Panevropski Univerzitet APEIRON
-
visocicaguy
#76 Re: Panevropski Univerzitet APEIRON
idu li ti studenti po nekim takmicenjima (drzavnim, internacionalnim, panevropskim...)? ima li nekih objavljenih radova na panevropskim simpozijima?
-
diplomac
#77 Re: Panevropski Univerzitet APEIRON
http://www.apeiron-edu.euvisocicaguy wrote:idu li ti studenti po nekim takmicenjima (drzavnim, internacionalnim, panevropskim...)? ima li nekih objavljenih radova na panevropskim simpozijima?
sve sto te zanima, saznaces
- zgembo_sa
#78 Re: Panevropski Univerzitet APEIRON
Samo sto je kod vas bit fakulteta da bilo ko ko plati sigurno dobija diplomu. Zato sam i pitao ima li iko ko nije uspio da zavrsi taj vas fakultethuble2007 wrote:mene cudi decko da ti nisi do sad skontao da je bio skolovanja i postojanja fakulteta da se ZAVRSAVAJU, a ne NE ZAVRSAVAJU...zgembo_sa wrote:Znas li nekoga ko je upisao te instant fakultete da ih nije zavrsio?
ti bi ocigledno trebao poceti od bukvara i citanke, a ne zamarati svoj mozgic nekim globalnim stvarima ...
Izvinjavam se sto zamaram vas globalni mozak
- zgembo_sa
#79 Re: Panevropski Univerzitet APEIRON
Takmice se u malom fudbalu i stonom tenisuvisocicaguy wrote:idu li ti studenti po nekim takmicenjima (drzavnim, internacionalnim, panevropskim...)? ima li nekih objavljenih radova na panevropskim simpozijima?
-
diplomac
#80 Re: Panevropski Univerzitet APEIRON
najbolje da se svi ugledaju na tebe i nista ne zavrsezgembo_sa wrote: Samo sto je kod vas bit fakulteta da bilo ko ko plati sigurno dobija diplomu. Zato sam i pitao ima li iko ko nije uspio da zavrsi taj vas fakultet
Izvinjavam se sto zamaram vas globalni mozak![]()
![]()
a nisi ni kompetentan
- zgembo_sa
#81 Re: Panevropski Univerzitet APEIRON
I ja sad kao tebi treba da dokazujem sta sam zavrsiodiplomac wrote:najbolje da se svi ugledaju na tebe i nista ne zavrsezgembo_sa wrote: Samo sto je kod vas bit fakulteta da bilo ko ko plati sigurno dobija diplomu. Zato sam i pitao ima li iko ko nije uspio da zavrsi taj vas fakultet
Izvinjavam se sto zamaram vas globalni mozak![]()
![]()
![]()
a nisi ni kompetentan
Hajd nam samo reci koji to fakultet nisi mogao da zavrsis pa si presao na ovaj instant
-
sabanss
#82 Re: Panevropski Univerzitet APEIRON
Nemoj ih tu dirati. Oni nisu tu da se takmice niti objavljuju vec da zavrsevisocicaguy wrote:idu li ti studenti po nekim takmicenjima (drzavnim, internacionalnim, panevropskim...)? ima li nekih objavljenih radova na panevropskim simpozijima?
- Miki123
#83 Re: Panevropski Univerzitet APEIRON
Još niste shvatili da su diplomac i huble2007 botovi. I to ne baš napredni. Ponavljaju samo jednu rečenicu: Nisi kompetentan.
Možda griješim, ali mislim da je Mirnes Ajanović ekspresno završio ovaj Apeiron. Naravno, prvo je pokušo na PF u Sarajevu, ali nije baš išlo. Onda se prebacio u Banja Luku i sjebo fakultet za godinu
Možda griješim, ali mislim da je Mirnes Ajanović ekspresno završio ovaj Apeiron. Naravno, prvo je pokušo na PF u Sarajevu, ali nije baš išlo. Onda se prebacio u Banja Luku i sjebo fakultet za godinu
-
visocicaguy
#84 Re: Panevropski Univerzitet APEIRON
evo vidim.. http://www.apeiron-edu.eu/Centar%20za%2 ... adovi.html . radovi su na nivou. (tipa ovaj pod naslovom "Računarske mreze" - tema zrela za diplomiranje). takmicite se sa najboljimdiplomac wrote:http://www.apeiron-edu.euvisocicaguy wrote:idu li ti studenti po nekim takmicenjima (drzavnim, internacionalnim, panevropskim...)? ima li nekih objavljenih radova na panevropskim simpozijima?
sve sto te zanima, saznaces
- zgembo_sa
#85 Re: Panevropski Univerzitet APEIRON
Da, da, a prije toga je prijetio kako ce ga zatvoritMiki123 wrote:Još niste shvatili da su diplomac i huble2007 botovi. I to ne baš napredni. Ponavljaju samo jednu rečenicu: Nisi kompetentan.
-
diplomac
#86 Re: Panevropski Univerzitet APEIRON
bas ne znam sta bi mogao reci pateticnim forumasima kao sto si ti i ovaj gore nego da niste kompetentni ?Miki123 wrote:Još niste shvatili da su diplomac i huble2007 botovi. I to ne baš napredni. Ponavljaju samo jednu rečenicu: Nisi kompetentan.
postovi su vam totalni odron ..
-
visocicaguy
#87 Re: Panevropski Univerzitet APEIRON
ma nema potrebe da ista pricas. sve je receno
- profi25
#88 Re: Panevropski Univerzitet APEIRON
ma sta vam smeta sto ljudi zavrsavaju ovaj fax
nema svako zivaca da se pegla na drzavnom, a bolje i ovo nego nista...
i ovdje se nesto nauci, nesto ne, ali nije ni bitno toliko...
pa bolje i ovaj fax zavrsiti za 3 god. i raditi, nego npr. Ekonomiju studirati 8 god. i opet nista posebno
pa bolje i ovaj fax zavrsiti za 3 god. i raditi, nego npr. Ekonomiju studirati 8 god. i opet nista posebno
-
visocicaguy
#89 Re: Panevropski Univerzitet APEIRON
hajmo reci ovako: ne valja ni jedno ni drugo? pa hajmo pogledati istini u oci i analizirati situaciju:
BiH je zemlja u tranziciji, unistena infrastrukturno, unistena finansijski, opljackana u ljudskim kapacitetima (sport, nauka, kultura, ...), interno posvadjana. Sta su nase sanse, o opasnostima ne treba gubiti rijeci. Sansa nam je da izgradimo jedno malo, ali dobro obrazovano drustvo koje treba da povede ovu drzavu naprijed. Budimo realni, BiH treba 20-ak top ljudi na prvoj front liniji da ovu zemlju povuce pravim putem. Pored toga nam treba odredjeni broj ljudi koji trebaju da znaju gledat, rastumacit i kopirat dobre principe (to nije kradja, to svi rade - ako uzmemo "best practices" odsvakud pomalo - organizaciju njemacke, e-Government estonije, zeljeznice i optiku belgije itd., mozemo doci na dosta dobar nivo). I pored toga nam treba masa ljudi koji ce raditi, znaci postavljat sine, gradit autoputeve, postavljat opticke vodove po BiH, popravljati vodovodne cijevi, itd. U cemu je nas problem? Nas je problem sto se svi vide na nekim visokim mjestima, a nisu spremni dati bubrega za to. a onda kolektivno patimo. i patit cemo. pa ne mozemo svi biti nekakvi menadzeri, ne mozemo svi biti eksperti i sta ti ja znam - pogotovo ne ako nismo za to osposobljeni.
a nije da nema para - sad nek neko kaze od cega gradit autputeve, zeljeznicu itd... do sad je unisteno i razbacano para da se bosna mogla uzduz i poprijeko asfaltirat. ...
BiH je zemlja u tranziciji, unistena infrastrukturno, unistena finansijski, opljackana u ljudskim kapacitetima (sport, nauka, kultura, ...), interno posvadjana. Sta su nase sanse, o opasnostima ne treba gubiti rijeci. Sansa nam je da izgradimo jedno malo, ali dobro obrazovano drustvo koje treba da povede ovu drzavu naprijed. Budimo realni, BiH treba 20-ak top ljudi na prvoj front liniji da ovu zemlju povuce pravim putem. Pored toga nam treba odredjeni broj ljudi koji trebaju da znaju gledat, rastumacit i kopirat dobre principe (to nije kradja, to svi rade - ako uzmemo "best practices" odsvakud pomalo - organizaciju njemacke, e-Government estonije, zeljeznice i optiku belgije itd., mozemo doci na dosta dobar nivo). I pored toga nam treba masa ljudi koji ce raditi, znaci postavljat sine, gradit autoputeve, postavljat opticke vodove po BiH, popravljati vodovodne cijevi, itd. U cemu je nas problem? Nas je problem sto se svi vide na nekim visokim mjestima, a nisu spremni dati bubrega za to. a onda kolektivno patimo. i patit cemo. pa ne mozemo svi biti nekakvi menadzeri, ne mozemo svi biti eksperti i sta ti ja znam - pogotovo ne ako nismo za to osposobljeni.
a nije da nema para - sad nek neko kaze od cega gradit autputeve, zeljeznicu itd... do sad je unisteno i razbacano para da se bosna mogla uzduz i poprijeko asfaltirat. ...
-
huble2007
#90 Re: Panevropski Univerzitet APEIRON
ma daj bolan stipu ove bezveznjakovice ljubomorne i vjecite studente ..profi25 wrote:ma sta vam smeta sto ljudi zavrsavaju ovaj fax![]()
na stranici imate link na kamere u svakoj ucionici i laboratoriji, udjes brate i vidis kako ko polaze ... udjes gledas i slusas predavanje, gledas kako ljudi pisu pismeni, a sjedis kod kuce ...
to ima i ovaj ganicev
-
visocicaguy
#91 Re: Panevropski Univerzitet APEIRON
i BH drustvo gleda kako psi laju, a karavani prolaze.. al to ovdje ionako rijetko koga interesuje
-
dia81
#92 Re: Panevropski Univerzitet APEIRON
ruzan im je vala web praaaaaaaavo