Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
a jel neko studira ili je studirao na ovom apeironu
kakvi su utisci... koliko se uci... jel slicno drzavnim faxovima ili je bas puno manje kao sto se prica...
moj prijatelj je nekada davno studirao pravo i nikada nije zavrsio... a sada mu zbog posla treba uni diploma i kaze crnjak mu jos 2 godine prava...
ne zna bil mogao... pa kakve su sanse na ovom faxu i jel se priznaju neki ovamo na drz.faxu polozeni ispiti
Miki123 wrote:Izvinjavam se što ću razvući tabele na forumu.
Mislim da je ovo najbolji pokazatelj jačine sarajevskog prava i Apeirona. Mirnes je pokušao, kao što se vidi iz teksta, ali kad je naletio na pravog, starog i poštenog profesora, kakav jest, prof. Duvnjak, uslijedilo je prebacivanje.
Ma jest ba,pa se onda prebacio u Sarajevo na Pravni fakultet!!
Toliko o njemu!!
P.S. I tamo ga expressno zavrsio!!!
Toliko o Sarajevu i tamosnjem Univerzitetu!!!
Hahaha,procitajte jutrosnji Avaz
ZNAŠ KOJA JE RAZLIKA IZMEĐU OVOG I SARAJEVSKOG
NA SA. KUPIŠ JEDAN ISPIT ZA 1000KM NA TOM ČITAV FAKULTET ZA 1000KM
zgembo_sa wrote:Ko nije dovoljno dobar da moze upisati i zavrsiti neki od jacih drzavnih univerziteta onda prelazi na ove lakse, a naravno to kosta. Porez na glupost
Zar ima neko ko ne moze upisati i zavrsiti drzavni univerzitet?
Ima neko ko hoce da prati predavanja, a da mu zohari ne trce po nogama...
zgembo_sa wrote:Ko nije dovoljno dobar da moze upisati i zavrsiti neki od jacih drzavnih univerziteta onda prelazi na ove lakse, a naravno to kosta. Porez na glupost
LOL!!! Znam ja ove kojima "smetaju zohari", vidjam ih cesto kako padaju na konkursima za posao od konkurencije koja dolazi sa drzavnih univerziteta. Znam ih more koji su propali na drzavnim univerzitetima, koji ih nikad nisu mogli zavrsiti, pa cak ni poloziti najjednostavnije predmete, a onda predju na ove instant fakultete i naprasno diplomiraju i to po vise godina odjednom i postanu strucnjaci
LOL!!! Znam ja ove kojima "smetaju zohari", vidjam ih cesto kako padaju na konkursima za posao od konkurencije koja dolazi sa drzavnih univerziteta. Znam ih more koji su propali na drzavnim univerzitetima, koji ih nikad nisu mogli zavrsiti, pa cak ni poloziti najjednostavnije predmete, a onda predju na ove instant fakultete i naprasno diplomiraju i to po vise godina odjednom i postanu strucnjaci
Pa ko ima para za privatni univerzitet i ne treba mu posao...
Ima na http://www.apeiron-edu.eu link na kamere u svakoj ucionici i laboratoriji ... mislis da bi to postavili da je bas takao kako ti kazes? daj mi da zavirim u taj "tvoj" .. nema ni jedan drzavni u BiH u kojem ne mozes kupiti diplomu ... al dobro, i toga treba.
zgembo_sa wrote:Znas li nekoga ko je upisao te instant fakultete da ih nije zavrsio?
mene cudi decko da ti nisi do sad skontao da je bio skolovanja i postojanja fakulteta da se ZAVRSAVAJU, a ne NE ZAVRSAVAJU...
ti bi ocigledno trebao poceti od bukvara i citanke, a ne zamarati svoj mozgic nekim globalnim stvarima ...
zgembo_sa wrote:Znas li nekoga ko je upisao te instant fakultete da ih nije zavrsio?
mene cudi decko da ti nisi do sad skontao da je bio skolovanja i postojanja fakulteta da se ZAVRSAVAJU, a ne NE ZAVRSAVAJU...
ti bi ocigledno trebao poceti od bukvara i citanke, a ne zamarati svoj mozgic nekim globalnim stvarima ...