ja ne mogu od jutros da skontam koje je autotopcam wrote:Nazad naljepnica, pola sejtan-djavo-vragmk ultra wrote:
Fino je farove upasovao
mozak ko plivadon
Moderators: _BataZiv_0809, anex
ja ne mogu od jutros da skontam koje je autotopcam wrote:Nazad naljepnica, pola sejtan-djavo-vragmk ultra wrote:
Fino je farove upasovao
daleko od toga, al opis jecitroen xm wrote:Za turbinu je najjače.![]()
Ali sem opisa nije loša trojka.
citroen xm wrote:Prva generacija Seat Ibize sa farovima od Golfa trojke.
Ne kontam ? Mislis na knap prostor, odnosno da ga nemaGaRGa wrote:
al ga je maca nabuĐiJO ,malo knap prolazi felga ,al su bremboGaRGa wrote:[/img]
U pitanju je auto koje ide 10-12 s na 402 m. Ispod haube je Hayabus-in motor. Vanjske prerade su radene zbog aerodinamike i vjerujem da su efikasne za razliku od ovih cunera sto stavljaju body-kitove.ing-ecc wrote:..... a ovaj je iz Srbijeesmasaric wrote: Da stvar bude gora. Imaju dva primjera. Prvi je iz Mostara, drugi (blaža verzija) iz Tuzle
I sigurno je najskuplji Fico.
Git i akrilna boja nikad skupi nisu bili, i farbanje auta u dvorištu. Onaj koji kupi, nek' ti pokaže ovog Golfa kakav će biti za godinu-dvije. Znam prodavača, zna ulickati auto i prodati priču, i to je sve.citroen xm wrote:Za turbinu je najjače.![]()
Ali sem opisa nije loša trojka.
"U autu nikad nije zapaljena cigara dok ga moj otac nije kupio"
Sta je ovdje papalnuk, galerije na gepeku su nekad bile svakodnevnica, a i dan danas su na roardsterima i sl.zrakomlat wrote:
almir90 wrote: Git i akrilna boja nikad skupi nisu bili, i farbanje auta u dvorištu. Onaj koji kupi, nek' ti pokaže ovog Golfa kakav će biti za godinu-dvije. Znam prodavača, zna ulickati auto i prodati priču, i to je sve.
Meni su ove trepuske simpaticne ali ih nikad ne bi stavila na svog ljubimca. Moj autic je djecak i ima svoj nadimak cisto muskog roda i ne pristaju mu nikakve trepuske, obrascici i slicni dodaci.esmasaric wrote:Zašto????![]()
A znak u vidu stilizovane vagine?dobar osjecaj wrote:Meni su ove trepuske simpaticne ali ih nikad ne bi stavila na svog ljubimca. Moj autic je djecak i ima svoj nadimak cisto muskog roda i ne pristaju mu nikakve trepuske, obrascici i slicni dodaci.esmasaric wrote:Zašto????![]()
Boze sacuvaj. Nismo mi taj nivodirestraits0078 wrote:A znak u vidu stilizovane vagine?Dijamant, lafo.
Kolki ti je autu?dobar osjecaj wrote: Meni su ove trepuske simpaticne ali ih nikad ne bi stavila na svog ljubimca. Moj autic je djecak i ima svoj nadimak cisto muskog roda i ne pristaju mu nikakve trepuske, obrascici i slicni dodaci.
Ne sjecam se da sam ga stavila u oglas za prodajuklaki wrote:Mislim na Horsepower
tempuser wrote:Sta je ovdje papalnuk, galerije na gepeku su nekad bile svakodnevnica, a i dan danas su na roardsterima i sl.zrakomlat wrote:
Renault i ekstaza u istom dahu jedino u ovakvim dijamantskim pricamadirestraits0078 wrote: Dosadno danas