ovi su mi omiljeni na cesti uy fabije..

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Au pa zamisli onda valja mu mehanicaru odvuci da skine navlaku pa da moze na tehnickikonektovan wrote:Prica mi jedan lik iz švecke, da ne mozes proci tehnički ako imaš navlaku na volanu?!![]()
Al' fakat......
Kao, vecina navlaka nije fiksirana i samim tim predstavlja opasnost, moze se nekome desiti da oktene navlaku alo ne i volan, ima logike, zato bolje to skidaj s volana ako imaš.славянин wrote:Au pa zamisli onda valja mu mehanicaru odvuci da skine navlaku pa da moze na tehnickikonektovan wrote:Prica mi jedan lik iz švecke, da ne mozes proci tehnički ako imaš navlaku na volanu?!![]()
Al' fakat......
Vjerovatno kad mlohava ruka drzi volan moze se desiti i da se okrene navlaka a ne i volan.konektovan wrote:
Kao, vecina navlaka nije fiksirana i samim tim predstavlja opasnost, moze se nekome desiti da oktene navlaku alo ne i volan, ima logike, zato bolje to skidaj s volana ako imaš.![]()
Ti pedantni švedi....
Pa zamisli neku swatkicu, svu nalickanu i nakindjurenu, sa nalakiranim noktićima kako cvrsto drzi volan, na kojem je navlaka?!славянин wrote:Vjerovatno kad mlohava ruka drzi volan moze se desiti i da se okrene navlaka a ne i volan.konektovan wrote:
Kao, vecina navlaka nije fiksirana i samim tim predstavlja opasnost, moze se nekome desiti da oktene navlaku alo ne i volan, ima logike, zato bolje to skidaj s volana ako imaš.![]()
Ti pedantni švedi....
Zasto ljudi ovo rade ?
Meni je ova karirana mustra baš coolkonektovan wrote:![]()
![]()
Meni najsimpaticniji mazdarati..

Jaro, ne zna se koji je gorikonektovan wrote:Meni najsimpaticniji mazdarati
Pitanje za milion maraka!Travnički Noćni Šetač wrote:Zasto ljudi ovo rade ?
Na prozorimabasicm wrote:Ovo je skot neki. Kod nas bi pleteni milje isao ko halva

Taman kad sam mislio da sam sve vidio...problemnatravunu wrote:
Gdje ti on naumpadebitanga_sa_otesa wrote:snejk pliskin
hahhaha pa kad sam vidio zmijskog mercedesazateznistub wrote: Gdje ti on naumpade

ovaj auto je toliko dugo u Sarajevu da je to smijesnoAverus wrote:
Da se zna da je iz "Šveske"