Papa Franjo u Sarajevu
- Em2r
#701 Re: Papa Franjo u Sarajevu
I meni je drago sto sve prodje kako je proslo. Nek se zna da nismo teheran. Jedino mi zasmeta kad ona voditeljica na kosevu pri ulasku pape na stadion kaze hajmo sada popzdraviti papu a sveti otac zna kako se na hrvatskom kaze mir s vama
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#702 Re: Papa Franjo u Sarajevu
DuckZz wrote:Sve je proteklo savršeno pogotovo kad se vidi da je pritisak u KamenBosni porasto na 250![]()
![]()
![]()
http://--- NO LINKS ---/forum/politika/t ... 12853.html
skaĆu im BuBuljice s gujce po liCu...meni PAPA KOMŠIJA
-
al-em
#703 Re: Papa Franjo u Sarajevu
Nece valjda kisa pasti da pokvari ovaj dan.
- Jolpaz
#705 Re: Papa Franjo u Sarajevu
Komentari na ovom citiranom idiotskom forumu ne odgovaraju porukama ovog plemenitog i dobrog covjeka.pici wrote:DuckZz wrote:Sve je proteklo savršeno pogotovo kad se vidi da je pritisak u KamenBosni porasto na 250![]()
![]()
![]()
skaĆu im BuBuljice s gujce po liCu...meni PAPA KOMŠIJA![]()
Na njihovom mjestu bi se upitao jesu li na istoj sa Papom ili su veci katolici od njega?
Takodje, pohvalio bih docek i gradjane Sarajeva a ovim idiotima sa bolesnim komentarima bih preporucio da malo putuju, upoznaju druge i drugacije...
-
dezurni_ucenik
#706 Re: Papa Franjo u Sarajevu
I kad neko pocne srati o Teheranu, teroristima - ma poduvajte ga dusmani .
- SmokingMan
#707 Re: Papa Franjo u Sarajevu
Bitno je da je sve uredu. 
- Danguba
#708 Re: Papa Franjo u Sarajevu
Papa je o njima sve rekao ne priznajuci Gospu iz Medjugorja(i zabranu propagiranja iste sirom svijeta) i zato ih zaobilazi u sirokom luku.Jolpaz wrote:
Komentari na ovom citiranom idiotskom forumu ne odgovaraju porukama ovog plemenitog i dobrog covjeka.
Na njihovom mjestu bi se upitao jesu li na istoj sa Papom ili su veci katolici od njega?
Takodje, pohvalio bih docek i gradjane Sarajeva a ovim idiotima sa bolesnim komentarima bih preporucio da malo putuju, upoznaju druge i drugacije...
- It_is_a_Leclerc
#709 Re: Papa Franjo u Sarajevu
I šta kažete - na kamenjarskom forumu nisu oduševljeni ?!
Pa dokle ćete vi ljudi gledati šta ta šačica od 4-5 ljubuških alkosa ima reći. Sarajevo je olimpijski grad čijih duh nije stralo 450 granata dnevno. Mogu samo da se izjedaju.
Pa dokle ćete vi ljudi gledati šta ta šačica od 4-5 ljubuških alkosa ima reći. Sarajevo je olimpijski grad čijih duh nije stralo 450 granata dnevno. Mogu samo da se izjedaju.
-
dezurni_ucenik
#710 Re: Papa Franjo u Sarajevu
It_is_a_Leclerc wrote:I šta kažete - na kamenjarskom forumu nisu oduševljeni ?!
Misljenje kamenjarskog foruma "bitno" kao i misljenje Nedzada Galijasevica.Nije ni za tariguza.
- Mali_Vuk
#711 Re: Papa Franjo u Sarajevu
Eto i to prođe. A sad fino kao ljudi i u miru nastavimo sa našim svakodnevnim sitno političkim kokošarenjem i klanjem vola zbog kile mesa, svako za svoj račun
Što se tiče Pape, naklon do poda. Ima nečega toplog u tom čovjeku.
Što se tiče Pape, naklon do poda. Ima nečega toplog u tom čovjeku.
- O'zone
- Globalni moderator
#712 Re: Papa Franjo u Sarajevu
Imamo i mi takvih ovdje na forumu fin broj, tako da im i nemamo baš šta rećiIt_is_a_Leclerc wrote:I šta kažete - na kamenjarskom forumu nisu oduševljeni ?!
Papa
- salik79
#713 Re: Papa Franjo u Sarajevu
Naravno da nismo, Teheran je svjetlosnim godinama ispred nas.Em2r wrote:I meni je drago sto sve prodje kako je proslo. Nek se zna da nismo teheran. Jedino mi zasmeta kad ona voditeljica na kosevu pri ulasku pape na stadion kaze hajmo sada popzdraviti papu a sveti otac zna kako se na hrvatskom kaze mir s vama
- Gojeni H
#714 Re: Papa Franjo u Sarajevu
Lijepo je bilo vidjeti lice ovakve intelektualne velicine.asurbanipal wrote:![]()
![]()
![]()
Jos kad crveni kazu kako je lose.
Uglavnom, neka nam je papa ziv i zdrav, i uvijek dobro dosao.
-
L u c i f e r
#715 Re: Papa Franjo u Sarajevu
Vala baš, mogu usput i ovu moju osunećenu ateističku...dezurni_ucenik wrote:I kad neko pocne srati o Teheranu, teroristima - ma poduvajte ga dusmani .
- Gojeni H
#716 Re: Papa Franjo u Sarajevu
Kad ti tako kazes ...salik79 wrote:Naravno da nismo, Teheran je svjetlosnim godinama ispred nas.Em2r wrote:I meni je drago sto sve prodje kako je proslo. Nek se zna da nismo teheran. Jedino mi zasmeta kad ona voditeljica na kosevu pri ulasku pape na stadion kaze hajmo sada popzdraviti papu a sveti otac zna kako se na hrvatskom kaze mir s vama
-
dezurni_ucenik
#717 Re: Papa Franjo u Sarajevu
L u c i f e r wrote:Vala baš, mogu usput i ovu moju osunećenu ateističku...dezurni_ucenik wrote:I kad neko pocne srati o Teheranu, teroristima - ma poduvajte ga dusmani .
Samo cuvaj se keroljubaca
- Drvosjeca iz Dejcica
#718 Re: Papa Franjo u Sarajevu
DuckZz wrote:Sve je proteklo savršeno pogotovo kad se vidi da je pritisak u KamenBosni porasto na 250![]()
![]()
![]()
Jao, jao, jao komentara, pa šta je ono, pročitao sam tri o ukin'o stranicu. Pa zar ono hoda zemljom? Ako je onakva mentalna struktura stanovništva po Hercegovini onda je ono tužno za jedan narod. Onakvo razmišljanje može ruku pod ruku sa ISIL-om.
- Zavatoni
#719 Re: Papa Franjo u Sarajevu
Zaista sam ponosan na nas danas...a ovom dobrom čovjeku hvala na dolasku i lijepim riječima...
Inače, mislim da je on osoba koja može promjeniti negativnu paradigmu vatikana...i time pozitivno uticati na klerike, desničare i konzervativce širom svijeta...
Inače, mislim da je on osoba koja može promjeniti negativnu paradigmu vatikana...i time pozitivno uticati na klerike, desničare i konzervativce širom svijeta...
- salik79
#720 Re: Papa Franjo u Sarajevu
Ispravi me ako grijesim!?Gojeni H wrote:Kad ti tako kazes ...salik79 wrote:Naravno da nismo, Teheran je svjetlosnim godinama ispred nas.Em2r wrote:I meni je drago sto sve prodje kako je proslo. Nek se zna da nismo teheran. Jedino mi zasmeta kad ona voditeljica na kosevu pri ulasku pape na stadion kaze hajmo sada popzdraviti papu a sveti otac zna kako se na hrvatskom kaze mir s vama
-
L u c i f e r
#721 Re: Papa Franjo u Sarajevu
dezurni_ucenik wrote:L u c i f e r wrote:Vala baš, mogu usput i ovu moju osunećenu ateističku...dezurni_ucenik wrote:I kad neko pocne srati o Teheranu, teroristima - ma poduvajte ga dusmani .
Samo cuvaj se keroljubaca![]()
L u c i f e r wrote:Aktivisti za prava životinja tvrde: Uoči dolaska pape Lokom ilegalno ubija pse lutalice
-
L u c i f e r
#722 Re: Papa Franjo u Sarajevu
Sa foruma koji nosi naziv propale proustaške fašističke tvorevine:

Zašto ne odaslati poruku, da nam u BiH nije dobro, pa umjesto najavljenih 50.000-100.000 vjernika nek se skupi samo do 10.000 ljudi na Koševu i odaslaju pravu sliku iz BiH? Jedinstvena prilika, koja se neće pojaviti u slijedećih 30-40 godina, da pošaljemo jaku poruku svijetu i Hrvatskoj.
Sarajevo nije multietnično, BiH Muslimani su hegemonisti u BiH, političko /medijsko/intelektualno Sarajevo je netolerantna i šovinistička sredina, koja ne podnosi političku različitost.
Hoćemo li se praviti da je sve u redu i kukati opet poslije?
- Drvosjeca iz Dejcica
#723 Re: Papa Franjo u Sarajevu
Ne kvari nam nečastivi ovu temu ludim komentarima sa naci portala.L u c i f e r wrote:Sa foruma koji nosi naziv propale proustaške fašističke tvorevine:
Zašto ne odaslati poruku, da nam u BiH nije dobro, pa umjesto najavljenih 50.000-100.000 vjernika nek se skupi samo do 10.000 ljudi na Koševu i odaslaju pravu sliku iz BiH? Jedinstvena prilika, koja se neće pojaviti u slijedećih 30-40 godina, da pošaljemo jaku poruku svijetu i Hrvatskoj.
Sarajevo nije multietnično, BiH Muslimani su hegemonisti u BiH, političko /medijsko/intelektualno Sarajevo je netolerantna i šovinistička sredina, koja ne podnosi političku različitost.
Hoćemo li se praviti da je sve u redu i kukati opet poslije?![]()
![]()
-
dezurni_ucenik
#724 Re: Papa Franjo u Sarajevu
L u c i f e r wrote:Sa foruma koji nosi naziv propale proustaške fašističke tvorevine:
Hoćemo li se praviti da je sve u redu i kukati opet poslije?![]()
![]()
Evo im jedna utjesna numera.
- Zavatoni
#725 Re: Papa Franjo u Sarajevu
http://www.theguardian.com/world/2015/j ... nciliation
Relativno nekorektan tekst engleskog guardiana...ali šta nas još može od engleza začuditi...kad se samo sjetim onih lordova u ratu i kako su nam o glavi radili...
Dosta oštra diskusija u komentarima na članak...
Relativno nekorektan tekst engleskog guardiana...ali šta nas još može od engleza začuditi...kad se samo sjetim onih lordova u ratu i kako su nam o glavi radili...
Dosta oštra diskusija u komentarima na članak...