Pametni, prestanite popuštati!
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#1 Pametni, prestanite popuštati!
Ne mogu da vjerujem da su 140 mostarskih državnih službenika onoliko pametni pa POPUŠTAJU. Vožnja buldoždera, Ruže prosperiteta, Zakletva državnih službenika...meni neprijatno.
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
Mogu li glupi biti toliko glupi da pametni jednom NE popuste?

- PipiDugaDevetka
Opštepoznato je da PAMETNIJI POPUŠTA!
Ja veće smijurije od Zakletve, Ruža prosperiteta i Buldožera nisam vidio.
Ovo postaje perverzno. Apsolutno perverzno i nije slučajno.
Ja veće smijurije od Zakletve, Ruža prosperiteta i Buldožera nisam vidio.
Ovo postaje perverzno. Apsolutno perverzno i nije slučajno.
- PipiDugaDevetka
Pa, i novinar FTV koji je izvještavao sa polaganja zakletve 140 državnih službenika, uz prisustvo Ešdauna, je rekao da mu je sve ličilo na polaganje Časne Titove pionirske zakletve. Zakletva je polagana na osnovu zakona koje je Mostaru nametnuo Ešdaun.
Vodenjak, jesu li tebi bili smiješni oni političari što su sadili Ruže prosperiteta u Zemaljskom muzeju?
Vodenjak, jesu li tebi bili smiješni oni političari što su sadili Ruže prosperiteta u Zemaljskom muzeju?
- PipiDugaDevetka
Najgore od svega je to što se prilikom polaganja zakletve neprestano koristila sintagma UJEDINJENI GRAD MOSTAR. Kako je novinar FTV objasnio, sve je to daleko od realnosti.
I dalje se postavlja krucijalno pitanje:
Mogu li glupi biti toooliko glupi, da pametniji prestanu popuštati?
Ne bi više bili pametniji, šta li?
I dalje se postavlja krucijalno pitanje:
Mogu li glupi biti toooliko glupi, da pametniji prestanu popuštati?
Ne bi više bili pametniji, šta li?
-
dzampin dzek fles
Gurati smece pod tepih i zabijati glavu u pijesak, obicno nigdje ne vodi