Papci koji skripe u neka doba noci
-
dimu
jah i eto onda neko kaze radi policija svoj posao
pa takvim trebaju 10 kazni za jednu noc napisati pa ce seljak prodati auto da plati kazne pa nece vise...
ali jok i kad ih zaustave, napisu im eventualno 30 KM za pojas, ono simbolicno i puste...
pa takvim trebaju 10 kazni za jednu noc napisati pa ce seljak prodati auto da plati kazne pa nece vise...
ali jok i kad ih zaustave, napisu im eventualno 30 KM za pojas, ono simbolicno i puste...
-
Brzaner
-
spijun_KA
#29 Re: Papci koji skripe u neka doba noci
karanana wrote:Gdje se moze u Sarajevu kupiti vatreno oruzje? Ja sam spreman da ga upotrijebim protiv papaka koji se svako vecer (jutro - oko 1-2 ujutro) trkaju (nekad i sami sa sobom) i prave shpure sa njihovim super napucanim golfovima II i opel kadetima u Hrasnom u okolini Canzone na onoj ravnici od Bosmala pa do Selexove pumpe.
....zakon preuzimam u svoje ruke jer je policija ocigledno zauzeta sa drugim stvarima.
- roki
#30 Re: Papci koji skripe u neka doba noci
Probusi ima gume,kad budes u prilicikaranana wrote:Gdje se moze u Sarajevu kupiti vatreno oruzje? Ja sam spreman da ga upotrijebim protiv papaka koji se svako vecer (jutro - oko 1-2 ujutro) trkaju (nekad i sami sa sobom) i prave shpure sa njihovim super napucanim golfovima II i opel kadetima u Hrasnom u okolini Canzone na onoj ravnici od Bosmala pa do Selexove pumpe.
....zakon preuzimam u svoje ruke jer je policija ocigledno zauzeta sa drugim stvarima.
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
- Prpa.ba
#32 Re: Papci koji skripe u neka doba noci
spijun_KA wrote:karanana wrote:Gdje se moze u Sarajevu kupiti vatreno oruzje? Ja sam spreman da ga upotrijebim protiv papaka koji se svako vecer (jutro - oko 1-2 ujutro) trkaju (nekad i sami sa sobom) i prave shpure sa njihovim super napucanim golfovima II i opel kadetima u Hrasnom u okolini Canzone na onoj ravnici od Bosmala pa do Selexove pumpe.
....zakon preuzimam u svoje ruke jer je policija ocigledno zauzeta sa drugim stvarima.komsija dijelimo iste muke
Jos jedan nezadovoljni komsija se javlja
-
to_the_roots
hahahahBHG wrote:pridruzicu ti se i ja mater im jebem primitivnu a do juce su se divili traktoru
- daduli_sa
amrino wrote:Ne znam zasto ali oni s golfovima cvonjama su nekako "najjebeniji" i "najopasniji"...ma kakav LAMBURFUCKINGĐINI- za onu njihovu makinu...On na gas kad stane- ma to je muzika za usi....I gdje nes skripat?! Skripala bi i ja samo da mi je jedan taki....
da nije tragivno i pogubno po tvoje usi i miran san bilo bi komicno
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
I moje ime značilo je Pravda, izašao sam i borio se, al' me na 50 dana ućuziše.Rundek wrote:Ja cijeli zivot sanjam
kako odlazim uz rijeku
starim parobrodom
koji vozi sol
I da nosim jednu davnu
nikad prezaljenu ljubav
tanku, dugacku cigaru
par mamuza od zlata
da sam Sejn
Zivot uz granicu je opasan i tvrd
jer moje ime ovdje
od sad znaci Pravda
ja cujem pricu kako
za mnom sada jase smrt
dok jasem crven
pored vatri na rubu grada
to je Sejn
Ja cijeli zivot sanjam
kako odlazim uz rijeku
starim parobrodom
koji vozi skitnice na zapad
Dok zivim zivot koji nisam birao sam
o suhom vjetru s juga moja dusa sanja
ja cujem buku stada
vidim u daljini grad
a tanka slika jave postaje sve tanja
Ja znam da zivot na granici
je opasan i tvrd
al’ moje ime ovdje
od sad znaci Pravda
Na mome sivom konju
sada za mnom jase smrt
vodi me tamo
gdje me moja davna draga vec ceka
Izadji i bori se
u ovom gradu nema mjesta
za jednog od nas
izadji i bori se, ulica je prazna
ali s prozora motre na nas
izadji i bori se, uzecu ti zivot
ako ostanes uzimam ti cast, Sejn
Vuk na ovcu svoje pravo ima,ka tirjanin na slaba covjeka, al′ tirjanstvu stati za vrat, dovesti ga ka spoznanstvu Pravde, to je ljudska duznost sveta,...