2,3 cossi mmmm
ali jedna stvar je istina, niko nikada se nece okrenuti za "bongo bongo" (kako jedan rece) tj anti lagom kao za prevelikim i presirokim felgama i raznim naljepnicama, stoga taj dio price oko stajlinga stoji
Moderators: _BataZiv_0809, anex

bitanga_sa_otesa wrote:meni su ti filmovi odlicni,ja sam odrastao uz takve aute i doba old skul ćuningafelge13-15 ''od 8-10 j sirine mmmmm

moras obnovit gradivo, ova sa 6 tockova je iz prvog dijelabitanga_sa_otesa wrote:slazem se s tobom to je u drugom dijelu bilo ,valjda su je nacunirali da zabave publiku
Tipa Gottibitanga_sa_otesa wrote:meni su ti filmovi odlicni,ja sam odrastao uz takve aute i doba old skul ćuningafelge13-15 ''od 8-10 j sirine mmmmm

Fan sam Avdije ali ovo je Bruka od masine.mk ultra wrote:ne vozi JP samo tog Golfa...
RCZ, GTR, Golf 6 R, Golf 7 GTI i t d...
veoma popularan u njemačkoj, al eto naši seru po njemu...
jel zelenaromeomoraprezivjeti wrote:Jucer vidjeh jednu ibicu ispred intershopa,sa strechovanim gumama,i felgama,koje na sebi imaju siljke,k'o iz pobjesnjelog maksa?!:-D
Jeste.mk ultra wrote:jel zelenaromeomoraprezivjeti wrote:Jucer vidjeh jednu ibicu ispred intershopa,sa strechovanim gumama,i felgama,koje na sebi imaju siljke,k'o iz pobjesnjelog maksa?!:-D