horns&drums wrote:hehehehe sodomica je papak sa akreditacijom:D:D:D
Papci sa SFF akreditacijama vol.2
-
basta sljezove boje
je li Emerik Gudelj rekao ista za akreditacije, u kojim prilikama se mogu nositi a u kojim je neprimjereno? Samo uz casual ili moze i na svecano? Ovako je velika dilema papak ili cool 
- Dirty Harry
Eto, gotovo ...
vidimo se iduće godine na vol. 3

vidimo se iduće godine na vol. 3
- Edin H.
Cuj ti levata misli da mu kupovina ulaznice omogucuje automatski ulaz na projekciju i to izgleda u ovom slucaju na usrtrb novopocenih uglednih gradjana Sarajeva i gostijuMelika wrote:Koja stoka, majko mila. Ne mogu da vjerujem da ovo dosad niko nije prokomentarisao? I meni se slične stvari dešavale, nekoliko puta sam bila izvrijeđana od pomenutog, a i drugih.Amsterdammer wrote:Sinoć je u kinu Meeting Point izbio incident. Naime, direktor kina, Almir Palata, zvani Prle, udario je momka koji je negodovao jer sa uredno kupljenim kartama nije mogao ući na projekciju. Unutra je bilo 250 ljudi, a 190 mjesta. Poslije toga, još guzonja s akreditacijama je ušlo u kino, a ljudi s kartama ostajali vani.
Pored toga što ljudi više nemaju zagarantovano mjesto ako kupe kartu, trebaju još da trpe udarce i ponižavanja na ulazu.
E vala neka ga je Almir Palata zvani Prle stocem postprajcao
- Chopper_Horrace
Sad gledam prilog o SFF-u ,na Novoj TV i fino su nas predstavili i na kraju kaze djevojka izvinite zbog kratkoce priloga ali me je doslovno pokupilo auto u Sarajevu,. kad se ovo desilo? Bilo je scena iz hitne kako joj injekciju daju, i prikazuju joj zamotan nozni palac..
Kad se ovo desi? Mora biti da je neko bio ljut, sto svi imaju akreditacije i nosaju ih stalno i gdje treba i ne treba....
Da nije ko sa ovog foruma?

Kad se ovo desi? Mora biti da je neko bio ljut, sto svi imaju akreditacije i nosaju ih stalno i gdje treba i ne treba....
Da nije ko sa ovog foruma?
- zena21
u petak nana isla doktoru... guzva, ona stara zena, ceka u redu... dolazi lik, vodi naku zenu i kaze - molim vas moze li ova gospodja prvo - ona je sa sff, pa joj bilo lose
ja u subotu na pumpu, ETO... ispred mene lik sa akreditacijom sff... zakljuca auto i udje unutra u prodavnicu. Ja zavrsila sa svojim sipanjem i od njega ne mogu da izadjem. Pitam pumpadziju - gdje ode ovaj, kaze on - ma sace on, znate on je sa sff
velahavle ko da su vanzemaljci dosli pa svima interesantni

ja u subotu na pumpu, ETO... ispred mene lik sa akreditacijom sff... zakljuca auto i udje unutra u prodavnicu. Ja zavrsila sa svojim sipanjem i od njega ne mogu da izadjem. Pitam pumpadziju - gdje ode ovaj, kaze on - ma sace on, znate on je sa sff
velahavle ko da su vanzemaljci dosli pa svima interesantni
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
ne zna se ko je gori vođe....zato se ja držim mudroga pravila kralja elvisa prislija dine nam merlina što kaže furaj mali sam sredinom furaj mali tom dolinom daleko su istanbul i beč
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
šta je ba šta kolutašInfraRedRidinghood wrote:Jesus tapdancing Christkarabaja-x wrote:ne zna se ko je gori vođe....zato se ja držim mudroga pravila kralja elvisa prislija dine nam merlina što kaže furaj mali sam sredinom furaj mali tom dolinom daleko su istanbul i beč
- stochar
#217 Re: Papci sa SFF akreditacijama vol.2
eki ove teme, jos je ima...
- karanana
#218 Re: Papci sa SFF akreditacijama vol.2
jesu li se pojavili? kakve su? jesu cool sa onim srcem? kakav je onaj okovratnik? jeli neki novi dizajn?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#219 Re: Papci sa SFF akreditacijama vol.2
frajer što diže i spušta lanac kod doma armije ama akreditejšn 
-
pupa hava
#220 Re: Papci sa SFF akreditacijama vol.2
sjooooo sinhronizovanosti aktiviranja teme u ovom periodu...
mozes komotno sat naviti...
- stochar
#221 Re: Papci sa SFF akreditacijama vol.2
pa navij...pupa hava wrote:sjooooo sinhronizovanosti aktiviranja teme u ovom periodu...![]()
![]()
![]()
-
caes
#222 Re: Papci sa SFF akreditacijama vol.2
sho ste ljubomorni na raju s akreditacijama, jebiga, nije svako dorasto poslu hostese, sta sad 
-
pupa hava
#223 Re: Papci sa SFF akreditacijama vol.2
ovih par dana u avgustu ne nosim satstochar wrote:pa navij...pupa hava wrote:sjooooo sinhronizovanosti aktiviranja teme u ovom periodu...![]()
![]()
![]()
samo akreditaciju
-
Basta
#224 Re: Papci sa SFF akreditacijama vol.2
Pravi Balkanski mentalitet zacinjen komunistickom ironijom. Smetaju ovi, smetaju oni, ... Gledaj bolan sebe, izgraduj svoju licnost da ne bi opet zapao u sitne malogradanske mrznje. Ako ti bas toliko smetaju a ti onda prosetaj do Mostara, otidi na planinu, gledaj TV kuci... imas izbora.Gost wrote:jedva chekam da pochne festival, pa da ulice preplave stotine ljudi sa crvenim okovratnicima i SFF akreditacijama... i to na svim mjestima: i gdje treba i gdje ne treba. i u blizini SFF lokacija, ali i na kilomere od istih. po kaficima, ljetnjim bashtama, granapima... ovo mi je omiljeno doba u godini...
p.s.: stariji na forumu ce znati zasto vol2.
p.p.s: ovo se zaista ne odnosi na sve ljude koji ih posjeduju i nose na za to predvidjenim lokacijama.
- karanana
#225 Re: Papci sa SFF akreditacijama vol.2
kako ovo, na prvom postu ove teme pise da ju je zapoceo neki nick "Gost" a to je u stvari bio nick Stochar?