Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pojedini se žale što ovdje diskutujemo i o online albumu, al evo.. valjda ne smeta
Je li iko popunio album - digitalni? Šta se desi nakon što se album popuni? Imaju one neke update stickers, je li one dolaze kasnije? Je li vam ponudi (ako je na desktop računaru ili laptopu) da sebi skinete album kao gotovu aplikaciju na računar?
Đakmić je počeo skupljat gotovo sedmicu ranije nego ostali, pa bi trebalo da je završio. Pitanja se odnose isključivo na njega
kokuz_sa wrote:Kad smo kod online albuma i onh zadataka
Koliko vidim 1 zadatak skupit 2 zlatne..
Uradio..i nista ..nema da je obiljezen zadatak da je uradjen
Svaki izazov traje određen broj dana. Možda nisi na vrijeme skupio grbove Islanda i Paname (debitanata). Ako jesi, možda nisi kliknuo na njih, jer se pojavi onaj znak za štrihiranje (tačno - što bi rekli u školi ) Nagrada za taj izazov bila je sličica lopte. Za trenutni izazov, nagrada je tri paketića
phillie wrote:Ima li neka nagradna igra za prazne kesice? cini mi se da je prosli put bilo
Znam da je to bilo prije, kad je jugoslovenski list Dečije Novine izdavao Paninijeve sličice. Dovoljno bilo poslati dvijesto ili 4-sto očuvanih praznih paketića i svi koji pošalju, dobiju nagradu. Ne znam kako je sad. Ali obično na poleđini albuma bude navedena nagradna igra.
50 ljudi koji popune virtualni album do nekog datuma u augustu će biti slučajno izabrano i dobit će albume sa tvrdim koricama i deset besplatnih sličica sa stranice Mypanini.com po vlastitom dizajnu i želji.
Čini mi se da će biti pored njih još 50 dobitnika utješne nagrade, koji će dobiti samo ove mypanini.com sličice.
Muhamed Đakmić wrote:50 ljudi koji popune virtualni album do nekog datuma u augustu će biti slučajno izabrano i dobit će albume sa tvrdim koricama i deset besplatnih sličica sa stranice Mypanini.com po vlastitom dizajnu i želji.
Čini mi se da će biti pored njih još 50 dobitnika utješne nagrade, koji će dobiti samo ove mypanini.com sličice.
Muhamed Đakmić wrote:50 ljudi koji popune virtualni album do nekog datuma u augustu će biti slučajno izabrano i dobit će albume sa tvrdim koricama i deset besplatnih sličica sa stranice Mypanini.com po vlastitom dizajnu i želji.
Raigor Stonehoof wrote:koja glupost s ovim online, imam popunjeno 48% albuma, otvorim pet paketića, i samo pet novih sličica, sve duple
Mijenjas. Meni je jutros na 75% albuma doslo 12 novih, 13 duplih. Al do 12 ce se to razmijeniti i polijepiti. Hebat ga, dzaba je ako nista a ima i ova grupa par ljudi s klixa pa se tu izmjenjamo medjusobno sta kome treba.. ono, ubije dosadu.
Raigor Stonehoof wrote:koja glupost s ovim online, imam popunjeno 48% albuma, otvorim pet paketića, i samo pet novih sličica, sve duple
Mijenjas. Meni je jutros na 75% albuma doslo 12 novih, 13 duplih. Al do 12 ce se to razmijeniti i polijepiti. Hebat ga, dzaba je ako nista a ima i ova grupa par ljudi s klixa pa se tu izmjenjamo medjusobno sta kome treba.. ono, ubije dosadu.
Fali mi 11 sličica da popunim digitalni. Onu dvojicu iz izazova, Egipćanina i Panamca nikako da dobijem već 5 dana. 28 kompletiranih ekipa, a nemam medalju za prikupljena 24 kapitena kako je to moguće.
turbofolk wrote:
Fali mi 11 sličica da popunim digitalni. Onu dvojicu iz izazova, Egipćanina i Panamca nikako da dobijem već 5 dana. 28 kompletiranih ekipa, a nemam medalju za prikupljena 24 kapitena kako je to moguće.
Egipcanin (golman) meni dosao u paketicu prvom nakon aktiviranja challenga
Ali Peneda iz Paname nema niko ziv.. a to za kapitene je fail teski, ocito nisu definisali kapitena u svim ekipama