoremilienko wrote:"Suradnja" na nivoLU![]()
Zar nije ova saradnja njihovih i njihovih rezultat "specijalnih veza" izmedju rs-a i srbije? Znam da su prije par godina mlatili o tome kad je u pitanju bilo nesto oko struje
- Boom71
#8 Re: Parapolicija iz Bgd-a u Banja Luci-Ministar sigurnosti š
ne mora znaciti da je istina,ali me nebi cudilo.
vec duze vremena pisem da je u rs-u atmosfera kao da je sastavni dio srbije.
kada bi se i vojska srbije pojavila na teritoriji rs-a,mozda bi neki stariji to primjetili.klinci i omladina vjerovatno ne.
nadam se da sam pretjerao(sa komentarom) usred paklenih vrucina
?!
vec duze vremena pisem da je u rs-u atmosfera kao da je sastavni dio srbije.
kada bi se i vojska srbije pojavila na teritoriji rs-a,mozda bi neki stariji to primjetili.klinci i omladina vjerovatno ne.
nadam se da sam pretjerao(sa komentarom) usred paklenih vrucina
- zli_hordas
#9 Re: Parapolicija iz Bgd-a u Banja Luci-Ministar sigurnosti š
Isti sam ti brate.PipiDugaDevetka wrote:Još samo da se @zavrzlama javi na ovu temu,...Rezervne domovine nema. Hrvat nisam, Srbin nisam.Skijaš wrote:Dakle, Dodik ipak bira rat.
- Skijaš
#10 Re: Parapolicija iz Bgd-a u Banja Luci-Ministar sigurnosti š
Nadajmo se da ovo nije istina, ali se pripremite i na mogućnost da jeste. Konkretno, nađite smještaj u Podrinju, sad nađite nekog u Srebrenici kod koga možete boraviti, jer ako zaista dođe do ugrožavanja teritorijalnog integriteta države i ustavnog poretka, velikosrpstvo će biti slomljeno u Podrinju.zli_hordas wrote:Isti sam ti brate.PipiDugaDevetka wrote:Još samo da se @zavrzlama javi na ovu temu,...Rezervne domovine nema. Hrvat nisam, Srbin nisam.Skijaš wrote:Dakle, Dodik ipak bira rat.
- Morales
#11 Re: Parapolicija iz Bgd-a u Banja Luci-Ministar sigurnosti š
Sta lupetas sviju ti?? Kakav rat? Ko ce ratovati? Zbog cega? Zbog BL,Trebinja, Foce i Visegrada? Dajte malo ljudi realnosti, samo je pitanje odnosa snaga u svijetu kada ce se RS osamostaliti ili pripojiti Srbiji. Dejton je najveca greska u historiji Bosne i Bosnjaka.Skijaš wrote:Dakle, Dodik ipak bira rat.
Ko bi ti isao u rat?? Mene kad bi pozvali u vojsku nikada se ne bih odazvao ali ne samo ja vec i vecina mojih prijatelja i poznanika.
Cuj rat...
- Skijaš
#12 Re: Parapolicija iz Bgd-a u Banja Luci-Ministar sigurnosti š
Samo ti daljinski u ruke i drži se hladaMorales wrote:Sta lupetas sviju ti?? Kakav rat? Ko ce ratovati? Zbog cega? Zbog BL,Trebinja, Foce i Visegrada? Dajte malo ljudi realnosti, samo je pitanje odnosa snaga u svijetu kada ce se RS osamostaliti ili pripojiti Srbiji. Dejton je najveca greska u historiji Bosne i Bosnjaka.Skijaš wrote:Dakle, Dodik ipak bira rat.
Ko bi ti isao u rat?? Mene kad bi pozvali u vojsku nikada se ne bih odazvao ali ne samo ja vec i vecina mojih prijatelja i poznanika.
Cuj rat...
- drndalo
#13 Re: Parapolicija iz Bgd-a u Banja Luci-Ministar sigurnosti š
A da malo sacekamo da vidimo vise informacija o tome o cemu se tacnije radi, jer vijest kaze:
Pa mi izvor informacije nije bas kredibilan, "nekoliko BL motordzija", koji i nisu bas radi inace da staju ikome, a kamoli da voze za nekim da ih se kaznjava...?Ovu, u najmanju ruku čudnu vijest, portalu Klix.ba potvrdilo je nekoliko banjalučkih motociklista, koji navode kako su ih sinoć u glavnoj gradskoj ulici presretali srbijanski policajci na sportskim motorima i sprovodili do pripadnika MUP-a RS, koji su im pisali kazne.
- Morales
#14 Re: Parapolicija iz Bgd-a u Banja Luci-Ministar sigurnosti š
@Skijaš Naivan si ako mislis da ce neko iz FBIH ici lafo da osvaja genocidnu tvorevinu. Stvar je zavrsena Dejtonom, drzava je tada prodata i to je to.
Ljudi nemaju sta da jedu a fola bi ti da se oslobađa okupirani teritorij RS-a. Ma daaaaaj covjece, koga boli kita za tim....
Ljudi nemaju sta da jedu a fola bi ti da se oslobađa okupirani teritorij RS-a. Ma daaaaaj covjece, koga boli kita za tim....
Last edited by Morales on 20/06/2012 11:04, edited 1 time in total.
- veljaca
#15 Re: Parapolicija iz Bgd-a u Banja Luci-Ministar sigurnosti š
Ratovace probosanske snage ..... a nije da ih nema, ima i te kako .... A pizda i izdajica je bilo i 92 pa znamo kako se zavrsilo .... opstade Bosna i Hercegovina .....Morales wrote:Sta lupetas sviju ti?? Kakav rat? Ko ce ratovati? Zbog cega? Zbog BL,Trebinja, Foce i Visegrada? Dajte malo ljudi realnosti, samo je pitanje odnosa snaga u svijetu kada ce se RS osamostaliti ili pripojiti Srbiji. Dejton je najveca greska u historiji Bosne i Bosnjaka.Skijaš wrote:Dakle, Dodik ipak bira rat.
Cuj rat...
Sve ovo nece biti kada Ministar sigurnosti bude Fahro ..... Ima da ih nejma .....
- zli_hordas
#16 Re: Parapolicija iz Bgd-a u Banja Luci-Ministar sigurnosti š
Rat je jedini nacin da se ukinu entiteti,federacija,kantoni,federalni ministri,kantonalni ministri njihove licne prcije i ostale kancerogene tvorevine.
- Skijaš
#17 Re: Parapolicija iz Bgd-a u Banja Luci-Ministar sigurnosti š
Još jednom, ti daljinski u ruke i drži se hlada. Ovu državu ima ko da brani i nije problem ako ti to ne želiš. Problem nastupa kad druge uvjeravaš da to ne rade jer bi neko mogao dovesti u pitanje tvoje stvarne motiveMorales wrote:Naivan si ako mislis da ce neko iz FBIH ici lafo da osvaja genocidnu tvorevinu. Stvar je zavrsena Dejtonom, drzava je tada prodata i to je to.
- debeljko20
#18 Re: Parapolicija iz Bgd-a u Banja Luci-Ministar sigurnosti š
Skijaš wrote:
Nadajmo se da ovo nije istina, ali se pripremite i na mogućnost da jeste. Konkretno, nađite smještaj u Podrinju, sad nađite nekog u Srebrenici kod koga možete boraviti, jer ako zaista dođe do ugrožavanja teritorijalnog integriteta države i ustavnog poretka, velikosrpstvo će biti slomljeno u Podrinju.
- Morales
#19 Re: Parapolicija iz Bgd-a u Banja Luci-Ministar sigurnosti š
Ne uvjeravam te da ne ratujes ako bude potrebnoSkijaš wrote:Još jednom, ti daljinski u ruke i drži se hlada. Ovu državu ima ko da brani i nije problem ako ti to ne želiš. Problem nastupa kad druge uvjeravaš da to ne rade jer bi neko mogao dovesti u pitanje tvoje stvarne motiveMorales wrote:Naivan si ako mislis da ce neko iz FBIH ici lafo da osvaja genocidnu tvorevinu. Stvar je zavrsena Dejtonom, drzava je tada prodata i to je to.
- Morales
#20 Re: Parapolicija iz Bgd-a u Banja Luci-Ministar sigurnosti š
Skijas je munja nebeska....stari diverzant i saboter genocidne tvorevinedebeljko20 wrote:Skijaš wrote:
Nadajmo se da ovo nije istina, ali se pripremite i na mogućnost da jeste. Konkretno, nađite smještaj u Podrinju, sad nađite nekog u Srebrenici kod koga možete boraviti, jer ako zaista dođe do ugrožavanja teritorijalnog integriteta države i ustavnog poretka, velikosrpstvo će biti slomljeno u Podrinju.![]()
![]()
- Skijaš
#21 Re: Parapolicija iz Bgd-a u Banja Luci-Ministar sigurnosti š
Komentar s kojim se ja ne slažem i to je to. Druge zemlje nemam a ovu ne dam, to je u svim društvima pozitivna osobina, ne znam zašto bi se to ovdje predstavljalo kao radikalizam.Morales wrote:Ne uvjeravam te da ne ratujes ako bude potrebnoSkijaš wrote:Još jednom, ti daljinski u ruke i drži se hlada. Ovu državu ima ko da brani i nije problem ako ti to ne želiš. Problem nastupa kad druge uvjeravaš da to ne rade jer bi neko mogao dovesti u pitanje tvoje stvarne motiveMorales wrote:Naivan si ako mislis da ce neko iz FBIH ici lafo da osvaja genocidnu tvorevinu. Stvar je zavrsena Dejtonom, drzava je tada prodata i to je to.
Ljudi nemaju sta da jedu a fola bi ti da se oslobađa okupirani teritorij RS-a. Ma daaaaaj covjece, koga boli kita za tim....Svako ima pravo da odlucuje o sebi...ono je bio cisto komentar a ne uvjeravanje
- drndalo
#22 Re: Parapolicija iz Bgd-a u Banja Luci-Ministar sigurnosti š
K'o Dimnjacar na skijama u "Kapelskim kresovima"...Morales wrote:Skijas je munja nebeska....stari diverzant i saboter
- duh_sa_sjekirom
#23 Re: Parapolicija iz Bgd-a u Banja Luci-Ministar sigurnosti š
Podrum je zakon, jelde pajdo?Morales wrote: Ne uvjeravam te da ne ratujes ako bude potrebnoSvako ima pravo da odlucuje o sebi...ono je bio cisto komentar a ne uvjeravanje
- veljaca
#24 Re: Parapolicija iz Bgd-a u Banja Luci-Ministar sigurnosti š
Mislim da nije jedini, ali je jedna od mogucnosti .....zli_hordas wrote:Rat je jedini nacin da se ukinu entiteti,federacija,kantoni,federalni ministri,kantonalni ministri njihove licne prcije i ostale kancerogene tvorevine.
Bolje je pokusati sa Fahrom .....
- zli_hordas
#25 Re: Parapolicija iz Bgd-a u Banja Luci-Ministar sigurnosti š
Fahro je njihov nus produkt i ne vjerujem da ce se unistit sam od sebe.veljaca wrote:Mislim da nije jedini, ali je jedna od mogucnosti .....zli_hordas wrote:Rat je jedini nacin da se ukinu entiteti,federacija,kantoni,federalni ministri,kantonalni ministri njihove licne prcije i ostale kancerogene tvorevine.
Bolje je pokusati sa Fahrom .....