Papac o reprezentaciji
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
addo14
#201 Re: papac o reprezentaciji
posto sam "bas"bas" fudbalski fanatik, jedan dio mene bi to i zelio (mali dio,nezna otkud mi,al et nije bitno) da se hasan oprostio zato sto su ga pritisle godine i sto se on osjeca kao potrosen, njegova stvar, navijao sam za njega svaki put kad sam bio u prilici da pratim bayern, naravno osim kad je igrao protiv barbe, al ucinilo mi se da ciro namjerno fol bez imalo zlobe, nam je dao do znanja zbog cega on ne moze da igra za repku, al budimo realni, nikad se nije ni previse trudio, dali zbog nedostatka kvalitetnih suigraca ili je nesto drugo posrijedi, ili mozda da kazem ko je ciro da osudjuje hasana, sve to ima svoje, svi mi imamo nesto da kazemo, bili u pravu ili ne, to uvijek neko mora da proguta,a jeste istina!?!, masa stranih igraca igra u njemackoj, ali isto tako vecina njih samo igra, a jedan mali postotak njih ulozi nesto u nekretnine ili sta ti ja znam, a hasan nije igrao za sicu, sto !?!, vrlo je vjerovatno da ga je njemacka vlada ucijenila na taj neki nacin, da se morao odreci bosanskog pasosa i ako je zaista tako po meni je izdajica i o kome ono pricam, jednostavno zaboravim prekrizim, nebitan je, ni sjecanje vrijedno spomena, bio izdajica ili ne on ostaje izdajica, e jbg sad, mozda je do saveza, dogo bi se o tome moglo polemisati, zajebana je buba, kad se ubaci medju narod, tako da " no sikiriki and be hairli " ...
- Edin H.
#202 Re: papac o reprezentaciji
Addo 14 ovo sto si napisao ima smisla za Salihamidzicev slucaj, jer Njemacka trazi da se odreknes bosanskog drzavljanstva da bi dobio njihovo.
Kao sto rekoh ovo se ne odnosi na Papca iz razloga koje sam naveo, a takodje Britanci ne traze odricanje od maticnog drzavljanstva kada steknes uslove za njihovo
Kao sto rekoh ovo se ne odnosi na Papca iz razloga koje sam naveo, a takodje Britanci ne traze odricanje od maticnog drzavljanstva kada steknes uslove za njihovo
- odvijac
#203 Re: papac o reprezentaciji
ja mislim da je hasan jedan veliki mis,da u njemu ne kuca bosansko srce,jer on je poprimio njemacki mentalitet.
nikad nije ni srcem igrao,sjetite se kad je u izraelu dobio crveni,kad smo gubili,ko biva brod neka tone bez mene!a najbolju tekmu je odigrao protiv danaca na kosevu,jer je u pitanju za njegovu guzu bio plasman u portugal...
helem nejse,moram ga sad voliti igra u najdrazem klubu poslije zelje.Haj zdra'o
nikad nije ni srcem igrao,sjetite se kad je u izraelu dobio crveni,kad smo gubili,ko biva brod neka tone bez mene!a najbolju tekmu je odigrao protiv danaca na kosevu,jer je u pitanju za njegovu guzu bio plasman u portugal...
helem nejse,moram ga sad voliti igra u najdrazem klubu poslije zelje.Haj zdra'o
- Edin H.
#204 Re: papac o reprezentaciji
Sinoc na utakmici trans:
SVI SMO MI PAPAC
SVI SMO MI PAPAC
- Edin H.
#205 Re: papac o reprezentaciji
Papac potpisao novi ugovor kojim se veze da ce ostati u Rangersima do 2011-te 
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#206 Re: papac o reprezentaciji
dize se tama iz mrtvih xD
reprezetacija . net
reprezetacija . net
Saša Papac, prvotimac Rangersa iz Glasgowa, za škotsku sportsku televizijsku kuću STV Sport potvrdio je kako razmišlja o povratku u redove fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine.
Papac, koji je svoju posljednju utakmicu u nacionalnom dresu odigrao prije tri godine za pomenuti medij je izjavio sljedeće: "Naš fudbalski savez često mjenja selektore i zbog toga sam jako ljut zato što imamo sjajnu generaciju igrača" te dodao, "Imamo velike probleme sa organizacijom i neprofesionalizmom. Ipak, novi selektor želi samnom razgovarati i planiram održati sa njim sastanak. Kao i svaki igrač želim nastupati za svoju reprezentaciju", kaže Saša Papac za STV.
Škotske kolege također navode kako naša reprezentacija, predvođena sjajnim igračima kao što su Džeko, Misimović i Pjanić za cilj ima plasman na Euro 2012 u Poljskoj i Ukrajini.
-
basicman
#207 Re: papac o reprezentaciji
znas kad ce se papac vratiti, kad vise qrcu ne bude valjao, i kad bude htio da se proda po zadnji put u karijeri.
onda ce mu se ko fol srce otvoriti...
onda ce mu se ko fol srce otvoriti...
- Edin H.
#208 Re: papac o reprezentaciji
Sa BHF website-a:
Saša Papac: Nisam heroj, ali ni izdajnik
Intervju u jednom mostarskom restoranu * Odmor u Mostaru do nedjelje * Želja mi je odigrati barem još jednu utakmicu za reprezentaciju - izjavio je za naš list defanzivac Glazgov Rendžersa
Nisam heroj, ali nisam ni buntovnik, prve su riječi zvijezde Glazgov Rendžersa Saše Papca. Bivši reprezentativac već nekoliko godina ne dolazi na okupljanje našeg nacionalnog tima. Ne iz inata ili nadmenosti, već zbog neprofesionalizna onih koji rade u NS BiH. Ovaj Hercegovac rijetko pristaje na razgovore sa novinarima. Ipak, pristao je razgovarati s nama u jednom od mostarskih restorana...
Saša, dugo vas nema u javnosti, posebno bosanskohercegovačkoj?
„Istina, dugo se nisam oglašavao, još od mandata selektora Mehe Kodre. Nije to neka prepotencija, nego, jednostavno, ne volim se previše eksponirati. Takav sam, i znam da mi mnogi zamjeraju zbog toga.“
Dojam je da ste se mnogo promijenili nakon teške saobraćajne nesreće koju ste imali prije nekoliko godina..
„To što mi se dogodilo, bila je prekretnica u mom životu. Jedva sam ostao živ. Nakon što su mi doktori prognozirali dug oporavak, dobio sam još veću želju za radom i nakon samo dva mjeseca vratio sam se na teren. Svi su se zaprepastili, i moji prijatelji, i igrači u klubu“.
Glazgov je grad u kojem ste već nekoliko godina. Postali ste standardan igrač Rendžersa s kojim ste osvojili više titula. Kakav je osjećaj biti dio tima koji ima tako vatrene navijače?
„ Glazgov mi je dao puno. Vrijeme adaptacije je iza mene. Ovdje sam kao da sam domaći igrač. Navijači su me prihvatili, iz utakmice u utakmicu igram sve bolje. Želim se igrama odužiti vjernim navijačima na podršci koju mi pružaju“..
Pitamo se kako se igrač osjeća kada istrči na teren, a na drugoj strani je gradski rival Celtik..
„ Bilo je to nešto posebno za mene, kada sam došao. Navijači, atmosfera, naboj... Ipak, kako vrijeme prolazi, to postaje dio moje svakodnevnice. Često se sastajemo sa Celtikom. Svaka utakmica je veliki ispit za mene, ali i za sve u klubu. Rendžersi i Celtik veliki su rivali. Za razliku otprije, na utakmicama ove dvije ekipe nema više nasilja i nereda na utakmicama. Sada je sve drukčije. Ipak, užitak je biti sudionikom tog nogometnog spektakla“..
Vjerovatno znate da mene, kao i veliki broj navijača širom BiH ali i svijeta, interesuje zašto vas nema u državnoj reprezentaciji. Evo, napokon iz prve ruke da čujemo vaš stav o onome što je bilo enigma za sve nas...
„ Znao sam da će to pitanje doći na red..Hehehehe.....Mnogo toga se u posljednjih godinu dana lošeg napisalo o meni, bez da sam ikada išta izjavio. Istina je, neću da igram za državni tim dok se nešto pozitivno ne desi u Savezu. Nisam ja heroj, ali se ne smatram ni izdajicom. Jednostavno, ja sam profesionalac koji samo traži trunku profesionalizma. Ispisalo se mnogo ružnih stvari o tome kako ja ucjenjujem sve oko sebe. To nije tačno. Pa, ja sam jedini bio protiv famoznog pisma, jer mi se nije svidjelo šta je pisalo u njemu. Kako nekog nazivati lopovom i kriminalcem, ako nema dokaza za to. Ipak, potpisao sam ga iz solidarnosti prema kolegama. I evo, jedini sam ja ostao dosljedan nakon svega, dok su drugi tu gdje jesu“..
Nismo znali da ste bili protiv famoznog pisma?
„ Pa bio sam. Zaista mi se nije svidjelo sve to. Ali.....Tako je kako je. Ja ostajem pri svom stavu da se nešto mora promijeniti unutar Saveza“..
Znači li to da je ovo i „zauvijek zbogom reprezentaciji BiH“?
„Apsolutno ne.. Ja želim igrati za svoju zemlju. Igrat ću, kad-tad. Jednu utakmicu - jednu, ali ću igrati. Želim ponovo obući dres koji je za mene svetinja. Reprezentacija je meni mnogo dala i to se ne može zaboraviti. Doći će i taj dan veoma brzo“..
Pratite li nastupe našeg nacionalnog tima?
„ Pratio sam sve mečeve. Navijao sam za svoju zemlju kao i do sada. Često sam se pitao kako bi bilo da sam sad na terenu. Sve ovo teško utiče na mene. Mnogi misle da mi je svejedno, ali vjerujte - nije. Želim igrati, ali rekao sam svoj stav“..
Trideset vam je godina. Smatrate li da bi moglo biti kasno za povratak, s obzirom da se ne naziru promjene u Savezu...
„ Svjestan sam te činjenice. Mogu igrati još najmanje četiri godine. Ne naziru se promjene, ali se nadam da će ih biti. Pa, ne može netko vječno biti na određenoj poziciji. Ja sam optimista“..
Zvali su vas mnogi selektori da se vratite. Kakvo imate mišljenje o njima?
„ Istina je da su me zvali. Odazvao sam se Kodri, koji je veliki čovjek i treba to poštovati i cijeniti. Ćiro me također zvao, razgovarali smo samo dvije minute. Znate kako se ponio prema meni. Pljuvao je po mojoj porodici, tako da je komentar o njemu suvišan. Razgovarao sam nedavno i sa Sušićem. Nikad ga nisam upoznao, ali se čini kao jedan pravi profesionalac. Dugo smo pričali, i upoznat je sa stvarima zbog kojih neću da igram. On to poštuje, kao što ja poštujem sve ono što on radi“..
„ Ma nikoga se ne treba moliti. Pa tako ni mene. Nisam ja sada neka zvijezda, ne želim da ljudi misle da sam ja prepotentan i da nešto želim posebno, za razliku od ostalih igrača. Evo, navijači BiH gotovo na svim utakmicama traže promjene. Na istim smo talasnim dužinama, isto želimo“...
Jeste li u kontaktu sa nekim od reprezentativaca?
„Moram reći da se čujem redovno sa Sergejom, Bešlijom i Piplicom. Nažalost izgubio se taj kontakt sa ostalim igračima. Nemam pojma koji je razlog. Čitam da su pojedini igrači često na vezi sa mnom.To nije tačno, evo moram reći da se sa kapitenom Spahićem nisam čuo ima dvije godine. Razlog ne znam“..
Vaša najbolja i najgora utakmica u državnom dresu.
„ Definitivno za mene je najbolji meč onaj protiv Norveške i Belgije u Zenici. Najgora je ona protiv Grčke (0:4).. Tada sam, ako se sjećate zaradio crveni karton, mada ja nisam ništa uradio. Čini mi se da je od tog susreta sve i krenulo nizbrdo. Dešavanja sa tog susreta i dalje će za mene ostati velika enigma“...
Imate li neku poruku bh. reprezentativcima, ali i navijačima BiH..?
„ Zaista, od srca želim svu sreću izabranicima Safeta Sušića u predstojećim kvalifikacijama. Grupa je izuzetno jaka, ali imamo jednu od najtalentovanijih selekcija do sada i nadam se dobrom rezultatu. Pogledamo li šta se sve dešava u i oko Saveza, teško da se može napraviti taj rezultat. Igraju se kvalifikacije, a ne znamo da li ćemo biti suspendovani. Sve su to detalji koji utiču na igrače. Zbog tog neprofesionalizma, ja sam tu gdje jesam.. O navijačima ne treba trošiti riječi. Imamo najbolje na svijetu, i ovom prilikom im se želim zahvaliti na podršci koju su mi davali“..
Saša, velika vam hvala na ovom razgovoru. Nadamo se da smo, napokon, otkrili neke detalje koji su do sada bili enigma za bh javnost...
„ Hvala i vama. Drago mi je da sam, napokon, mogao reći sve ono što mi je na srcu“...
(BHF PRESS/SAN)
Saša Papac: Nisam heroj, ali ni izdajnik
Intervju u jednom mostarskom restoranu * Odmor u Mostaru do nedjelje * Želja mi je odigrati barem još jednu utakmicu za reprezentaciju - izjavio je za naš list defanzivac Glazgov Rendžersa
Nisam heroj, ali nisam ni buntovnik, prve su riječi zvijezde Glazgov Rendžersa Saše Papca. Bivši reprezentativac već nekoliko godina ne dolazi na okupljanje našeg nacionalnog tima. Ne iz inata ili nadmenosti, već zbog neprofesionalizna onih koji rade u NS BiH. Ovaj Hercegovac rijetko pristaje na razgovore sa novinarima. Ipak, pristao je razgovarati s nama u jednom od mostarskih restorana...
Saša, dugo vas nema u javnosti, posebno bosanskohercegovačkoj?
„Istina, dugo se nisam oglašavao, još od mandata selektora Mehe Kodre. Nije to neka prepotencija, nego, jednostavno, ne volim se previše eksponirati. Takav sam, i znam da mi mnogi zamjeraju zbog toga.“
Dojam je da ste se mnogo promijenili nakon teške saobraćajne nesreće koju ste imali prije nekoliko godina..
„To što mi se dogodilo, bila je prekretnica u mom životu. Jedva sam ostao živ. Nakon što su mi doktori prognozirali dug oporavak, dobio sam još veću želju za radom i nakon samo dva mjeseca vratio sam se na teren. Svi su se zaprepastili, i moji prijatelji, i igrači u klubu“.
Glazgov je grad u kojem ste već nekoliko godina. Postali ste standardan igrač Rendžersa s kojim ste osvojili više titula. Kakav je osjećaj biti dio tima koji ima tako vatrene navijače?
„ Glazgov mi je dao puno. Vrijeme adaptacije je iza mene. Ovdje sam kao da sam domaći igrač. Navijači su me prihvatili, iz utakmice u utakmicu igram sve bolje. Želim se igrama odužiti vjernim navijačima na podršci koju mi pružaju“..
Pitamo se kako se igrač osjeća kada istrči na teren, a na drugoj strani je gradski rival Celtik..
„ Bilo je to nešto posebno za mene, kada sam došao. Navijači, atmosfera, naboj... Ipak, kako vrijeme prolazi, to postaje dio moje svakodnevnice. Često se sastajemo sa Celtikom. Svaka utakmica je veliki ispit za mene, ali i za sve u klubu. Rendžersi i Celtik veliki su rivali. Za razliku otprije, na utakmicama ove dvije ekipe nema više nasilja i nereda na utakmicama. Sada je sve drukčije. Ipak, užitak je biti sudionikom tog nogometnog spektakla“..
Vjerovatno znate da mene, kao i veliki broj navijača širom BiH ali i svijeta, interesuje zašto vas nema u državnoj reprezentaciji. Evo, napokon iz prve ruke da čujemo vaš stav o onome što je bilo enigma za sve nas...
„ Znao sam da će to pitanje doći na red..Hehehehe.....Mnogo toga se u posljednjih godinu dana lošeg napisalo o meni, bez da sam ikada išta izjavio. Istina je, neću da igram za državni tim dok se nešto pozitivno ne desi u Savezu. Nisam ja heroj, ali se ne smatram ni izdajicom. Jednostavno, ja sam profesionalac koji samo traži trunku profesionalizma. Ispisalo se mnogo ružnih stvari o tome kako ja ucjenjujem sve oko sebe. To nije tačno. Pa, ja sam jedini bio protiv famoznog pisma, jer mi se nije svidjelo šta je pisalo u njemu. Kako nekog nazivati lopovom i kriminalcem, ako nema dokaza za to. Ipak, potpisao sam ga iz solidarnosti prema kolegama. I evo, jedini sam ja ostao dosljedan nakon svega, dok su drugi tu gdje jesu“..
Nismo znali da ste bili protiv famoznog pisma?
„ Pa bio sam. Zaista mi se nije svidjelo sve to. Ali.....Tako je kako je. Ja ostajem pri svom stavu da se nešto mora promijeniti unutar Saveza“..
Znači li to da je ovo i „zauvijek zbogom reprezentaciji BiH“?
„Apsolutno ne.. Ja želim igrati za svoju zemlju. Igrat ću, kad-tad. Jednu utakmicu - jednu, ali ću igrati. Želim ponovo obući dres koji je za mene svetinja. Reprezentacija je meni mnogo dala i to se ne može zaboraviti. Doći će i taj dan veoma brzo“..
Pratite li nastupe našeg nacionalnog tima?
„ Pratio sam sve mečeve. Navijao sam za svoju zemlju kao i do sada. Često sam se pitao kako bi bilo da sam sad na terenu. Sve ovo teško utiče na mene. Mnogi misle da mi je svejedno, ali vjerujte - nije. Želim igrati, ali rekao sam svoj stav“..
Trideset vam je godina. Smatrate li da bi moglo biti kasno za povratak, s obzirom da se ne naziru promjene u Savezu...
„ Svjestan sam te činjenice. Mogu igrati još najmanje četiri godine. Ne naziru se promjene, ali se nadam da će ih biti. Pa, ne može netko vječno biti na određenoj poziciji. Ja sam optimista“..
Zvali su vas mnogi selektori da se vratite. Kakvo imate mišljenje o njima?
„ Istina je da su me zvali. Odazvao sam se Kodri, koji je veliki čovjek i treba to poštovati i cijeniti. Ćiro me također zvao, razgovarali smo samo dvije minute. Znate kako se ponio prema meni. Pljuvao je po mojoj porodici, tako da je komentar o njemu suvišan. Razgovarao sam nedavno i sa Sušićem. Nikad ga nisam upoznao, ali se čini kao jedan pravi profesionalac. Dugo smo pričali, i upoznat je sa stvarima zbog kojih neću da igram. On to poštuje, kao što ja poštujem sve ono što on radi“..
„ Ma nikoga se ne treba moliti. Pa tako ni mene. Nisam ja sada neka zvijezda, ne želim da ljudi misle da sam ja prepotentan i da nešto želim posebno, za razliku od ostalih igrača. Evo, navijači BiH gotovo na svim utakmicama traže promjene. Na istim smo talasnim dužinama, isto želimo“...
Jeste li u kontaktu sa nekim od reprezentativaca?
„Moram reći da se čujem redovno sa Sergejom, Bešlijom i Piplicom. Nažalost izgubio se taj kontakt sa ostalim igračima. Nemam pojma koji je razlog. Čitam da su pojedini igrači često na vezi sa mnom.To nije tačno, evo moram reći da se sa kapitenom Spahićem nisam čuo ima dvije godine. Razlog ne znam“..
Vaša najbolja i najgora utakmica u državnom dresu.
„ Definitivno za mene je najbolji meč onaj protiv Norveške i Belgije u Zenici. Najgora je ona protiv Grčke (0:4).. Tada sam, ako se sjećate zaradio crveni karton, mada ja nisam ništa uradio. Čini mi se da je od tog susreta sve i krenulo nizbrdo. Dešavanja sa tog susreta i dalje će za mene ostati velika enigma“...
Imate li neku poruku bh. reprezentativcima, ali i navijačima BiH..?
„ Zaista, od srca želim svu sreću izabranicima Safeta Sušića u predstojećim kvalifikacijama. Grupa je izuzetno jaka, ali imamo jednu od najtalentovanijih selekcija do sada i nadam se dobrom rezultatu. Pogledamo li šta se sve dešava u i oko Saveza, teško da se može napraviti taj rezultat. Igraju se kvalifikacije, a ne znamo da li ćemo biti suspendovani. Sve su to detalji koji utiču na igrače. Zbog tog neprofesionalizma, ja sam tu gdje jesam.. O navijačima ne treba trošiti riječi. Imamo najbolje na svijetu, i ovom prilikom im se želim zahvaliti na podršci koju su mi davali“..
Saša, velika vam hvala na ovom razgovoru. Nadamo se da smo, napokon, otkrili neke detalje koji su do sada bili enigma za bh javnost...
„ Hvala i vama. Drago mi je da sam, napokon, mogao reći sve ono što mi je na srcu“...
(BHF PRESS/SAN)
- and
#209 Re: papac o reprezentaciji
papac se trebao odazvati sušiću.
sada kada imamo strašan tim,on bi puno više pomogao na terenu,nego što će pomoći u istjerivanju pravde nekakvim bojkotom.
sada kada imamo strašan tim,on bi puno više pomogao na terenu,nego što će pomoći u istjerivanju pravde nekakvim bojkotom.
- shalla
#210 Re: papac o reprezentaciji
and wrote:papac se trebao odazvati sušiću.
Ne treba na ovo ništa ni dodati ni oduzeti. Svaka čast, principijelan je i sve ali kad je nakon 4 godine vidio da je to borba sa vjetrenjačama trebao se odazvati i onda ako bi se akoBogda plasirali na evropsko bio bi heroj...
- zenny
#211 Re: papac o reprezentaciji
Lijepo je cuti ovakve rijeci od njega za razliku od nekih koji igraju za nas samo zato sto ih nisu trazili neki od nasih komsija.. nisam znao da je ovoliki patriota (ili bar da se predstavlja za takvog). Razumijem covjeka sad jos vise, ogradio se od ovog seljakluka i jebe mu se za ove gluposti sad kad ne mora to da trpi. Stvarno bih volio da igra za nas, i dalje mi smeta sto ne moze da predje preko ponosa i jednostavno zaigra za ljude van saveza ali covjek ima svoj ponos il' sta li vec.. al' i dalje ima respect ocam' 
- BarbaDue
#212 Re: papac o reprezentaciji
Zna on to vrlo dobro, ako se vrati pomogao bi reprezentaciji da se lakse plasiraju na EP, to bi automatski znacilo da bi ova bagra iz saveza dobili armiranobetonske fotelje do kraja njihovih zivota...
- Sentinel
#213 Re: papac o reprezentaciji
ZBOG NJE SU ME ZVALI PAPAC! (Hari mata Hari)
- Neelix
#214 Re: papac o reprezentaciji
jelde, treba se sad namjerno neplasirat?BarbaDue wrote:Zna on to vrlo dobro, ako se vrati pomogao bi reprezentaciji da se lakse plasiraju na EP, to bi automatski znacilo da bi ova bagra iz saveza dobili armiranobetonske fotelje do kraja njihovih zivota...
- and
#215 Re: papac o reprezentaciji
to bi bilo kao recimo da je danis tanović čekao da bih postane normalna država,da u vlasti ne budu ljudi koji mrze bih,da u ministarstvu za kulturu sjede sposobni i normalni ljudi i tek onda da podigne oskara i kaže ovo je za bosnu.shaqqa wrote:and wrote:papac se trebao odazvati sušiću.
sada kada imamo strašan tim,on bi puno više pomogao na terenu,nego što će pomoći u istjerivanju pravde nekakvim bojkotom.![]()
Ne treba na ovo ništa ni dodati ni oduzeti. Svaka čast, principijelan je i sve ali kad je nakon 4 godine vidio da je to borba sa vjetrenjačama trebao se odazvati i onda ako bi se akoBogda plasirali na evropsko bio bi heroj...
i papac treba na jednu stranu staviti ljubav prema domovini,svoje kolege,vjerne navijače željne uspjeha,a na drugu stranu stoku iz saveza,pa izabrati pravu stranu,pokušati uraditi nešto za bosnu,dok može,a ne na zalasku karijere ostvariti san da savez bude smijenjen.
- BarbaDue
#216 Re: papac o reprezentaciji
ja bi se odazvao, ali pokusavam da razmisljam njegovom glavom...ako ima toliki otklon prema savezu naravno da se nece odazvati...vazan mu je princip i tacka.Neelix wrote:jelde, treba se sad namjerno neplasirat?BarbaDue wrote:Zna on to vrlo dobro, ako se vrati pomogao bi reprezentaciji da se lakse plasiraju na EP, to bi automatski znacilo da bi ova bagra iz saveza dobili armiranobetonske fotelje do kraja njihovih zivota...
- Comrad
#217 Re: papac o reprezentaciji
Ma ja ne mogu vjerovati da ovoga covjeka jos uvijek peglaju da igra za nas. Navijaci jos gori, svako malo, da se hoce vratit, te treba ga zvati, te ovo te ono. Pustite ga, ako je on vec bio OK i rekao necu da igram i dao razloge, trebamo i mi biti OK prema njemu. Kad odluci da je vrijeme da se vrati, zna valjda kome ce se obratiti. Pa zamislite kako je ostalim igracima, Papac se uvijek treba posebno zvati i moliti?! Cinjenica je da je veoma dobar igrac i da bi nam itekako dobro dosao, ali iskreno ne mislim da bi njegovim dolaskom odjednom postali svjetska velesila, treba njih 11 posloziti, i da Sasa dodje, djaba ti ako ti ostalih 10 ne znaju gdje hodaju.
Sa ili bez Papca, mi moramo na EP
p.s. Pa Sasha bolan nazovi ti Spahu, ako on vec tebe ne zove bolan ne bio.
Sa ili bez Papca, mi moramo na EP
p.s. Pa Sasha bolan nazovi ti Spahu, ako on vec tebe ne zove bolan ne bio.
- Edin H.
#218 Re: papac o reprezentaciji
Samo za bureka
Glasgow Rangers bivšeg bh. reprezentativca Saše Papca startovao je remijem na Old Traffordu (0:0), u 1. kolu grupne faze ovosezonskog izdanja Lige prvaka. Prema sportskom veb-portalu Goal.com, igrač utakmice na Old Traffordu bio je stoper gostiju Weir, koji je dobio i najveću ocjenu – 8.
Bh. interancionalac za svoju je izvedbu dobio ocjenu 7.5, a svi ostali igrači su ocijenjeni ocjenom 7 i manjom od 7. U objašnjenu učinka bivšeg bh. reprezentativca, Gola.com je napisao:
»Sajajni Bosanac već četiri godine ne igra za reprezentaciju svoje zemlje. Večerašnja izvedba protiv Manchestera je najbolji pokazatelj koliki je to hendikep za njih. U nekoliko navrata je sjajno presjekao akcije protivnika, a tokom cijele utakmice bio je veoma siguran na lopti».
Glasgow Rangers bivšeg bh. reprezentativca Saše Papca startovao je remijem na Old Traffordu (0:0), u 1. kolu grupne faze ovosezonskog izdanja Lige prvaka. Prema sportskom veb-portalu Goal.com, igrač utakmice na Old Traffordu bio je stoper gostiju Weir, koji je dobio i najveću ocjenu – 8.
Bh. interancionalac za svoju je izvedbu dobio ocjenu 7.5, a svi ostali igrači su ocijenjeni ocjenom 7 i manjom od 7. U objašnjenu učinka bivšeg bh. reprezentativca, Gola.com je napisao:
»Sajajni Bosanac već četiri godine ne igra za reprezentaciju svoje zemlje. Večerašnja izvedba protiv Manchestera je najbolji pokazatelj koliki je to hendikep za njih. U nekoliko navrata je sjajno presjekao akcije protivnika, a tokom cijele utakmice bio je veoma siguran na lopti».
-
student001
#219 Re: papac o reprezentaciji
On je jedina dosljedna osoba.
- Obuca9
#220 Re: papac o reprezentaciji
...opet o Papcu, izdajici, heroju, dosljednom, pederu, supku, kralju, idolu, supcima selektorima sto ga ne zovu...
- Aphex_
#221 Re: papac o reprezentaciji
Papac je KRALJ.
- campa_xxx
#222 Re: papac o reprezentaciji
Sta bi ovo na Hayatu sad?
Papac daje izjavu kad dolazi valjda vlasnik hotela na Ilidzi, prekida ih i govori mu
" Jesi ti Sasa Papac "
Papac ustaje i kaze " Jesam"
A gazda " Da znaš da viš' nikad neš' uć "

Papac daje izjavu kad dolazi valjda vlasnik hotela na Ilidzi, prekida ih i govori mu
" Jesi ti Sasa Papac "
A gazda " Da znaš da viš' nikad neš' uć "
- Baltazar_khan
#223 Re: papac o reprezentaciji
campa_xxx wrote:Sta bi ovo na Hayatu sad?![]()
" Jesi ti Sasa Papac "
A gazda " Da znaš da viš' nikad neš' uć "![]()
seoska lola.Verbalni napad na novinare u "Hercegovini"
Piše: O. Škundrić
Ponedjeljak, 08.08.11. 18:39.
Asocijacija sportskih novinara Federacije Bosne i Hercegovine najoštrije osuđuje verbalni napad na novinara Hayat TV-a Kerima Priganicu od strane vlasnika hotela Hercegovina Alije Budnje.
Vidno nervozni Budnjo uz prostakluke i vulgarnosti nedostojne jednog biznismena, zabranio je ekipi Hayat TV-a da snimi razgovor sa povratnikom u reprezentaciju Sašom Papcem, ispred hotela ‘’Hercegovina’’, uz tvrdnju da ‘’novinari nemaju pravo uzimati izjave od igrača’’.
Budnjo se stavio u ulogu i selektora i portparola reprezentacije, pa je Saši Papcu u više navrata skrenuo pažnju na činjenicu da on (Budnjo) vlasnik hotela i da može zabraniti novinarima da rade svoj posao.
Saša Papac je bio šokiran i iznenađen ovakvom reakcijom i primitivnim ponašanjem, pa je ponudio kolegi Priganici da snime izjavu na bilo kojoj drugoj lokaciji, dok je Alija Budnjo u društvu zaštitara ispred hotela nastavio da prijeti novinaru Hayat TV-a.
Asocijacija sportskih novinara Federacije BiH apeluje na organe Nogometnog saveza BiH i druge državne organe, da preduzmu sve neophodne mjere kako bi se konačno stalo na put ovakvom ponašanju neozbiljnih pojedinaca, koji očito u novinarima uvijek vide dežurne krivce, a svojim ponašanjem ne samo da ne doprinose dobroj atmosferi u i oko reprezentacije i Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH, već najdirektnije sudjeluju u njenom narušavanju.
Asocijacija sportskih novinara FBiH izražava i protest N/FSBiH i selektoru A tima Safetu Sušiću koji sigurno žele dobru atmosferu na pripremama državnog tima ali, dok je bahatih pojedinaca kao što je Budnjo, teško da će saradnja sa novinarima biti na pravom nivou.
- campa_xxx
- jeza u ledja
#225 Re: papac o reprezentaciji
Mescini da ovaj tjera Priganicu a ne Papca.
I ja bih ga otjerao kad bih ga vidio.
I ja bih ga otjerao kad bih ga vidio.