Papci koji skripe u neka doba noci

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Dog_Father

Post by Dog_Father »

Evo na linku ispod ima spomenuta pjesma.

http://haremetak.adi.nu/index.php?muzika=muzika
dimu

Post by dimu »

jah i eto onda neko kaze radi policija svoj posao

pa takvim trebaju 10 kazni za jednu noc napisati pa ce seljak prodati auto da plati kazne pa nece vise...

ali jok i kad ih zaustave, napisu im eventualno 30 KM za pojas, ono simbolicno i puste...
spijun_KA

#29 Re: Papci koji skripe u neka doba noci

Post by spijun_KA »

karanana wrote:Gdje se moze u Sarajevu kupiti vatreno oruzje? Ja sam spreman da ga upotrijebim protiv papaka koji se svako vecer (jutro - oko 1-2 ujutro) trkaju (nekad i sami sa sobom) i prave shpure sa njihovim super napucanim golfovima II i opel kadetima u Hrasnom u okolini Canzone na onoj ravnici od Bosmala pa do Selexove pumpe.

....zakon preuzimam u svoje ruke jer je policija ocigledno zauzeta sa drugim stvarima.
:D komsija dijelimo iste muke :D
roki

#30 Re: Papci koji skripe u neka doba noci

Post by roki »

karanana wrote:Gdje se moze u Sarajevu kupiti vatreno oruzje? Ja sam spreman da ga upotrijebim protiv papaka koji se svako vecer (jutro - oko 1-2 ujutro) trkaju (nekad i sami sa sobom) i prave shpure sa njihovim super napucanim golfovima II i opel kadetima u Hrasnom u okolini Canzone na onoj ravnici od Bosmala pa do Selexove pumpe.

....zakon preuzimam u svoje ruke jer je policija ocigledno zauzeta sa drugim stvarima.
Probusi ima gume,kad budes u prilici
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

Post by Bea_Trix »

:( :( :( meni su problem... alarmi na autima... jos oni papanski, u sto varijanti signala i "melodije" pa kad zazdije u pola tri nocu, srce mi iskoci... i tako po cijelu noc... :( meni je ovo teror vlasnika automobila u gradu. hebi ga, moras biti makar malo pismen da bi imao auto. samo sto mi jos ne parkiraju u stan, jos alarm naviju. pa svaki dan moram preskakati auta, parkirana i ona koja prolaze pjesackom zonom ko da je autoput -- i to sve na putu do prodavnice... pa onda naleti hadzija sa takvim zvucnicima u autu i otvorenim prozorima, da se cijela moja zgrada trese, stokovi vibriraju... e onda idu da se trkaju... poludjelo je sve.
Prpa.ba

#32 Re: Papci koji skripe u neka doba noci

Post by Prpa.ba »

spijun_KA wrote:

:D komsija dijelimo iste muke :D

Jos jedan nezadovoljni komsija se javlja :oops: :D
to_the_roots

Post by to_the_roots »

BHG wrote:pridruzicu ti se i ja mater im jebem primitivnu a do juce su se divili traktoru
hahahah :D
daduli_sa

Post by daduli_sa »

amrino wrote:Ne znam zasto ali oni s golfovima cvonjama su nekako "najjebeniji" i "najopasniji"...ma kakav LAMBURFUCKINGĐINI- za onu njihovu makinu...On na gas kad stane- ma to je muzika za usi....I gdje nes skripat?! Skripala bi i ja samo da mi je jedan taki....
:lol: :lol: :lol:
da nije tragivno i pogubno po tvoje usi i miran san bilo bi komicno :-)
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

Post by PipiDugaDevetka »

Rundek wrote:Ja cijeli zivot sanjam
kako odlazim uz rijeku
starim parobrodom
koji vozi sol

I da nosim jednu davnu
nikad prezaljenu ljubav
tanku, dugacku cigaru
par mamuza od zlata
da sam Sejn

Zivot uz granicu je opasan i tvrd
jer moje ime ovdje
od sad znaci Pravda
ja cujem pricu kako
za mnom sada jase smrt
dok jasem crven
pored vatri na rubu grada
to je Sejn

Ja cijeli zivot sanjam
kako odlazim uz rijeku
starim parobrodom
koji vozi skitnice na zapad

Dok zivim zivot koji nisam birao sam
o suhom vjetru s juga moja dusa sanja
ja cujem buku stada
vidim u daljini grad
a tanka slika jave postaje sve tanja

Ja znam da zivot na granici
je opasan i tvrd
al’ moje ime ovdje
od sad znaci Pravda

Na mome sivom konju
sada za mnom jase smrt
vodi me tamo
gdje me moja davna draga vec ceka

Izadji i bori se
u ovom gradu nema mjesta
za jednog od nas
izadji i bori se, ulica je prazna
ali s prozora motre na nas
izadji i bori se, uzecu ti zivot
ako ostanes uzimam ti cast, Sejn
I moje ime značilo je Pravda, izašao sam i borio se, al' me na 50 dana ućuziše.

Vuk na ovcu svoje pravo ima,ka tirjanin na slaba covjeka, al′ tirjanstvu stati za vrat, dovesti ga ka spoznanstvu Pravde, to je ljudska duznost sveta,...
Post Reply