Ispod prilozene slike su uslikane u petak, 20.12.2013. godine nekad poslije podne. Sve slike su uslikane u razmaku od 10 minuta. Nazalost, nisam se sjetio uslikati dokaz da je na etazi -3 bilo i vise nego dovoljno slobodnih parking mjesta.

brzo bi se i mi redu naucili da nas svakodnevno "cestitke" na brisacu cekaju.Edin H. wrote:U Engleskoj te zdrmaju po dzepu ako cak i malo nagazis liniju izmedju dva parking mjesta kada parkiras.
Svakako! Dobra ideja, proslijedio sam na mail [email protected].eeeeeee wrote:Bilo bi lijepo s tvoje strane s obzirom da si stalni korisnik ove garaze da ovo proslijedis na mail/adresu BBI centra kao primjedbu da oni malo povedu racuna.
Ovo je privatna garaza za razliku od drugih u gradu tako da bi oni malo morali povesti racuna gdje i kako im korisnici ostavljaju auta ne moraju svi parkirati na prvu etazu. a na kraju krajeva ipak ti kao korisnik platis njima fino za parking mjesto.
inace slazem se 100% s tobom i podrzavam temu
"Cestitku" na brisacu ti moze samo policija ostaviti, i natjerati te da platis tako sto ti nece produziti registraciju dok ne platis. Na privatnom posjedu, kao sto je BBI, mislim da je najbolje rjesenje da nabave one, ja mislim da se to zove "kandza", i da zablokiraju tocak autima koja nisu parkirana u skladu sa pravilima garaze. Skidanje kandze naplacujes 50 KM, pa ko voli nek' izvoli.muha_sa wrote:brzo bi se i mi redu naucili da nas svakodnevno "cestitke" na brisacu cekaju.Edin H. wrote:U Engleskoj te zdrmaju po dzepu ako cak i malo nagazis liniju izmedju dva parking mjesta kada parkiras.
najbolja vaspitna metoda je udarac po dzepu--dokazano u uredjenim zemljama gdje su nasi ljudi pokusali svoje pogane navike tamo prosipat, al ih zacas u suru doveli.
the_stick wrote:"Cestitku" na brisacu ti moze samo policija ostaviti, i natjerati te da platis tako sto ti nece produziti registraciju dok ne platis. Na privatnom posjedu, kao sto je BBI, mislim da je najbolje rjesenje da nabave one, ja mislim da se to zove "kandza", i da zablokiraju tocak autima koja nisu parkirana u skladu sa pravilima garaze. Skidanje kandze naplacujes 50 KM, pa ko voli nek' izvoli.muha_sa wrote:brzo bi se i mi redu naucili da nas svakodnevno "cestitke" na brisacu cekaju.Edin H. wrote:U Engleskoj te zdrmaju po dzepu ako cak i malo nagazis liniju izmedju dva parking mjesta kada parkiras.
najbolja vaspitna metoda je udarac po dzepu--dokazano u uredjenim zemljama gdje su nasi ljudi pokusali svoje pogane navike tamo prosipat, al ih zacas u suru doveli.
ma jasnothe_stick wrote:"Cestitku" na brisacu ti moze samo policija ostaviti, i natjerati te da platis tako sto ti nece produziti registraciju dok ne platis. Na privatnom posjedu, kao sto je BBI, mislim da je najbolje rjesenje da nabave one, ja mislim da se to zove "kandza", i da zablokiraju tocak autima koja nisu parkirana u skladu sa pravilima garaze. Skidanje kandze naplacujes 50 KM, pa ko voli nek' izvoli.muha_sa wrote:brzo bi se i mi redu naucili da nas svakodnevno "cestitke" na brisacu cekaju.Edin H. wrote:U Engleskoj te zdrmaju po dzepu ako cak i malo nagazis liniju izmedju dva parking mjesta kada parkiras.
Prvo koliko bi kandzi morali nabaviti jer je extreman porast papaka u gradu. I ko ti garantuje da ti isti papci se nece dogovoriti sa tim istim koji postavlja kandze... Kod nas je to nemoguce....the_stick wrote:"Cestitku" na brisacu ti moze samo policija ostaviti, i natjerati te da platis tako sto ti nece produziti registraciju dok ne platis. Na privatnom posjedu, kao sto je BBI, mislim da je najbolje rjesenje da nabave one, ja mislim da se to zove "kandza", i da zablokiraju tocak autima koja nisu parkirana u skladu sa pravilima garaze. Skidanje kandze naplacujes 50 KM, pa ko voli nek' izvoli.muha_sa wrote:brzo bi se i mi redu naucili da nas svakodnevno "cestitke" na brisacu cekaju.Edin H. wrote:U Engleskoj te zdrmaju po dzepu ako cak i malo nagazis liniju izmedju dva parking mjesta kada parkiras.
Da ali to radi "samo" na one srednje i nize klase. Oni bogati (za koje je ovaj sistem i namjenjen) nemaju problema sa tim cestitkama i mogu ih svaki dan placati.muha_sa wrote:brzo bi se i mi redu naucili da nas svakodnevno "cestitke" na brisacu cekaju.Edin H. wrote:U Engleskoj te zdrmaju po dzepu ako cak i malo nagazis liniju izmedju dva parking mjesta kada parkiras.
jahh wrote:Da ali to radi "samo" na one srednje i nize klase. Oni bogati (za koje je ovaj sistem i namjenjen) nemaju problema sa tim cestitkama i mogu ih svaki dan placati.muha_sa wrote:brzo bi se i mi redu naucili da nas svakodnevno "cestitke" na brisacu cekaju.Edin H. wrote:U Engleskoj te zdrmaju po dzepu ako cak i malo nagazis liniju izmedju dva parking mjesta kada parkiras.
Svakako! Dobra ideja, proslijedio sam na mail [email protected].the_stick wrote:eeeeeee wrote:Bilo bi lijepo s tvoje strane s obzirom da si stalni korisnik ove garaze da ovo proslijedis na mail/adresu BBI centra kao primjedbu da oni malo povedu racuna.
Ovo je privatna garaza za razliku od drugih u gradu tako da bi oni malo morali povesti racuna gdje i kako im korisnici ostavljaju auta ne moraju svi parkirati na prvu etazu. a na kraju krajeva ipak ti kao korisnik platis njima fino za parking mjesto.
inace slazem se 100% s tobom i podrzavam temu
Zeljo_do_groba wrote:"Kandže" postoje u Tuzli, jednostavno nek prepišu, ispred Omege je tako non stop ko nije platio parking a može se reći i za nepravilno parkiranje, vrlo jednostavan uređaj koji se ne skida lako, pa nazovi, platiš i ljudi ti skinu...