Papucari

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
MarlboroGold

#101 Re: Papucari

Post by MarlboroGold »

dale cooper wrote:
MarlboroGold wrote:Uh to kad ljudi nemaju kontrole je jebena stvar... ženina prijateljica je tako nas molila da joj posudimo bez obzira što joj je muž tad privremeno radio u Kataru kao doktor i imao finu platu. On njoj slao pare kako bi ulagala u stan, sređivala stolariju, namještaj i sve ostalo, a ona trošila na putovanja, izlaske, cehove od po 100-200 KM u kafani, markiranu odjeću i obuću itd... ispoštovala možda 30-40% njihovog dogovora, a onda dolazila nama i molila da joj pozajmimo s pričom kako će on to vratiti i da je s njim to dogovorila. Tako par puta dok meni nije puko film, pa sam njega nazvao da pitam šta rade sa tih para koje zaradi, jer je zarađivao više od mene u tom periodu... lik htio u zemlju propasti od sramote. Ubrzo nakon toga su se i razveli.
Ovo druže nije nedostatak kontrole, nego nedostatak obraza i bezobrazluk. :|
Čitam dosta u vezi toga u zadnje vrijeme... konzumerizam, svijest, poremećaji.. na prvu bih se složio, ali je to često dosta kompleksnije.
strucnjakdemagog

#102 Re: Papucari

Post by strucnjakdemagog »

sadie_forever wrote:Zaista je puno lakse zenama bosanaca nego drugima,nigdje vise nezaposlenih domacica koje se i pored toga sto muz donosi pare one sve pitaju :mrgreen: sta je to? Da ja samo radim a muz kuci ma samo bi sutio :lol:
bgm si ti nesto fulila. meni se cini da se nigdje zene manje ne pitaju nego u bosni.
sadie_forever

#103 Re: Papucari

Post by sadie_forever »

strucnjakdemagog wrote:
sadie_forever wrote:Zaista je puno lakse zenama bosanaca nego drugima,nigdje vise nezaposlenih domacica koje se i pored toga sto muz donosi pare one sve pitaju :mrgreen: sta je to? Da ja samo radim a muz kuci ma samo bi sutio :lol:
bgm si ti nesto fulila. meni se cini da se nigdje zene manje ne pitaju nego u bosni.
Kazemvecina.to je pozitivno,ne trebba biti ni zadrt neandertal

najgore prodju bosanke koje se udaju za nekog sandzakliju,one naucile da su matriark ali onda dodju gdje vlada teski patriarhizam
Tomahawk11
Globalni moderator

#104 Re: Papucari

Post by Tomahawk11 »

Pa jeste, u Bosni je još uvijek srednji vijek, da ne kažem kameno doba.
Blixen

#105 Re: Papucari

Post by Blixen »

bila plata
Impressum
Location: njih je zivot razocarao dok skakucu jer ne mrze Bosnu koja je sampion oooo oooo oooo

#106 Re: Papucari

Post by Impressum »

ova sadie nalozi temu a nista ne odgovori :D
moonca

#107 Re: Papucari

Post by moonca »

sadie_forever wrote:
najgore prodju bosanke koje se udaju za nekog sandzakliju,one naucile da su matriark ali onda dodju gdje vlada teski patriarhizam
NE bih rekla da je to pravilo.

Sandzaklije su galantnije od bosanaca I procentualno su bolji izbor kao bracni partner.
insomnia78

#108 Re: Papucari

Post by insomnia78 »

:lol:
Jes. Odma za njima idu crnci i arapi
edo_79

#109 Re: Papucari

Post by edo_79 »

moonca wrote:
sadie_forever wrote:

Sandzaklije su galantnije od bosanaca I procentualno su bolji izbor kao bracni partner.
:pisnuo: jes vala ... sve si u pravu :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:
moonca

#110 Re: Papucari

Post by moonca »

insomnia78 wrote::lol:
:zoka:

Ovdje nesto me stima... :run:
S4mpion

#111 Re: Papucari

Post by S4mpion »

Imam jednog u neposrednoj blizini. Nakon što smo popili kafu, nedjeljom iza 16:00 on pokupio ženu s posla i minimalno 5 prodavnica po čitavom gradu morali obić' jer se njoj jede marinirana piletina i budući da je nismo našli, jer je nedjelja i haman sve zatvoreno, zalihe potrošene, njoj nos do neba-ON KRIV, ne smije da joj se obrati.

Priča pored mene u petoj samoposluzi nešto kao "evo ima ova piletina isto fina, mogli smo ovo uzet'", gledam ga kome priča-gospođa onako ljuta otišla gledat' nešto drugo, ostavila ga da priča sam sa sobom. :mrgreen:
I meni se žali kao šta sad da radi, kao nema rješenja ovoj situaciji.

Rekoh mu fino "pravac u auto, sad nećeš ništa", a on u fazonu "eh, tako bi trebalo, ali ja moram bit' papak" i ode je ganjat' po samoposluzi i krajnje poniznim tonom pitat' odgovara li joj druga vrsta piletine. :srce:
Tomahawk11
Globalni moderator

#112 Re: Papucari

Post by Tomahawk11 »

To se zove ljubaF :mrgreen:

Moja se pokaje svaki put kad krene sa mnom u shopping :lol:
Ja odmah počnem zijevati :zzzz:
moonca

#113 Re: Papucari

Post by moonca »

To je maltretiranje s njene strane... svasta... :roll:
klixoris

#114 Re: Papucari

Post by klixoris »

Tomahawk11 wrote:To se zove ljubaF :mrgreen:

Moja se pokaje svaki put kad krene sa mnom u shopping :lol:
Ja odmah počnem zijevati :zzzz:
Mene moja moli da odem u shopping kad meni nesto treba. :lol: Prije cu poderan hodati nego otici u shopping, toliko me to nervira. Na kraju ona ode i kupi mi carape, boxerice, hlace ili kosulju za posao, ja samo dam pare :mrgreen:
ho oponopono

#115 Re: Papucari

Post by ho oponopono »

:pusi2:
strucnjakdemagog

#116 Re: Papucari

Post by strucnjakdemagog »

prave zene uopste ne vole papucare.
moonca

#117 Re: Papucari

Post by moonca »

..jeste-dok se zabaljaju.... :wink: :-)
sadie_forever

#118 Re: Papucari

Post by sadie_forever »

moonca wrote:
sadie_forever wrote:

Po cemu si to zakljucila? ako se palis na tradicionalizam,na to da svekrvi moras noge prati i oslovljavati je sa mama ,onda se udaj za sandzakliju :D

znam neke sandzaklinke uvijek su se salile kako se nece udati za sandzaklije vec za bosance jer navodno mi bosanke uzivamo,sve mozemo i smijemo dok kod njih je glava kuce glava kuce,on udara sakom o sto 8-) :lol:
moonca

#119 Re: Papucari

Post by moonca »

sadie_forever wrote:
moonca wrote:
sadie_forever wrote:

Po cemu si to zakljucila? ako se palis na tradicionalizam,na to da svekrvi moras noge prati i oslovljavati je sa mama ,onda se udaj za sandzakliju :D

znam neke sandzaklinke uvijek su se salile kako se nece udati za sandzaklije vec za bosance jer navodno mi bosanke uzivamo,sve mozemo i smijemo dok kod njih je glava kuce glava kuce,on udara sakom o sto 8-) :lol:
A, nisam mislila na tradicionalizam-i te price iz filmova, su proslost ako su ikada i bile.

Pa, dobro,ti volis takave --sama si dala odgovor da ja ne pisem ..... ja ostajem pri svom gledistu. :)
zrakomlat

#120 Re: Papucari

Post by zrakomlat »

sadie_forever

#121 Re: Papucari

Post by sadie_forever »

zrakomlat wrote:
Imas razlike ovdje,arapi su lojalni i porodicni ali zena ne vrijedi puno u domu tj rijec joj se ne pika toliko ..on se pita sve.

Crnci su nelojalni i obicno ostave zenu i dijete u potrazi za novom zenkom koju ce oplodit :D
Impressum
Location: njih je zivot razocarao dok skakucu jer ne mrze Bosnu koja je sampion oooo oooo oooo

#122 Re: Papucari

Post by Impressum »

sadie_forever wrote: Crnci su nelojalni i obicno ostave zenu u potrazi za novom zenkom koju ce oplodit :D
Vidim ti ovo iz ličnog iskustva
I koji su ti bolji? Crnci ili Sandžaklije?
alijagoro

#123 Re: Papucari

Post by alijagoro »

Sadija zna svega pomalo :shock:
Ramzess Veliki

#124 Re: Papucari

Post by Ramzess Veliki »

moonca wrote:
sadie_forever wrote:
moonca wrote: NE bih rekla da je to pravilo.

A, nisam mislila na tradicionalizam-i te price iz filmova, su proslost ako su ikada i bile.

Pa, dobro,ti volis takave --sama si dala odgovor da ja ne pisem ..... ja ostajem pri svom gledistu. :)
Sandzaklije su galantne samo dok ga ne metnu, a onda bi najradije trazili pare nazad.
Kad su u braku kurvaju se a zeni ne daju iz kuce maknut jer misle da ce se pojebat odmah iza coska dok on ne gleda.
Uz to samo svojoj guzici ugadjaju i ako im sta nije pravo odmah ce se razvesti i ozenit drugu, sto mladju.
Ramzess Veliki

#125 Re: Papucari

Post by Ramzess Veliki »

sadie_forever wrote:
zrakomlat wrote:
Imas razlike ovdje,arapi su lojalni i porodicni ali zena ne vrijedi puno u domu tj rijec joj se ne pika toliko ..on se pita sve.

Crnci su nelojalni i obicno ostave zenu i dijete u potrazi za novom zenkom koju ce oplodit :D
Arapi su lojalni samo ako im je ugovoreni brak sa arapskom porodicom, inace samo nestanu.
Post Reply