Zanima me gdje se mogu kupiti Pandora narukvice u Sarajevu odnosno da li imaju neke koje su do 100 maraka, posto gledo sam u dvije zlatare sve su od 200 pa navise, sto mi je puno
Ako neko ima pouzdan profil sa pika da se naruci moze i to
Kolko kontam ovo su metalne narukvice ..ne kontam fkt kako metalna moze bit skoro duplo skuplha od zaltne..DarkSoul wrote:Ne moze dobro a jeftino
Znaci nema me nidjeanimals wrote:Kupis narukvicu, pa ces morati kupovati privjeske da se dopuni..
moze do 20 stati
U scc gledoavetinja wrote:Pretpostavljam da si gledao u njihovom shopu u Alta Shopping Centru?
Kupio u SCC u Pandori relano iskreno i bez imalo zezanja...nije mi zao para jer je dragoj osobi poklon, ali narukvica od 120 maraka ima realnu vrijednost ne vise od 35, al eto brend valjda sta li
invincible1921 wrote: ↑11/12/2019 23:38Kupio u SCC u Pandori relano iskreno i bez imalo zezanja...nije mi zao para jer je dragoj osobi poklon, ali narukvica od 120 maraka ima realnu vrijednost ne vise od 35, al eto brend valjda sta li
Privjesci jos gore, znaci ko nausnica muska velicine otprilike prosjek 50 maraka, ali ima ih bgm i od 150
Znam da nije to pitanje, ali nadam se da cu pomoc kom da se ne zezne. Prica je iz iskustva, imam 5 pandorinih narukvica. Dvije kozne (crnu i bilu) , jedna misiji rep (srebrna) i dvije ove reflexions (zlatna i srebrna).invincible1921 wrote: ↑11/12/2019 23:38Kupio u SCC u Pandori relano iskreno i bez imalo zezanja...nije mi zao para jer je dragoj osobi poklon, ali narukvica od 120 maraka ima realnu vrijednost ne vise od 35, al eto brend valjda sta li
Privjesci jos gore, znaci ko nausnica muska velicine otprilike prosjek 50 maraka, ali ima ih bgm i od 150
Sodom bikarbonom, prahom, ne rastvorom.Vox_liberi wrote: ↑22/05/2022 09:41 Žena je koristila kremu za kožu na bazi sumpora, ujutru kada se probudila Pandora narukvica je pocrnila. Zna li neko kako da se vrati sjaj narukvicu. Možda da se natopi u ocat ili nešto?
Odnesite nekom u zlataru oni imaju posebnu tekucinu nek urone i ociste nemojte kucne pizdarije pravitiVox_liberi wrote: ↑22/05/2022 09:41 Žena je koristila kremu za kožu na bazi sumpora, ujutru kada se probudila Pandora narukvica je pocrnila. Zna li neko kako da se vrati sjaj narukvicu. Možda da se natopi u ocat ili nešto?