Moderators: _BataZiv_0809, anex
Te fakticke sitnice i jesu bitne kod oldtimera, limariju je uslovno receno manje-vise lako srediti, dobar limar i udri, i sa mehanikom je slicna stvar, dobar mehanicar i ides redom. Bitanga ti je primjer k'o iz kataloga kako se to radi. Izazov je "fina ruka", unutrasnjost, svjetla, lajsne, oznake, retrovizori, sitnice. To po pravilu bude prilicno skupo i obicno ide fuseraj, samnoljepljive lajsne, ladini retrovizori, dzidze sa ebaya itd. Spasa mu definitivno ima, mada neoke i farovi naslucuju fuseraj i cunerluk na ostatku auta.KB9 wrote:e taj je![]()
sta znam, ne razumijem se u ta sredjivanja (i na stranu boja koja mi je uzasna) al nije to toliko lose samo je bas usran tim fakticki nebitnim a seljackim dodacima
bitanga_sa_otesa wrote:mene je i stomak zabolio....prisralo mi se momentalno....
Ova i majstori parkiranja su bare-bare!basicm wrote:Ova tema nikad nece zamrijeti, materijala ima na sve strane.
Dzaba sve kad se ima cir na ukusu.

na fici je ta sminka bila oko 500 eura....znak,retrovizori,brisaci,kopce za haube,zmigavci,stopke...zao mi je samo sto je unutrasnjost usrana(nije do mene),ali to se moze lako ispraviti...tempuser wrote:
Te fakticke sitnice i jesu bitne kod oldtimera, limariju je uslovno receno manje-vise lako srediti, dobar limar i udri, i sa mehanikom je slicna stvar, dobar mehanicar i ides redom. Bitanga ti je primjer k'o iz kataloga kako se to radi. Izazov je "fina ruka", unutrasnjost, svjetla, lajsne, oznake, retrovizori, sitnice. To po pravilu bude prilicno skupo i obicno ide fuseraj, samnoljepljive lajsne, ladini retrovizori, dzidze sa ebaya itd. Spasa mu definitivno ima, mada neoke i farovi naslucuju fuseraj i cunerluk na ostatku auta.
A fico mali auto bez previse detalja. Zamisli da je opsiven lajsnama, niklovanim ukrasima itd...bitanga_sa_otesa wrote:na fici je ta sminka bila oko 500 eura....znak,retrovizori,brisaci,kopce za haube,zmigavci,stopke...zao mi je samo sto je unutrasnjost usrana(nije do mene),ali to se moze lako ispraviti...tempuser wrote:
Te fakticke sitnice i jesu bitne kod oldtimera, limariju je uslovno receno manje-vise lako srediti, dobar limar i udri, i sa mehanikom je slicna stvar, dobar mehanicar i ides redom. Bitanga ti je primjer k'o iz kataloga kako se to radi. Izazov je "fina ruka", unutrasnjost, svjetla, lajsne, oznake, retrovizori, sitnice. To po pravilu bude prilicno skupo i obicno ide fuseraj, samnoljepljive lajsne, ladini retrovizori, dzidze sa ebaya itd. Spasa mu definitivno ima, mada neoke i farovi naslucuju fuseraj i cunerluk na ostatku auta.
Pirija wrote:M3 pick up je iz juzne afrike
ne znam kako zakljuci da je BMW radio divi pozadine....