Papa B-16 pleše kako HDZ svira

Rasprave o vjerskim temama.
Locked
shuriken

#1 Papa B-16 pleše kako HDZ svira

Post by shuriken »

Pa kako mu nije neugodno?
CIjela strana u danasnjem Avazu, (placeni oglas :shock: :shock: ), kako se B-16 rukuje sa delegatima HDZ-a.

ajme koji lik
bice da je kapnula neka donacijica

ili da su obecali da ce crkvi vratit nacionalna bogatstva kojima je crkva raspolagala u srednjem vijeku?
vidit cemo uskoro

quid pro quo je uostalom izraz iz Rima
melac

#2 Re: Papa B-16 pleše kako HDZ svira

Post by melac »

shuriken wrote:Pa kako mu nije neugodno?
CIjela strana u danasnjem Avazu, (placeni oglas :shock: :shock: ), kako se B-16 rukuje sa delegatima HDZ-a.

ajme koji lik

ili da su obecali da ce crkvi vratit nacionalna bogatstva kojima je crkva raspolagala u srednjem vijeku?
vidit cemo uskoro

Nemoj biti cinićan, oni samo traže ono što im je juga oduzela, ne pozivaju se na srednji vijek. ne znam kako odmah izvućeš tu poantu, a možda se nekim slućajem rukovao, a da uopće ne zna ni tiko su ti ljudi.
shuriken

#3 Re: Papa B-16 pleše kako HDZ svira

Post by shuriken »

melac wrote:

ajme koji lik

vidit cemo uskoro

Nemoj biti cinićan, oni samo traže ono što im je juga oduzela, ne pozivaju se na srednji vijek. ne znam kako odmah izvućeš tu poantu, a možda se nekim slućajem rukovao, a da uopće ne zna ni tiko su ti ljudi.
nisam cinićan, da sam cinićan onda bi rekao da se pripadnik hitlerjugenda nasao sa istomisljenicima
melac

#4 Re: Papa B-16 pleše kako HDZ svira

Post by melac »

Nemoj biti cinićan, oni samo traže ono što im je juga oduzela, ne pozivaju se na srednji vijek. ne znam kako odmah izvućeš tu poantu, a možda se nekim slućajem rukovao, a da uopće ne zna ni tiko su ti ljudi.[/quote]

nisam cinićan, da sam cinićan onda bi rekao da se pripadnik hitlerjugenda nasao sa istomisljenicima[/quote]

Pa daj, nije cijela katolička Crkav vezana za Nacizam, pa mnogi su Kat. svečenicic dali život za spas židova, cigana, crnaca i drugih. :D
shuriken

#5 Re: Papa B-16 pleše kako HDZ svira

Post by shuriken »

al se papa Pio nije pretjerano ibretio nad holokaustom
bilo je i ima i danas fenomenalnih svečenika, ne treba biti cinićan
ali to nije dovoljno za kredibilitet toliko velike korporacije sa tolikim fransizama
melac

#6 Re: Papa B-16 pleše kako HDZ svira

Post by melac »

shuriken wrote:al se papa Pio nije pretjerano ibretio nad holokaustom
bilo je i ima i danas fenomenalnih svečenika, ne treba biti cinićan
ali to nije dovoljno za kredibilitet toliko velike korporacije sa tolikim fransizama
djelomićno se slažem, samo bih naglasio da je veći dio svečenika dobar, a mali ćine velikim Crkvu.
A zbaš da je kroz povijest bilo svakavih papa, od govnara do fenomenalnih ljudi, pa ne možeš sve katolike prosuđivati po nekom papi.
Umjetnik a

#7 Re: Papa B-16 pleše kako HDZ svira

Post by Umjetnik a »

ajme koji lik

vidit cemo uskoro

šta znači
shuriken

#8 Re: Papa B-16 pleše kako HDZ svira

Post by shuriken »

Umjetnik a wrote:

ajme koji lik

vidit cemo uskoro

šta znači
slobodni prijevod bi bio
ruka ruku mije
usluga za uslugu
nesto za nesto
di sam tu je
ima li mene tu
itd.
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#9 Re: Papa B-16 pleše kako HDZ svira

Post by dr.gog »

Bojim se da ova tema nema veze sa ovim podforumom.@shuriken,pripazi idući put. :)
Locked