Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Uspio sam kupiti album i 5 paketica u Bingu. Sve mi neke žnj države dosle osim zastave turske, Španije i Andrej Kramaric. U albumu sam dobio još 6 sličica. 2 na prvoj i 4 na zadnjoj stranici zakačena.
maloprije na kasi bingo i komentarisem neke slicice liga prvaka
reko evo slicica ko kaze da nema
kad lik ispred mene al nije panini
ma reko nalijepit cemo
kad on kaze ja kupio 3 paketa i nema vise
reko pa zbog tebe nema
on sta a drug mu se smije
kaze ja to skupljam a nisam kao preprodavaci
Pise u albumu kako i gdje se mogu naruciti sve slicice sto fale. Kad dodjes na 5-10 slicica koje ne mozes sabrati, uradis to i gotovo.
Zasto bi davao njima po 2km za slicicu kad mogu jeftinije 100 puta bolje proci. Svakako ce to ostat meni necu prodavat nikome, dok je svjetsko bit ce zanimljivo kupovat poslije slabo ko ce to jos
Pise u albumu kako i gdje se mogu naruciti sve slicice sto fale. Kad dodjes na 5-10 slicica koje ne mozes sabrati, uradis to i gotovo.
Zasto bi davao njima po 2km za slicicu kad mogu jeftinije 100 puta bolje proci. Svakako ce to ostat meni necu prodavat nikome, dok je svjetsko bit ce zanimljivo kupovat poslije slabo ko ce to jos
Pa kontam. Al sto onda sve ne printati, rezati lijepiti.
Malo vise posla, a nikakav trosak.
Cudno mi je kombinovati to dvoje, nista drugo. Al dobro mozda bi samo mene bolo u oci sto su slicice razlicite, bojom, rezolucijom i vrstom papira
Bolonjeze wrote: ↑14/05/2026 00:40
Veze ovo nema sa skupljanjem sličica. Kakav je to ćejf kupiti 20 kutija po 50 paketa i odmah polijepiti album za dan-dva. Pa valjda je cijela poenta pomalo svaki dan, pa mijenjanje sličica, pa pola-cijelo, neko malo druženje, zezanje kod zamjene. Prije je to nekako imalo dušu a sada samo daj mi da i ovo što prije ispunim dok je u trendu, nema mi nikakvog meraka, ovo je tipični trend gdje sve ovce lete tamo gdje im je nametnuto da ne daj Bože ne bi bili okarakterisani kao da nisu cool jer ne skupljaju...bezveze...veći ćejf ovaj virtuelni sakupljati, imaš pravo 4 paketića dnevno otvoriti i onda se lagano mijenjaj za duple...ubijen merak sakupljanja sličica.
Poenta je ovdje zarada i profit ovi sto kupuju nemaju namjeru skupljati nego visestruko zaraditi,mislim na ove sto megalomanski kupuju pakete,ja nikad profiteru necu platiti vise normalno placati slikice ili nikako i tacka.