Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pa, sta je ovo ?!? ...Spolna diskriminacija. Ovu "studiju" kao da je pisao neki crnogorac A sta je sa slucajem ukoliko majka nosi djevojcicu ? Ja bi nekako ipak voljela malu curicu pa, i po cijenu da mi ofali intelektualni kapacitet
Ina wrote:Pa, sta je ovo ?!? ...Spolna diskriminacija. Ovu "studiju" kao da je pisao neki crnogorac A sta je sa slucajem ukoliko majka nosi djevojcicu ? Ja bi nekako ipak voljela malu curicu pa, i po cijenu da mi ofali intelektualni kapacitet
Ma, tako je dragi Afons-o ( ), pa valjda ce se od te dvije razlicite trudnoce ( mislim nosenja jednog muskog i drugi put zenskog potomka ) napraviti i postici neki balans a zena ce biti sretna i zadovoljna...i pametna...do kraja zivota
[/quote]
Ina wrote:Ma, tako je dragi Afons-o ( ), pa valjda ce se od te dvije razlicite trudnoce ( mislim nosenja jednog muskog i drugi put zenskog potomka ) napraviti i postici neki balans a zena ce biti sretna i zadovoljna...i pametna...do kraja zivota
[/quote]
Kad ja nadjem neku nesretnicu i napravim joj dvoje djece, mozes bit sigurna da ona nikad i nije bila pametna... Dzaba joj...
Al ozbiljno, fakat je idealna kombinacija musko i zensko dijete, samo kako to potrefit...
Ne brini brigu ... uvijek se nade kakva nesretnica / sretnica. Nego, uzdaj se u biloski sat... ( to ja iz iskustva ). A sto se tice " ciljanja " iliti planiranja spola...samo da znas kakve sve metode i tehnike danas postoje...(n ovo sam k'o nacula ).