Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Her Flick wrote:@haka i karanana
je mislio vas dovjica nabavili akreditacije
pa se sada kofrcite
uglavnom ako naletite na koju viska zovite, danas je in biti papak sa SFF akreditacijom
ma ja evo izvrnuh grad naopacke da nadjem kakvu, pa ne mora ni moje ime biti na njoj al jok.. nema
ma moze, no frks. jer ne znam kako cu sve stici....raznorazni afterpartiji, music stageovi i premijere....dovoljna je a dvoje. samo ne znam kako cemo falsifikovati sliku na akreditaciji. vidim da je pravo dobre kvalitete.
Amsterdammer wrote:Sinoć je u kinu Meeting Point izbio incident. Naime, direktor kina, Almir Palata, zvani Prle, udario je momka koji je negodovao jer sa uredno kupljenim kartama nije mogao ući na projekciju. Unutra je bilo 250 ljudi, a 190 mjesta. Poslije toga, još guzonja s akreditacijama je ušlo u kino, a ljudi s kartama ostajali vani.
Pored toga što ljudi više nemaju zagarantovano mjesto ako kupe kartu, trebaju još da trpe udarce i ponižavanja na ulazu.
Koja stoka, majko mila. Ne mogu da vjerujem da ovo dosad niko nije prokomentarisao? I meni se slične stvari dešavale, nekoliko puta sam bila izvrijeđana od pomenutog, a i drugih.
Prle ima jako prgavu narav.
Odmah udara.
Sjećam se incidenata sa Obale krajem devedesetih, u svakom on učestvovao.
Moji prijatelji su neku noc u Metalcu prestajali pola sata filma iako su imali/kupili karte, i nisu bili jedini koji su stajali. Napustili su projekciju jer su ih stalno opominjali, oni sto su imali srece pa su nasli mjesto, da smetaju.
Izgleda da je ove godine uobicajena praksa da "pustaju" vise ulaznica nego sto to kapacitet dozvoljava. Moze im se.
molim vas ako neko ima akreditaciju ,nakon zavrsetka SFF-a nek mi se javi na pm da mi pokloni (ako treba ja cu platit nije ni to problem),volio bih je nosit u narednom periodu,mozda cak do pocetka iduceg festivala!Unaprijed zahvalan!